Три от зодиите не се поддават на лъжи и няма как да бъдат измамени

Три от зодиите не се поддават на лъжи и няма как да бъдат измамени
A A+ A++ A

Астролозите посочиха зодиите, които имат толкова силна интуиция, че е почти невъзможно да ги излъжете. Тези знаци са склонни да поставят под въпрос всеки факт или твърдение.

Астрологът Olga Stella говори за знаците на Зодиака, които не могат да бъдат излъгани, защото откриват най-фините нюанси на лъжата.

Водолей

Водолеите имат толкова силна интуиция, че е много трудно да ги измамят: те са склонни да поставят под съмнение всеки факт и твърдение, така че първо ще проверят всяка част от историята и само ако всички те се съберат в единна и последователна картина, Водолеят щe повярва.

Рак

Раците са толкова способни да усещат другите хора, че откриват най-фините нюанси на лъжата. Ракът възприема всичко, което се случва във външния свят, през призмата на вътрешното си състояние, а там, вътре, определено има тайно устройство, способно да сканира околните. По-добре е да не си играете с тези хора!

Риби

Този знак е по-силно свързан с мистериозното, мистиката и тайните от други. Той също така има отлично разбиране на хората и отлична памет. Той е от тези, които са в състояние да разгадаят и най-заплетената тайна и измама, защото пропуските, намеците и мъглата са родната му стихия. Не им струва нищо незабавно да сравнят факти или твърдения, които си противоречат.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници