Седмичен хороскоп до 16 февруари

Седмичен хороскоп до 16 февруари

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Трудно се преодоляват комплексите от миналото, не създавайте такива и на децата. Отношенията с родителите зациклят, не се дръжте ултимативно. Доверете се на усещанията си за полезно и вредно и не посягайте към това, което е неприятно за тялото и сетивата. На 11-и бъдете активни. На 12-и не се включвайте в съвместни начинания. На 13-и подпишете нови договори, създайте нови връзки. На 14-и бъдете внимателни в контактите. 15-и ви дава повече пълномощия, но изисква дискретност. 16-и носи риск в любовта.

Телец 21 април – 20 май

Направете разбор на връзките, откажете се от всичко вредно. На 11-и лесно се справяте с хора без самочувствие, вашето нараства. 12-и е ден на вдъхновените идеи, не споделяйте своите, опитайте да разберете чуждите. 13-и. Ден за старт на нови дейности и инициативи, подпишете нови договори. На 14-и в тежка позиция са родените до 1 май. Всяка информация, получена на 15-и, носи късмет. 16-и идва с ползи и пари.

Близнаци 21 май – 21 юни

Внимателно наблюдавайте случващото се и ще разберете къде ви е мястото и откъде трябва да бягате и да се изнесете. Жестовете говорят, усещате какво е полезно или вредно за вас и за бъдещето на връзките ви. Направете равносметка, край с вечните компромиси. На 11-12-и ще бъдете притеснени и притискани от хора и обстоятелства, ще срещате опозиция от страна на свои и чужди и ще бъдете ограничавани в избора си. Здравето е нестабилно. На 13-14-и правите силен ход и подписвате успешни договори. На 15-и уреждате пътуване и бизнес в чужбина. 16-и сбъдва желания.

Рак 22 юни – 21 юли

За родените в първата декада се отварят нови пътища и варианти. Доверете се на инстинктите, НА 11-и ви чака тежка вечер. 12-и пренарежда отношенията деца-родители, поставете условията си. На 13-и поне един конфликт ще се разреши, Марс вече не ви гледа в опозиция. На 14-и внимавайте с приятелските връзки, приберете се навреме. На 15-и подпишете нов договор, а на 16-и някой среща и нова любов.

Лъв 22 юли – 22 август

С новолунието във Водолей навлязохме в годината на дървения Дракон. Съветът е да бъдете по-внимателни с огъня, за да не подпалите и собствената си черга. До средата на март в знака на опозицията ви Водолея ще се съберат 4 планети, ще стане напечено, може да се очакват провокации и проблеми във връзките. 11-и ви среща с хора с комплекси, които провокират желанието да покажете, че сте царят. На 12-и важното отложете за следобед, когато ще доминирате в играта. От 13-и облаците над вас се сгъстяват, Марс вече ви гледа в опозиция, а на 16-и и Венера ще го последва. На 14-и водите в играта, но на 15-16-и е добре да се съобразите с чуждата.

Дева 23 август – 22 септември

Трудно преодолявате комплексите и сте склонни да се съгласявате с чуждото мнение, дори и да не ви е приятно и изгодно. На 11-и трудно защитавате позициите си и позволявате на околните да ви разиграват. Деца и родители са в конфликт и трудно правят компромиси. Дистанциите се увеличават. 11-и е рисков за родените в първата декада. Някой ви налага решенията си. На 12-и губите при съавторство, открадват ви идеите. На 13-и преговаряйте и подпишете нов договор. Кандидатствайте за работа в чужбина. 14-и е зареден с агресия, не влизайте в комбина. На 15-и не споделяйте. На 16-и стари връзки се възраждат.

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада се събуждат с важни прозрения и решения в тази сутрин. Направете разчистване на терени и сметки, постарайте се от утре да започнете на чисто във връзките. До петък ще се решите и на голяма промяна в любовта и секса. Направете инвентаризация на отношенията. 11-и повдига старите въпроси за решаване, децата искат своето, родителите отстъпват. На 12-и водете двустранни преговори, подпишете нов договор. 13-14-и разгарят стари спорове, този път действайте от позиция на силата и не влизайте в съглашателства. 15-и сбъдва желания. 16-и е ден на сексуални игри.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не взимайте важни решения, спазвайте диета, откажете се от вредни навици и привички и смирете гордостта. Бъдете готови да приемете другата гледна точка, изгладете различията на всички нива. На 11-и печелят активните и пробивни хора, вземете важно решение. На 12-и другите ще ви подкрепят и следват в делата ви. На 13-и се появява опасен дразнител. 14-и идва с емоционална експлозия за родените до 1 ноември. На 15-и внимавайте с условията по договори, а на 16-и не се увличайте в нестандартни сексигри.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Едно приятно или неприятно чувство ще ви подскаже къде за вас е добрата, полезна и изгодна посока и къде не бива да стъпвате. Отварят се нови възможности, шанс за нова работа и дейност. На 11-12-и ще изпитвате затруднения в комуникациите с близките, нужни са отстъпки. На 13-14-и правите силен ход, докато другите губят. Не се разсейвайте с интриги. На 15-и подпишете договор, работете и с фирми от чужбина. 16-и сбъдва страсти и желания.

Козирог 22 декември – 20 януари

Важно да намериш нови защити и репери в променящата се обстановка. Налага се да решавате болезнен проблем с родители и деца. Не правете на децата си това, което не искате да ви се случи на вас след време. Опитайте да разберете другата гледна точка и не бързайте да поставяте ултиматуми. Трудно извоюваме личната си свобода. 11-и изисква активна защита на личните ви приоритети. На 12-и не позволявайте намеси в своя живот и избор. На 13-и Марс напуска Козирога, вече действате, тактично и дипломатично. 14-и е зареден с агресия, ограничете контактите. На 15-16-и идват печалби и придобивки.

Водолей 21 януари – 18 февруари

В годината на дървения Дракон съветът към всички е да сме внимателни с паленето на семейни и междусъседски войни, за да не подпалим и собствената си черга. Бълващото огън дърво се самозапалва, подклажда стаените в миналото вражди и конфликти, от което страдат най-близките до него. На 11-и се борят задържащи и активизиращи фактори. На 12-и се пазете от странично влияние. На 13-и Марс - мечът на амбициите, навлиза във Водолей и бързо ви активизира. 14-и е рисков и агресивен. На 15-и спазвайте закона. На 16-и и Венера навлиза във Водолей и ви прави неотразими в любовта и секса.

Риби 19 февруари – 20 март

За вас това е най-слабо енергийният момент в сатурновата ви дупка. 11-и събужда страхове и притеснения, а на 12-и ви идват идеи как да оправите нещата. 13-и е добър за сключване на нови договори, а на 14-и не оставайте дълго в нехармонична среда. 15-и носи награди и поощрения. На 16-и сексът е в нестандартни води.

Неда Иванова, „Телеграф”

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници