Тамара Глоба назова най-щастливата и късметлийска зодия през тази година

Тамара Глоба назова най-щастливата  и късметлийска зодия през тази година

Kleo.ru

A A+ A++ A

Топ астроложката Тамара Глоба обяви, че 2024 г. ще бъде особено важна за Стрелците. През предстоящия период представителите на това съзвездие ще хванат късмета за опашката и ще се наслаждават на слава и лукс през цялата година.

Според Глоба, Стрелецът ще усети цялата сила на собственика на годината - Зеления дървен дракон. За тях периодът обещава да бъде изобилен и финансов, защото ще усетят свободата да реализират всякакви начинания. От самото начало на януари Стрелците ще се изкачат на върха на късмета.

Повечето представители на тази зодия могат да установят, че получават много по-големи награди от останалите. Освен това през 2024 г. представителите на тази зодия ще имат и възможността да получат неочакван финансов подарък, чийто размер и източник ще ги изуми.

Дори 2023 г. да не е била най-успешната година за някои Стрелци във финансово отношение, 2024 г. ще даде шанс да промени радикално ситуацията в тяхна полза.

Представителите на тази зодия ги очакват успехи в кариерата – мнозина ще се издигнат в йерархията, а други ще сменят работата си. Независимо от обстоятелствата, финансовата страна на живота ще зарадва Стрелеца.

Глоба уверява, че заедно с финансовия успех, вътрешен мир, хармония и щастие определено ще дойдат в живота на тези амбициозни и понякога неспокойни хора.

Астрологът препоръчва да бъдете позитивни и готови да посрещнете късмета в живота си, пише GlasNews.

#зодии #Тамара Глоба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници