Явор Колев: МВР разследва друга компания, а не "Лев инс"

Явор Колев: МВР разследва друга компания, а не "Лев инс"

БНТ

A A+ A++ A

Упълномощен съм от ръководството на "Лев инс" да заявя пред медиите, че настоящата операция или действия по разследването нямат нищо общо със застрахователната компанията. Извършват се действия по разследване към друга компания, която има офиси в тази сграда. Няма общо и със Съюза за стопанска инициатива.

Това заяви пред журналисти Явор Колев - директор на "Информационни технологии и киберсигурност" в "Лев Инс". По думите му компанията няма отношение към действията, които се извършват в сградата.

"Нашите служители са си на работните места и работят", добави Колев и обясни, че не знае какво точно разследват полицаите.

По повод на убийството на Алексей Петров, Явор Колев уточни, че обиски в офисите на "Лев инс" разследващите са направили още в деня на стрелбата, а самият Колев и служители на компанията тогава са разпитвани като свидетели.

По-късно от застрахователната компания разпратиха писмо до медиите, в което заявиха, че действията на МВР са насочени към компания, която е наемател в сградата, както и помещенията на Съюза за стопанска инициатива.

По-рано днес маскирани полицаи с извадени пистолети нахлуха в сградата, в която се помещават централният офис на "Лев инс" и Съюзът за стопанска инициатива, които бяха свързвани с разстреляния Алексей Петров. Това казаха пред "24 часа" служители.

Акцията е на МВР и е по неотложност, научи "24 часа". От Софийската градска прокуратура за момента нямат информация.

Изолирани сме на третия и на петия етаж на сградата, никой не ни казва какво става, добавиха още източници на "24 часа" от сградата. На третия етаж е Центърът за киберсигурност на застрахователната компания, а на петия - ССИ.


#Явор Колев #Лев Инс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници