Задават се неприятности, ако някое от тези неща се развали у дома

Задават се неприятности, ако някое от тези неща се развали у дома

Pixabay

A A+ A++ A

Една от най-известните ясновидки и мистериозни личности на миналия век - Ванга, продължава да вълнува и интригува човечеството с пророчествата и наставленията си вече 28 години след кончината си. Началото на Втората световна война, разпадането на СССР и пандемията от коронавирус са само една малка част от нейните сбъднали се предсказания за мащабни събития, свързани с човешката история.

Ванга също така е говорела с духове и е имала прозрения за житейските съдби на всички хора, които са идвали при нея за съвет или напъствие, пише woman.bg. Българската пророчица обаче е говорела и за предмети, които не бива да държим в дома си, ако са счупени или повредени. В тази статия ще спрем вниманието си именно на тях:

Часовникът

Въпреки факта, че днес хората от съвременния свят се доверяват на часовниците предимно от мобилните си устройства, благодарение на технологичния напредък, в много домове класическият стенен или настолен часовник остават неотменна част от декора. Ванга препоръчвала на хората да следят внимателно за тяхното състояние, така че да не изоставят или да не спират. „Повреденият или спрял часовник показва мъртво време. Да не настроиш часовник е същото като да не лекуваш болест“, казвала пророчицата.

Много езотерици са напълно съгласни с мнението на Ванга. Те вярват, че счупеният часовник предвещава неминуеми провали за неговия собственик.

Електрическата крушка

Всеки от нас се е сблъсквал със ситуация, когато у дома изгори електрическа крушка. Няма нищо лошо в това, просто трябва да я смените. Ако обаче това се случва твърде често, тогава трябва да се вслушате във вътрешния си глас. Според Ванга изгорялата крушка може да е признак на неизказано негодувание. Тогава, ако в семейството има проблеми, те трябва колкото се може по-скоро да се разрешат, преди да доведат до още по-сериозен раздор.

Но в същото време честата повреда на електрическите крушки в къщата може да означава нещо друго. Може би причината за това е гневът и завистта на човек от близкото ви обкръжение, смятала петричката врачка. В такъв случай огледайте се и се постарайте да не допускате прекалено близо до себе си всякакви хора, чиято негативна енергия може да ви навреди.

Вратата

„Вратата скърца - това обещава доходи. Ако вратата бъде добре смазана, тя ще ти донесе богатство”, казвала Ванга. Вратата е защитата на всеки дом. Ако вратата е заключена, тогава непознати не могат да влязат и да безпокоят човека. Въпреки това, ако по някаква причина нещо се счупи или повреди по нея, тогава не трябва да я оставяте без необходимото внимание.

Ако вратата спре да се затваря поради провисване, трябва да преоцените житейските си приоритети. Вероятно стопанинът на дома не се стреми към правилната цел. Ако ключалката се окаже счупена, това може да е знак за присъствието на хора с лоши мисли наоколо.

Кранът или канализацията

Счупеният кран или запушената канализация изобщо не са толкова безобидни неща, колкото изглеждат. Всъщност това може да е знак, че енергийните резерви на собственика се изразходват много бързо и нямат време да бъдат възстановени, предупреждавала Ванга. Хроничната умора и раздразнителността са само първите признаци на човек, който има проблеми с това.

В крайна сметка липсата на енергийни ресурси може дори да доведе до заболяване. Ако канализацията е запушена и това се случва в дома ви твърде често, трябва да помислите дали наоколо няма недоброжелател. Напълно възможно е такъв човек да съществува. Това означава, че комуникацията с него трябва да бъде преустановена, пише Факти.бг.

#поверия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници