Кои са най-контролиращите зодии?

Кои са най-контролиращите зодии?

canva

A A+ A++ A

Всички познаваме онзи тип човек, който винаги иска да е начело, да диктува правилата и да държи юздите. Астрологията може да ни даде представа кои зодии са най-склонни към контролиращо поведение.

На върха на класацията, без изненада, са лъвовете. Те са уверени, доминантни и родени лидери. Вярват, че техният път е най-правилният и не се страхуват да го наложат на околните. Всяко противоречие се посреща с ярост.

Следват ги скорпионите, които са ревниви и собственически настроени. Те силно защитават любимите си хора, но понякога го правят по задушаващ начин. Склонни са към следене, проверки и ревност.

Козирозите са дисциплинирани и планирани. Те обичат да държат всичко под контрол и това важи и за отношенията им. Постоянно изискват от партньорите си да играят по техните правила.

Телците са инат и тесногръди. Те трудно променят мнението си и често се опитват да наложат гледната си точка на околните.

Девите са трудолюбиви и целеустремени. Когато всичко върви по план, те са по-склонни да отпуснат хватката си, но в противен случай могат да станат прекалено контролиращи.

Везните не са особено контролиращи, но държат на забавлението и гъвкавостта. Могат да бъдат леко манипулативни, за да получат това, което искат.

Ракът е емоционален знак, който цени връзките си. Понякога раците се държат контролиращо от любов, но не от желание да доминират.

Близнаците са динамични и противоречиви. Те постоянно сменят мнението си, което им пречи да бъдат прекалено контролиращи.

Овните са вироглави, но не са склонни да доминират в отношенията си. Обичат да внасят своя принос, но не го налагат на всяка цена.

Водолеите са интелектуалци, които не се интересуват от контрол. По-скоро биха изслушали мнението на другите, отколкото да се опитват да го променят.

Рибите са най-неконтролиращият знак. Те се носят по течението и рядко обръщат внимание на това кой какво казва.

А къде са стрелците?

Стрелците са свободолюбиви и ценят независимостта си. Те не понасят да бъдат контролирани и не биха се опитали да контролират партньора си. Вместо това те предпочитат отворена комуникация и взаимно уважение.

Разбира се, това са само общи тенденции. Всеки е различен и не е задължително да се вписва перфектно в характеристиките на зодията си.

Важно е да се отбележи, че контролът не е задължително нещо лошо. В здравословните отношения има баланс между даване и получаване, между лидерство и подчинение.

А вие коя зодия смятате за най-контролираща?

#зодия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници