Пеевски с жестока атака по Радев: Главозамаял се властолюбец, пропит от корупция

Пеевски с жестока атака по Радев: Главозамаял се властолюбец, пропит от корупция
A A+ A++ A

Думите на президента Радев показаха раздразнението на един главозамаял се властолюбец, на който е отнето пълновластието. Който с едноличното си управление, чрез безконтролните си служебни правителства доведе страната до политическа и икономическа криза, от които слава Богу изведохме България с евроатлантическото мнозинство в парламента. И с промените в Конституцията гарантирахме, че никога повече няма да има властелин, който да вреди на народа и държавата. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по повод острата критика на президента за Конституционните промени.

Внимателно наблюдавах изявлението на Радев и разбрах колко важно е било да променим Конституцията, за да може наистина да имаме парламентарна република в пълния й смисъл, категоричен е Пеевки.

"А когато президентът Радев говори за корупция, първото, което трябва да направи е да се вгледа в себе си и около себе си.

Преди време Радев каза, че светлината, неизбежно побеждава мрака, стига да има хора с доблест и кураж, които да не се страхуват да се борят за нея.

Призовавам го да има доблест и кураж да обърне светлината към президентската институция и тогава хората ще видят много, много интересни и некрасиви неща.", коментира още Делян Пеевски.

#Делян Пеевски # Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници