Седмичен хороскоп до 19 януари

Седмичен хороскоп до 19 януари

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Край с планирането и сондирането на мнения. Днес е важно да се действа, да се определят новите правила, да се налагат мнения и решения. Вечерта се очертават сблъсъци на интереси, деца и родители трудно се разбират. Време е всеки да си поеме задълженията и отговорностите. Увеличете физическото натоварване, спортувайте изразходвайте енергията си, за да не се „вкисне”. На 13-и се активизирайте максимално с делови и разтоварващи задачи. От 14-и Меркурий ще ви гледа в нехармоничен аспект от Козирога. Появява се конкурент, с който трябва да се съобразявате. На 15-и може да си стиснете ръцете с нов договор, поръчка и доставка. На 16-и преговаряйте и с чужбина. 17-и е ден на обрати, пазете си вещите. От обед на 18-и до обед на 19-и печалбата е за вас.

Телец 21 април – 20 май

Ден за атака по всички фронтове на личната ни активност. Интересите ви се сблъскват с тези на конкуренцията, а и близките ви създават проблеми. Не отивайте в крайности. Родените около 10 май са в по-неблагоприятна позиция. Насочете енергията си към подобряване условията в дома, бъдете внимателни с остри предмети, не правете остри забележки и изказвания. Наранените си го връщат. 13-и ви вкарва в конфликтна и рискова програма по незначителни поводи, а значителните ще ви вкарат и в разходи. На 14-и родители и деца трудно се разбират. На 15-и правите силен ход , а на 16-и ви хрумват чудесни идеи, професионалните връзки с чужбина се задълбочават. На 17-и разкривате нечии тайни, това помага да вземете важно решение. На 18-и подпишете нов договори, 19-и е нестандартен.

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят слага край на дълъг период на застой и изчакване. Време е да се действа активно и с натиск, да се поставят парливите въпроси на масата за преговори. Някъде ще бъдат заявени и ултиматуми, които ще променят изцяло начина ви на живот и партньорските връзки. Ще получите подкрепа от хора, изпаднали в подобно на вашето положение. Открояват се хищниците и жертвите. На 13-и се активизирайте максимално, уредете представителни и любовни срещи. Отвявате конкуренцията на всички нива. 14-и е тежък и рисков за родените в първата декада. На 15-и попадате под нечие влияние, плановете ви се провалят. 16-и ви вкарва в нова програма и връзки с чужбина. 17-18-и сбъдват желания и мечти. На 19-и до обед подновете стари отношения и дейности.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес вътрешната ни енергия достига високи нива. Може да се справите с всеки проблем и да защитите позицията си при водените разговори. Не изчаквайте пасивно друг да поеме инициативата, ако не искате да ви наложи и неговите правила за общуване, пътуване и работа. Използвайте момента да прегледате колата и инструментите, с които ще работите. Сънищата са пророчески. 13-и е ден на презареждане, действайте настъпателно в посока на интересите си. На 14-и водете само двустранни разговори. Урежда се семеен проблем. 15-и е вдъхновен и творчески, вечерта личната ви муза ще ви посети. На 16-и уреждате пътуване, получавате вести от чужбина. На 17-и не правете забележки и не критикувайте. Отложеното за 18-19-и носи придобивки и успех.

Лъв 22 юли – 22 август

Денят няма да мине мирно и тихо. Луната ви гледа в опозиция от Водолей и е в конфликт с планетите в Телец. Ако останете пасивни, ще бъдете ощетени, близките няма да се съобразяват с вас. Налага се да нададете своя лъвски рев, за да сложите на мястото им всички, които не действат по правилата, поставят ви в неприятни положения и вредят на себе си с неточен избор и действия. На 13-и губите по точки, лесно се предавате или попадате в засада. Защитете интересите си.14-и е ден на райското дърво, под което змията се опитва да изкуши Ева. 15-и задвижва нови отношения и задачи и на 16-17-и постигате максималното, получавате повишение и подписвате нови договори. На 18-и някой попада под ударите на закона. На 19-и изпадате в конфликтна и нестандартна ситуация.

Дева 23 август – 22 септември

Днес печелят хората на действената политика и тези, които сами си коват съдбата и се справят в живота. Не искайте услуги, ще ги платите двойно и тройно и за дълго ще се обвържете с нелоялни хора. Сложете край на изчаквателния период, не позволявайте на никой да ви пренебрегва и поставете на мястото им тези, които се навирили нос и се хвалят с постигнатото от вас като свое. На 13-и намерете време за всичко и за всеки почукал на вратата ви. Родените в първата декада действат комплексарски на 14-и, но до вечерта навлизащият в Козирог Меркурий ще ви помогне да овладеете ситуацията. На 15-16-и може да ви откраднат идеи и проекти и да ги реализират преди вас. Не се хвалете. На 17-и пропускате ползи, но на 18-19-и взимате своето. Чакайте печалби и поръчки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес може да постигнете повече от желаното и предвиденото, ако сте безкомпромисни и във всеки момент си гоните интереса. Срещате подходящите хора за работа и живот, а в споровете не сте склонни на компромис. Притискате някого и може да получите каквото ви трябва, без да чакате дълго по каналния ред. Добре е да се работи в съавторство, но само с проверени хора. Ден на признания. 13-и слага край на изчакването, активизирайте се по всички житейски посоки. От 14-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от Козирога. Навлизате в период на спорове за постове и позиции. На 15-и преговаряйте за нова работа или за повишение. На 16-17-и конкуренцията ви атакува в гръб, не се доверявайте. На 18-и важното уредете следобед, От 19-и позициите се подреждат, тръгвате напред.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес Луната от Водолей и Уран от Телец са в конфликт, а това болезнено ще засегне родените около 10 ноември. Не влизайте в полемики, защитавайте си позицията, но без да нападате излишно и да притискате другите с лични забележки и критика. Може да се лишите от приятелско рамо и да загубите възможност за странично финансиране. Днес не бива да си пасивен, но не и агресивен. На 13-и нещо дребно ще ви вкара в скандали и разправии. На 14-и притискате тези, които опитват да се измъкнат от влиянието ви. 15-и затвърдява позициите ви в бизнеса и на работното място, очертават се изгодни сделки. 16-и е вдъхновен, привличате последователи и спонсори. На 17-и нищо важно да не се коментира. 18-и ви вкарва в капани, а на 19-и се оплитате в мрежа от лъжи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на хората, които си знаят и гонят целта с всички средства и независимо действията на околните. Не правете компромис с важните посоки в живота ви, с личните си намерения и искания. Тази вечер се очертават остри сблъсъци на интереси и позиции. Не планирайте тежки и отговорни задачи в следващите два дни. Вътрешната ви енергия търси поле за изява, търсете си правата и свободите. На 13-и действайте активно и не изпускайте контрола. 14-15-и показват слабите ви места, личните ви проблеми и загуби. Лесно се влиза в конфликти, правите грешен избор. Но на 16-17-и водите в играта, сключвате успешни сделки и привличате спонсори. Възползвайте се от всеки шанс. На 18-и печелите дело или сте предпочетени за работа. На 19-и стопете дистанциите с близките.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес пасивният човек ще претърпи загуби и поражения в личен и професионален план. Не оставайте друг да ви върши работата или да ви представлява на важни места. Кой както може ще извлече полза от чуждите отсъствия, грешки и немарливост. Енергията ви достига високи нива и ако не й дадете простор за действие, ще се скапе в тялото ви и ще ви разболее. Бъдете активни. На 13-и се активизирайте, предявете искания и претенции. От 14-и Меркурий навлиза в Козирог, очертават се преговори и командировки, бизнесът ви се активизира. Още на 15-и може да сключите изгодни договори и да се споразумеете за бъдещи сделки. На 16-17-и някой слага прът в колелата на личната ви амбиция, намалявате темпото. 18-19-и са дни на материално и юридическо обезпечаване.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден на високите енергии, не оставайте в старата позиция, особено ако отдавна не се чувствате комфортно в тази среда и в тази връзка. Не взимайте решения под властта на финансови причини. Пари може да изкарате, но верни хора трудно се намират. Насочете се към нов проект и начинания, но си запазете връзките и екипа. Тази вечер променя и любовните ви отношения. На 13-и Луната от Водолей е в конфликт с Уран от Телец. Правите нежелани стъпки и компромиси по финансови причини. На 14-и лъсват слабостите ни и някой ще се възползва. 15-и е ден на делови и представителни срещи. До утре на обед сключете нови договори. 16-и ви носи вдъхновение, срещате спонсор. На 17-и важното свършете до обед, след това нищо да не се коментира. 18-19-и са рискови.

Риби 20 февруари – 20 март

Вътрешната ни енергия в този ден търси поле за изява. Натоварете се умствено и физически, тренирайте, участвайте в състезания от различен характер, докажете себе си. Не оставайте друг да ви върши работата, за да не преправяте после нещата и да се ядосвате. Може да постигнете поне една лична амбиция, насочете усилия в посоката, която ще обезпечи и подсигури бъдещето ви. На 13-и излезте от мечтанието и се задействайте с належащите задачи, няма кой друг да ги свърши. От 14-и падат ограничения за пътуване, но родените в първата декада трудно правят избор. На 15-и са вероятни изневери, дръжте партньора на къса каишка. На 16-и водете преговори, сключете нови договори. 17-и идва с вдъхновена идея, не я споделяйте. На 18-19-и чакайте финансиране.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници