Формата на тялото разкрива характера на жената

Формата на тялото разкрива характера на жената

canva

A A+ A++ A

Психолозите казват, че фигурата на жената може да разкрие нейния характер от пръв поглед. Каним ви да направите прост тест и да разберете колко правилно експертите определят поведенческите черти на жената въз основа на нейната форма.

„Обърнат триъгълник“ (ханшът е по-тесен от раменете)

Жените с такива фигури са изключително целеустремени и уверени в своята сила, интелигентност и способности. Въпреки това, тяхната прекомерна настойчивост и безапелационен характер могат да изплашат не само недоброжелателите, но и приятелите и съмишлениците. В същото време, въпреки нейния категоричен и дори войнствен характер, такава жена може да стане вярна съпруга и предан другар по оръжие, ако срещне също толкова енергичен, целенасочен и искрен човек с общи възгледи за живота.

„Круша“ (ханшът е по-широк от раменете, изпъкнало дупе)

Този тип фигура говори за много могъща природа. Такава жена е в състояние да принуди другите да направят това, от което се нуждае. В същото време, самата тя не обича да се подчинява и изпълнява нечии инструкции. В същото време собствениците на такива фигури като правило са дръзки, очарователни и секси, не им струва нищо да очароват мъж, поради което обикновено имат много фенове. Заедно с това, такива жени се характеризират с капризничене, своеволие и желание да контролират всичко и всички. Ако ѝ противоречите, тя може да ви стане заклет враг.

Формата на тялото разкрива характера на жената - 2

„Правоъгълник“ (раменете и бедрата са приблизително еднакви, талията не е изразена)

Подобни фигури са типични за два типа дами. Първата е „приятелката“: тя лесно влиза в контакт с непознати, бързо става част от всяка компания и често има много приятели мъже. Вторият тип са много срамежливи, дори комплексирани жени. Те предпочитат самотата пред шумните компании и трудно се решават на промени и активни действия. Освен това са много уязвими и чувствителни. В същото време жените с правоъгълен тип тяло като правило са добри съпруги: те не са склонни да изневеряват и са прагматични и отговорни в ежедневието.

"Ябълка" (с наднормено тегло в коремната област)

Такива фигури са типични за много общителни и весели жени, които заразяват другите с оптимизъм и любов към живота. Често такива дами се наричат ​​душата на компанията, тъй като те са в състояние да обединят околните с неудържимата си енергия. Тъй като такива жени обичат да доминират и ръководят, те обикновено имат по-спокоен, устремен мъж до себе си. Въпреки това, фигурата „ябълка“ като правило показва проблеми с хормоналните нива и често излишък на мъжкия хормон тестостерон. Ето защо, за да заченете и износите нормално дете, може да е необходима хормонална терапия.

„Пясъчен часовник“ (тясна талия, приблизително еднакъв обем на бедрата и гърдите)

Най-хармоничният тип тяло, което говори за женственост и гъвкавост на природата. Такава жена без преувеличение е мечтата на всеки мъж, тъй като до нея той ще се почувства най-силният, най-умният и най-красивият. Дамите с този тип фигура са създадени за любов и семейство, докато кариерата не е основното за нея. В същото време имат достойнство и няма да позволят да бъдат натикани.

#тяло

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници