Мис България 2013 Нанси Карабойчева похапва с кеф шкембе и пача, пийва си ракия и хич не й дреме!

Мис България 2013 Нанси Карабойчева похапва с кеф шкембе и пача, пийва си ракия и хич не й дреме!

бТВ

A A+ A++ A

От няколко месеца Мис България 2013 Нанси Карабойчева живее в Ортона, Италия, където съпругът й Добромир играе в местния волейболен отбор. Преди няколко дни Нанси публикува видео от фитнес зала. "След над 6 месеца без клякане – 3, от които с патерици, и 4 месеца след операцията на скъсани менискус, колатерална и кръстни връзки, вече официално мога да кажа, че клякам" – сподели с гордост Нанси, която се контузи тежко при участието си във "Фермата" 9. Неин последовател в Инстаграм обаче й написа "В този селски фитнес каква роля изпълняваш. Нямаш метла." Това подмятане предизвика Нанси Карабойчева да отговори.

"Аз съм селянка. Да, от село съм и никога не съм го крила, напротив. Изключително горда съм откъде съм тръгнала, какво детство съм имала и какви родители са ме възпитали. До 4-5-годишна възраст живеехме буквално в една стая, но лишения никога не съм усещала. Родителите ми са отсъствали с месеци, за да работят сезонни работи в чужбина, за да можем ние със сестра ми да имаме всичко. В България дълго време работеха на по 2 места. Сега имат малък собствен бизнес, къща и дори ремонтират вила, която им беше мечта и успяха да сбъднат. Постигнаха всичко с изключително трудолюбие, лишения, упоритост и напук на всичко и всички, пише "България днес".

Никога не ме е било срам откъде съм, нито в първи клас, нито в гимназията, още по-малко пък в университета или когато станах мис България, или пък в чужбина. С гордост заявявам, че съм от с. Юнаците. Дори и не винаги да ми е било леко да го правя, особено като бях по-малка, отнасяла съм не една и две подигравки. Но това ме изгради и смело мога да заявя, че ме направи силно момиче и жена. Благодаря ви за всичко, мамо и тати, гордея се с вас", сподели Нанси, която е майка на две деца - Матей и Йоан.

"Ако някой си мисли, че може да ме засегне с епитет "селска, селско" и т.н., ще го разочаровам, объркал се е. А и селянин е едно, а селяндур/селяк съвсем друго, и не е лошо да ги разграничаваме, защото едни от най-големите селяндури не са по селата, а в големите ни градове. Колкото до фитнеса - мога да тренирам навсякъде. Също мога да имам скъпи и маркови дрехи, както такива от втората или за по 5-10 лв. Не е важно колко струва, а какъв живот ние му даваме. Ако ми се налага, мога да спя навсякъде, принципно ям всичко и хората, които ме познават, ще го потвърдят. Обичам шкембе и пача, пия ракия и грам не ми дреме. Същевременно съм завършила всичките си степени на образование с грамоти за отличие (магистратурата ми е 6,00) и цял живот спортувам", пояснява Мис България 2013.

#Нанси Карабойчева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »