Седмичен ТАРО хороскоп до 18 февруари

Седмичен ТАРО хороскоп до 18 февруари

Pixabay

A A+ A++ A

Овен - Звездата

Надежда

Периодът ще е изпълнен с надежда и оптимизъм, вяра и вдъхновение. Много обещаващи възможности ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето изглежда светло и привлекателно. Ще бъдете обзети от творческо вдъхновение, красота и интелигентност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е особено позитивен и е благословен от звездите.

Телец - Вселената

Цялостност

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени и определено имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от това. То ви прави щастливи и уверени в себе си.

Близнаци - Шестица чаши

Щастие

През този период ще изпитваме удовлетворение от добре свършената работа. Често ще поглеждаме към щастливото минало, изпълнено с истински приятелства и контакти. Ще имаме възможност да възродим много от тези стари връзки и приятелства. Ще се радваме на добри взаимоотношения с тях и за бъдеще. Копнежът за успех, който ни е обзел през този период, е много силен. Трябва да сме спокойни и уверени в себе си. Всичките ни мечти ще се материализират в практически резултати. Прекрасен период за всички вас.

Рак - Тройка камъни

Работа

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Пътят е открит пред вас, за да поставите ново начало и да реализирате идеите си. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Лъв - Седмица жезли

Смелост

Преодолейте противоречията, само така ще получите признание и уверение от страна на околните. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте различните страни, обзети от противоречия, да работят в съюз, заедно за общото благо. Защитете нещо, което се намира в начален етап на своето развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват през този период.

Дева - Глупакът

Начало

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят ви нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният ви подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си.

Везни - Осмица камъни

Начинание

Продуктивно и позитивно използване на уменията. Съсредоточете енергията си в работата.

Време е за усвояване на нови умения или занаят. Полагате упорит труд в дейност, която ви носи задоволство и нови постижения. Наслаждавате се на работата си и постигнатите успехи. Впрегнете силите си в учението или усвояването на нови познания. Добре е през този период да се запишете да учите нещо ново, което ще ви бъде полезно в бъдеще и ще ви носи благоприятни резултати.

Скорпион - Седмица камъни

Поражение

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност или слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните. Почивайте повече и ограничете контактите с околните.

Стрелец - Осмица жезли

Скорост

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Козирог - Деветка чаши

Късмет

През този период всички ще имате неочакван късмет. Връхлитат ви успех, щастие и безоблачна любов. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са ваши спътници. Всичко около вас ще е обнадеждаващо и ще обещава светло бъдеще. Настъпват добри времена за всички. Много от вас ще бъдат удовлетворени от постигната победа, извоювана с много пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе много приповдигнато и празнично настроение. Прекрасен период за успешни бизнес начинания.

Водолей - Десетка чаши

Успех

Чувства за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Риби - Дъщеря на камъните

Възможности

През този период ще трябва да се стремите към нови знания и придобиване на нови умения. Трябва да бъдете много концентрирани, за да не изпуснете важния урок, който съдбата ви е приготвила. Ще имате внезапни проблясъци и озарение на съзнанието, които ще ви помагат в трудните моменти. За всички вас предстоят много нови възможности. Изправени сте пред нов етап от вашия живот.

Маг Розали, Телеграф

#таро хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници