След Windows Phone 7.8 ще има и други ъпдейти

След Windows Phone 7.8 ще има и други ъпдейти
A A+ A++ A

Все още очакваме повече детайли за Windows Phone 7.8, но според появила се в интернет документация на Nokia собствениците на телефони с Windows Phone 7 ще получат поне още един сериозен ъпдейт след него. Това става ясно от PowerPoint презентация на Nokia, която е попаднала в ръцете на германския сайт WPArea.de. В един от слайдовете е представена историята на актуализациите на Windows Phone 7. Интересната част е в края на графиката, където след версия 7.8 има още една клетка с наименование 7.x, което подсказва, че ще има поне още едно допълнително обновяване. Eстествено, от Microsoft няма никакъв анонс за такова развитие към момента, но пък от друга страна, е малко вероятно документът да е фалшив.

Междувременно официалният акаунт в Twitter на Windows Phone Русия обеща, че след излизането на Windows Phone 7.8 ще има поддръжка в продължение на 18 месеца. Впоследствие публикацията беше изтрита, така че не можем да бъдем сигурни дали положението е такова, но информацията донякъде съответства на тази на WPArea.de. Ако всичко това е вярно, означава, че първите телефони с Windows Phone, които излязоха през 2010 г., ще бъдат поддържани в продължение на почти 4 години.

В интерес на истината от Microsoft също дават индикации за по-дълъг живот на Windows Phone 7. В интервю за TechRadar вицепрезидентът на дивизията Windows Phone Тери Майерън споделя, че повече детайли за WP7.8 ще бъдат споделени през идните седмици. Според него WP7.8 ще продължи да съществува паралелно с WP8 и ще намери място в устройства от по-нисък ценови клас, а съвместимостта на приложенията с двете платформи ще помогне за разширяване на екосистемата.


http://wparea.de/2012/11/windows-phone-7-8-werden-weitere-updates-folgen/
http://bit.ly/U8sx29
http://www.techradar.com/us/news/phone-and-communications/mobile-phones/why-microsoft-believes-latest-gen-windows-phones-are-killer-hardware-1113168

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино