Пиратка откъсна два пръста на 3-годишно дете в Сандански

Пиратка откъсна два пръста на 3-годишно дете в Сандански

Уикипедия

A A+ A++ A

Пиратка гръмна в ръката и откъсна два пръста на 3-годишно дете. В РУ-Сандански, часове преди настъпването на Новата година, е получено съобщение от ФСМП-Сандански, че при тях е постъпило малолетно лице, което е с разкъсно-контузна рана на дясната ръка и ампутирани два пръста в резултат на използване на пиротехнически изделия.

От работещите по случая полицейски служители е установено, че около 14:20 часа в района на животинския пазар в гр. Сандански, в резултат на неправилно боравене с неустановени пиротехнически изделия от двама мъже на 40 и 44 години от гр. София е причинена разкъсно-контузна рана на ръката и ампутация на два пръста на 3-годишно момче от гр. София. Детето е транспортирано за лечение в гр. София. По случая е образувано досъдебно производство.

В Сандански са потресени от лошата новина, сполетяла детето и неговите родители. Разказват, че бащата е хвърлил пиратката, а детето изтичало и я взело в ръцете си, където тя гръмнала. Двете пръстчета са били прибрани в лед и предадени на медиците с надеждата да успеят да ги възстановят.


#пиратка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници