Седмичен хороскоп до 26 януари

Седмичен хороскоп до 26 януари

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март - 20 април

Днес се отваря порталът към новата епоха, правилата ще се променят и още до средата на февруари ще видим първите рокади във властта и в партньорските отношения. Съдбата презарежда батериите, сменя старата програма, поставя нови изисквания пред всеки от нас и налага новите отношения. Стартирайте планираните проекти и преустройствени дейности. Започнете начисто. На 20-и към обед Плутон навлиза във Водолей, а два часа след него и Слънцето ще го последва. Това ще бъде знаменателен ден, след който вече твърдо ще се наложат новите закони на епохата на Водолея. 21-ви сбъдва желания и пожелания. На 22-ри направете поне едно добро дело. 23-24-ти носят рискове, но на 25-и правите силен и обезпечаващ ход. 26-и провокира личната ви амбиция и агресия.

Телец 21 април – 20 май

Навлизащият във Водолей Плутон ще изиграе ролята на Прометей за бъдещето ни и това на света. Нищо няма да остане същото, ще се наложи и вие да се преустроите, да преминете на друго ниво на мислене и действие. Приемете промените, за да не останете на опашката. Съвпадът на Луна и Уран в Телец ще помогне да се възползвате от ентусиазма на околните и да постигнете целите си. На 20-и Слънце и Плутон почти едновременно навлизат в нехармоничния ви Водолей. В живота ви се появяват силни опоненти и конкуренти. На 21-ви се окопайте на завладените позиции. 22-ри започва с напън и амбиция, но завършва с грижа за близък. На 23-ти направете жест към познат или приятел. Вечерта се получава по заслуги. На 24-ти предстои обвързване. 25-и е за работа в екип, 26-и е рисков.

Близнаци 21 май – 21 юни

Този ден отваря портала към новата епоха, до дни ще започнат бързи промени. Слънце и Плутон навлизат заедно във Водолей, а това положение ще ви даде възможност да се окопаете в средата си, да сформирате свой екип, да намерите своята група по интереси или по-добрата си половинка. От този ден силата ви идва от умението да държите здраво юздите на семейната и колективна инициатива. На 20-и късметът проработва за родените в първите дни на зодията. На 21-22-ри се очертават пътувания, срещи и делови контакти, носещи голяма перспектива за развитие в бъдеще. На 23-ти до обед се включете в спонсорски инициативи, след това помислете за себе си. 24-ти обръща палачинката и вече вие доминирате в средата си. На 25-и оглавете нов екип, а на 26-и се настройте на самозащита.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес Слънцето и Плутон в разстояние на по-малко от два часа напускат знака на опозицията ви Козирога и пред вас хоризонтът се изчиства. Ще го почувствате още в следващите дни, в които от живота ви ще изчезне поне един неприятен дразнител. И на работното място ще елиминирате конкурент или той сам ще се откаже. Подредете и любовните си отношения, там се очертава проблем. Сутринта на 20-и е рискова, не поемайте странични ангажименти. След това до 22-ри на обед хоризонтът пред вас е чист, може да направите успешен и печеливш ход. След това до 23-ти на обед правете услуги и се надявайте на такива. На 24-ти идва нова информация, която коригира планове и намерения. Вземете всичко, което ви предлага животът, и на 25-и. Това са силни за вас дни. На 26-и не рискувайте.

Лъв 22 юли – 22 август

От днес до 20 януари 2044 г. Плутон ще бъде в опозиция на Лъва и ще налага новите закони в новата епоха на Водолея. Ще се сменят лъвовете във властта, управляващите ще търсят нови начини и методи за контрол, а хората ще започнат да се събират в общности за защита на своите интереси. Ще се смени декорът, от вас ще се изисква бързо преустройство, за да може отново да доминирате. От 20-и Слънце и Плутон навлизат в знака на опозицията ви Водолея, някои лъвски властови позиции ще се разклатят. На 21-ви си взимате обещаното и спечеленото до момента. На 22-ри до обед изисквайте и претендирайте, а следобед давайте и обгрижвайте. На 23-ти се връщат жестове. 24-ти изисква нов подход и нова визия. На 25-и събирате верен екип, а на 26-и се биете в гърдите.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на генерални промени в живота ни. Плутон навлиза във Водолей и започва да налага новия ред и новите отношения. За вас този ден ще изисква бързо да се преориентирате и да намерите нови обожатели и покровители. Сега е моментът да направите полезни и желани от друг своите собствени амбиции и желания. Приятел или колега бързо ще направи кариера, а и вие покрай него. Родените в първата декада получават нови сили и нови пълномощия на 20-и. Полученото на 21-ви няма да е подходящо и полезно за вас. На 22-ри личните ви покровители помагат на друг, но на 23-ти получавате заслужени и незаслужени награди. 24-ти завърта колелото, тронове падат и се издигат нови, бързо се ориентирайте, за да сте актуални. На 25-и влезте в подходящия за вас екип. 26-и е рисков.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес в разстояние на почти два часа Слънце и Плутон навлизат в знака на хармоничния ви Водолей. Този аспект ще донесе в живота ви лост и опорна точка, с които да повдигнете и разрешите всеки проблем и въпрос. Родените в първата декада първи ще усетят необикновената сила и протекция на аспекта и в следващите два дни ще доминирате в средата си. Здравето се стабилизира. 20-и отваря нова страница в отношенията, ще доминирате и печелите предимства. 21-22-ри ще са успешни и пробивни. Подпишете нови договори, направете важна крачка напред. На 23-ти до обед изпълнете нечие желание, а след това помислете и за себе си. На 24-ти рискът ви диша във врата, старите проблеми отново са на дневен ред. 25-и е силен за работещите в екип. 26-и е конфликтен.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Знаменателен ден. Плутон навлиза във Водолей, където ще остане до началото на 2044 г. и ще наложи нови рамки и изисквания. Контролът ще се увеличи, ще се налага да се съобразявате с различни хора и фактори. В живота ви ще се появи едно негативно присъствие или дразнител, който трудно ще елиминирате и ограничите. Опитайте да се окопаете на позицията, която ви удовлетворява. От 20-и Слънце и Плутон ще ви гледат в пречупващ аспект от Водолея. Влизате лесно в конфликти. На 21-ви търсете нови източници на сила. 22-ри ви дава втора възможност, а на 23-24-ти Луна и Сатурн от другите два водни знака ви стимулират и насочват в правилната посока. На 25-26-и се сблъсквате с голямата си конкуренция, трудно водите преговори и влизате в конфликт с тези, от които зависите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Каквато позиция заемете в този ден, ще оказва в бъдеще важно влияние върху материалното ви положение и разпределението на ресурсите у дома и в отношенията в социума. Започват необратими промени, постарайте се да се включете в играта, за да не изпаднете от класацията. До края на месеца трябва да решите и определите към каква група принадлежите, с кого искате да работите и живеете. 20-и променя правилата на играта, Слънце и Плутон навлизат във Водолей. Започват да се налагат законите на новата епоха. На 21-22-ри ще срещате противопоставяне на всички нива, деца и родители говорят сякаш на различни езици. На 23-ти Венера напуска Стрелеца и отива да помага в любовта на Козирога. 24-25-и са активни, творчески и пробивни. На 26-и се действа манипулативно.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес ви олеква. Проблемите ви стават по-малко, но и силите ви намаляват. Слънце и Плутон напускат заедно Козирога и натоварват с повече отговорности Водолея. Ще получите и заслужена награда за търпението и действията си до момента. Родените в третата декада може да очакват и покана за съвместно участие и преместване на ново място. До обед не взимайте важни решения. На 20-и Плутон напуска Козирога, а с него си отива и някаква ваша сила или проблем, който влачите от доста време. На 21-ви заемете нова база и позиция, а на 22-ри стартирайте нови проекти. 23-ти ви изправя пред любовни предизвикателства, Венера навлиза в Козирог. 24-ти идва с проблем у дома и в работата. На 25-и силите се прегрупират, влезте в нов екип, подпишете нов договор. На 26-и никой не отстъпва.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Денят ще се запомни с навлизането на Плутон и Слънце заедно в знака на Водолея. Може и да не го усетим на пръв поглед, но от този ден животът ни ще тръгне в съвсем различна посока. Още до края на месеца ще започнат реорганизации, които ще ни покажат накъде ще върви светът и ние в него. Родените в третата декада са в трудна позиция, а родените в първата декада са на крилата на успеха. 20-и отваря нова страница в живота и връзките ви. Плутон и Слънце навлизат във Водолей, отваря се портал към новата епоха. На 21-ви сте на нова база и позиция, а на 22-ри идват награди за положените усилия. На 23-ти ще се намеси пръстът на съдбата и в любовта. 24-ти е ден на полезните идеи, мисли и продукти. За 25-и планирайте срещи на екипа. На 26-и ограничете страничните контакти, внимавайте.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес се презареждат батериите, навлизате в сатурнова дупка. Търсете мястото и базата, в които да се устроите, да живеете и работите след време. Не е все едно с кого ще се срещнете през уикенда и какви ангажименти ще поемете за бъдещето. Време е да се смени подходът. Коригирайте отношенията, направете признания и предложения, които ще ви обезпечат и насочат утре към градеж и съзидание. На 20-и Плутон навлиза във Водолей, където ще остане до началото на 2044 г. Ще се въвежда нов ред и нови закони, към които трябва да се нагодите. Още на 21-22-ри ще срещате опозиция и ще попадате в конфликти. Но на 23-24-ти ще получите покани и награди за положените в миналото усилия. На 25-и може да влезете в нов екип и нова среда, в която ще се развивате в бъдеще. На 26-и се смирете.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници