Седмичен хороскоп до 31 декември

Седмичен хороскоп до 31 декември

Pixabay

A A+ A++ A

Астро-аспекти

На 25 декември Венера тригон Нептун

На 27 декември Пълнолуние в Рак в 02:33ч

На 27 декември R-Меркурий квадратура Нептун

На 27 декември Слънце тригон Юпитер

На 28 декември R-Меркурий съвпад Марс

На 28 декември Марс квадратура Нептун

На 29 декември Венера секстил Плутон

На 29 декември Венера преминава в Стрелец

На 31 декември Юпитер става директен

Луната през седмицата се движи през знаците – Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –30 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 26, 27, 28, 29, 30, 31 декември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

26.12. 09:57 – 26.12. 17:16
29.12. 00:58 – 29.12. 02:24
31.12. 07:19 – 31.12. 13:54

Овен – Ангажирайте се във всички дейности, които трябва да направите, да довършите, без значение колко важни може да изглеждат някои, а други незначителни. Това е седмицата, в която можете да излезете от зоната си на комфорт и да се насладите на всичко, което Вселената предлага. Имате възможност да откриете кои сте и какво искате. Сърцето ви е нетърпеливо да търсите нови преживявания и предизвикателства, да си позволите да бъдете свободни и да се вслушвате в чувствата си. Бъдете готови да приемете промените в живота си, без да прибързвате да съдите.

Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30

Бъдете внимателни – 27, 28

Телец – През тази седмица Вселената иска да ви каже да се концентрирате върху проблемите, които сте отлагали по различни причини. Спрете да криете притесненията си под килима, изправете се пред тях, за да можете най-накрая да продължите напред. Направете го приоритет за себе си. Малките промени в начина, по който започвате живота си, могат да доведат до значителни подобрения и да ви помогнат да стигнете до място, за което винаги сте мечтали. Чуйте сърцето си, отидете там, където ви изпрати, без значение какви усилия изисква това от вас.

Благоприятни дни – 27, 28, 31

Бъдете внимателни – 29, 30

Близнаци – С цялото си същество усещате, че нещо трябва да се направи, да се освободите от товара и всички ограничения, които са ви спъвали и задържали в развитието ви досега. Време е да отстъпите крачка назад и да се опитате да обърнете внимание на нещата, които сте пренебрегвали през последните няколко седмици. Сега трябва да се съсредоточите върху личните си отношения. Били сте толкова заети с работата, кариерата си, че не сте имали достатъчно време за любимите си хора. Добре, сега се опитайте да наваксате и да подхванете отново нишката на онези дълбоки духовни връзки, които са толкова важни за вас.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни –25, 26, 31

Рак – През тази седмица фокусът е върху дома и семейния живот. Подходящо време да седнете, да помислите малко над нещата, да се обърнете навътре в себе си. Лично вие искате да направите значителни промени, да намерите себе си, да прекарвате повече време със себе си и да се свържете отново с най-дълбоката си същност. Освен това изпитвате нужда да прекарвате повече време с любимите си хора и да им давате любовта, която отдавна сте искали да дадете, но не сте имали време за това поради професионални проблеми, които са ви попречили да живеете свободно.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Лъв – Звездите през тази седмица насърчават себеизразяването и креативността. Вашият артистичен талант ще блесне по-ярко от всички и ще ви помогне да бъдете забелязани не само професионално. Освен това ще откриете радост да следвате страстта си. Приемете артиста в себе си и си позволете да правите това, което чувствате, че ви прави щастливи. Всички тези моменти ще ви помогнат да се почувствате добре в кожата си, ще се успокоите и ще донесат мир на душата ви.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 29, 30

Дева – Чувствате, че имате нужда от малко уединение и интроспекция, внимавайте да не попаднете в капана на изолацията. Време е да прекарате малко повече време с приятелите си, да се насладите на прекрасните моменти, на добрата атмосфера. В момента самотата не е най-доброто решение, защото лесно може да доведе до негативно мислене. Прекарването на време заедно ще ви помогне да чуете това, което трябва да знаете, за да получите съобщенията, които търсите, и да осъзнаете, че сте обичани и никога не сте сами.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Везни – Понякога отлагането на определени действия може да бъде по-полезно от прибързването. Преоценете обстоятелствата, но внимавайте това да не ви стане навик, защото можете да заседнете в задънена улица. С усмивка на лицето затворете декември. Отдръпнете се и оставете Божествената сила да ви покаже пътя и да ви води напред. Докато се подготвяте за настъпването на новия месец и новата година, Вселената отново ще влезе в действие и ще повлияе мистериозно на живота ви.

Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30

Бъдете внимателни – 27, 28

Скорпион – Тази седмица ще бъде доста хаотична и дори неуютна (за някои). На повърхността излизат неразрешени проблеми. Не забравяйте, че не всички бури са опустошителни и тази, пред която сте изправени, може да бъде нова отправна точка за вас, нов тласък към целите, които сте пренебрегнали. Не правете твърде сериозни планове за бъдещето, защото тогава лесно можете да влезете в омагьосан кръг. Неочаквани ситуации ще ви извадят от равновесие, но се опитайте да запазите самообладание или ще попаднете в капана на драмата. Дайте си почивка и отделете време, за да възстановите баланса, от който се нуждаете.

Благоприятни дни – 27, 28, 31

Бъдете внимателни – 29, 30

Стрелец – На преден план предстои договор или важна задача. Би било хубаво, ако обърнете повече внимание на детайлите, особено на това как се чувствате, за да избегнете евентуално разочарование. Не си поставяйте твърде високи очаквания. През този период се препоръчва да се откъснете от определени ангажименти, обещания, които вече не отговарят на това, което искате. Опитайте се да погледнете малко обективно на нещата, дори не си помисляйте за компромис. Свободата и гъвкавостта са основните качества, на които трябва да обърнете внимание тази седмица.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни –25, 26, 31

Козирог – Ако през този период усещате, че нямате идеи и възможностите изглеждат непостижими, не се притеснявайте, цяла седмица е пред вас. Пестете енергията си, не влагайте прекалено много емоции в определени ситуации. Тези дни са идеални за интроспекция, открийте ценностите и приоритетите в живота си. Всичко това изисква да насочите вниманието си отвън, от повърхността на нещата, към най-дълбоката част на вашето същество и да откриете какво се крие там.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Водолей – Въпреки че този период привидно е пълен с рискове, вие основно ще имате способността да работите в пълна безопасност и на разстояние от шума и хаоса от външния свят. Ще получавате различни сигнали, ще се концентрирате вътре в себе си и ще се опитвате да ги интерпретирате. Бъдете честни и самоидентични, отстоявайте собствената си истина, опитвайте се да правите разлика между реалност и „фикция“, като избягвате всякаква форма на манипулация, насочена към вас.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 29, 30

Риби – Можете да мислите за този период като време на хаос и несигурност, но все пак е прекрасна възможност за трансформация. Склонни сте да очаквате най-лошото, когато се появят признаци на сериозност, но вярвайте, че всичко ще бъде наред и най-накрая ще можете да изразите себе си свободно. Каквато и да е вашата ситуация, тази седмица ще получите неочаквана помощ и напътствия. Изглежда, че ръката на провидението ви води по пътя ви и ви помага да намерите решението, от което се нуждаете. Обърнете внимание на знаците, които получавате, защото те показват пътя по който трябва да вървите.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

източник: novini.bg

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници