Костадинов: "Банда маргинални антибългари“ си позволяват всекидневно да поругават националното достойнство

Костадинов: "Банда маргинални антибългари“ си позволяват всекидневно да поругават националното достойнство
A A+ A++ A

Нашата страна се превърна в бойно поле, в което „една банда самозвани маргинални антибългари“ си позволяват всекидневно да поругават националното достойнство на нашия народ, да лепят позора на нашите чела, да ни превръщат в нация за присмех и подигравка сред всички останали.

Това заяви в декларация от името на парламентарната група на „Възраждане“ Костадин Костадинов на откриването на зимната сесия на Народното събрание.

Лидерът на „Възраждане“ обясни, че неговата парламентарна група ще наруши традицията в началото на сесията на парламента политическите сили да открояват приоритетите си, защото според него България от няколко години насам се намира в извънредна ситуация. В последните няколко месеца и години ставаме свидетели на агресивна война срещу нас българите, срещу нашите национална памет, история, култура и самосъзнание, смята той и уточни, че повод за декларацията на „Възраждане“ днес ще бъде поругаването на паметника на граф Игнатиев вчера във Варна.

Целта е да се премахне всичко, което нас българите ни ограничава от останалите народи и ни превръща в уникален народ със свой принос в световната цивилизация, изтъкна Костадин Костадинов.

#Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници