Годишният хороскоп '24 на топастрога Гал Сасон за всяка зодия

Годишният хороскоп '24 на топастрога Гал Сасон за всяка зодия

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Овен

Любов: Подгответе се за емоционално влакче в увеселителен парк, докато приемате процеса на отпускане, иницииран от Сатурн, особено в сърдечните дела. Тази година обещава страстно разпалване и дълбоки прозрения за любовта, може би дори връзки на близнаци от минали животи! Със Северния възел в Овен е време да се преосмислите и преоткриете, което магнетично ще приближи сродната ви душа.

Финанси и кариера: Подгответе се за финансов ренесанс. Юпитер, предвестникът на късмета, благославя портфейла ви до май. След юни очаквайте рязко увеличаване на бизнес перспективите и приток на изгодни договори. Втората половина на 2024 г. е вашата златна ера за триумф в областта на маркетинга и продажбите.

Семейство: Докато 2025 г. ще бъде вашата година, насочена към семейството, 2024 г. предлага възможност да поправите и укрепите връзките си със съседи и роднини, особено след средата на годината. Въпреки това април може да постави на изпитание семейните ви връзки с вихрушка от недоразумения и предизвикателства.

Телец

Любов: След един бурен период вълната се обръща във ваша полза. Първата половина на 2024 г. бележи подмладяване на любовта и връзките, което отваря врати за нови романтични глави.

Финанси и кариера: Възползвайте се от вълната от възможности, която се появява само веднъж на 12 години. Първата половина на годината е изпълнена с потенциал, а от юни нататък се подгответе за финансов разцвет, който ще съответства на вашите таланти и трудно спечелено признание.

Семейство: От края на юли до средата на септември действайте предпазливо; динамиката в дома и семейството може да бъде деликатна. Очакват ви мистични преживявания, които могат да ви срещнат с души от минали животи.

Близнаци

Любов: През тази година Вселената ви подтиква към задълбочаване на приятелствата и към участие в хуманитарни дейности. Романтиката остава на заден план, тъй като намирате радост в нови приятелства, някои от които свързани с минали животи. Ако любовта ви привлича, използвайте силата на творческата визуализация, за да постигнете чудотворни резултати.

Финанси и кариера: С навлизането на Юпитер в Близнаци за първи път от 12 години насам очаквайте вълна от успехи и финансови печалби, особено в средата на 2025 г. Най-добрата година за инвестиране в мечти и дългосрочни амбиции.

Семейство: В края на годината процъфтяват въпросите, свързани с недвижими имоти, но семейните отношения, особено с жени, първоначално могат да бъдат обтегнати. Това е година на преодоляване на критиките и търсене на признание.

Рак

Любов: В началото на 2024 г. Венера се съюзява с вас, като може да превърне приятелствата в романтични авантюри.

Финанси и кариера: Тази година бележи кариерен зенит, вероятно най-добрият от десетилетия насам, изобилстващ от възможности и просперитет. Инициативността е вашият ключ към успеха.

Семейство: За Раците семейството обикновено е на първо място, но 2024 г. ще ви подтикне да изместите фокуса си към професионалните стремежи. Балансирането между дома и работата е от решаващо значение, тъй като едното има тенденция да влияе значително на другото.

Лъв

Любов: Като сърцеразбивач на зодиака, очаквайте романтични искри в професионалната си сфера. Любовта може да разцъфне и в чужди страни или по време на пътешествия.

Финанси и кариера: Първата половина на 2024 г. е изпълнена с финансови и кариерни перспективи благодарение на рядко срещано космическо съвпадение. Втората половина може да предостави примамливи възможности чрез приятели или нови професионални пътища.

Семейство: Семейните въпроси и тези, свързани с недвижими имоти, които са били предизвикателство, ще се подобрят. Въпреки това август призовава към предпазливост при семейните взаимоотношения и финансовите решения.

Дева

Любов: Тази година е обещаваща за връзките, особено с по-възрастни хора или такива от минали животи. Влиянието на Сатурн изисква внимание към важните взаимоотношения, което води до дълбоки ангажименти или необходими раздели.

Финанси и кариера: Деловите партньорства изискват бдителност, за да се избегнат конфликти или юридически затруднения. Сътрудничеството и съвместните начинания, особено в областта на изкуството или финансите, са благоприятни. Очаквайте неочаквани печалби от инвестиции или наследство.

Семейство: Семейните отношения, особено тези с роднини, са на път да се подобрят. Професионалният напредък може да се отрази положително на семейния живот, особено от средата на годината.

Везни

Любов: 2024 г. е трансформираща година, която изисква от вас да балансирате между грижата за себе си и партньорските отговорности. Това е време да откриете себе си в рамките на взаимоотношенията и евентуално да срещнете връзка с пламък близнак, която се случва веднъж на 19 години.

Финанси и кариера: Кариерата в сферата на здравеопазването или услугите процъфтява. Затъмненията през март/април и септември/октомври отварят нови професионални врати. Първата половина на годината може да донесе и финансови печалби чрез партньори.

Семейство: Подгответе се да подкрепите член на семейството, който е изправен пред здравословни проблеми, което може да повлияе на работния ви график.

Скорпион

Любов: Любовта може да се окаже предизвикателство, тъй като Сатурн прекроява романтичния ви живот. Приемането на радостта, хобитата и смеха може да повиши шансовете ви за романтични срещи, особено в началото на 2024 г. Втората половина обещава засилване на романтиката.

Финанси и кариера: Очаква ви период на разрастване, особено в кариерите, които допринасят за общественото благосъстояние. Тази фаза, която се случва веднъж на 19 години, носи изобилие от възможности.

Семейство: Плутон, вашият управител, поставя началото на 20-годишна трансформация в домашния ви живот. Очаквайте големи промени като преместване, ремонт или разширяване на семейството, но също така имайте предвид и потенциални сътресения или загуби.

Стрелец

Любов: 2024 г. е вашата година, в която можете да се насладите на любовта, като Северният възел подчертава романтиката и радостта. Това е време да излекувате минали сърдечни страдания и да прегърнете творчески страсти. Втората половина на годината може да повиши нивото на съществуващите взаимоотношения или да предизвика нови.

Финанси и кариера: Началото на 2024 г. носи професионален напредък, подобряване на здравето и възможни парични бонуси. Втората половина е благоприятна за създаване на бизнес партньорства и правни гаранции.

Семейство: Присъствието на Сатурн показва, че е време за решаване на въпроси, свързани с родовата карма и поколенията. Това е идеален период за преместване, отглеждане на деца или заздравяване на семейните връзки.

Козирог

Любов: Първата половина на годината предлага рядък шанс за романтично развитие или задълбочаване на настоящите отношения. Занимавайте се с дейности, които обичате, за да привлечете подобни енергии.

Финанси и кариера: След средата на годината очаквайте признание в кариерата и евентуални повишения. Въпреки това се съсредоточете върху семейните и домашните дела, тъй като те са централни през тази година. Бъдете подготвени за евентуални проблеми с договори в работата.

Семейство: Важна година за инвестиции в недвижими имоти или семейно лечение. Бъдете готови да подкрепите или да се справите с проблеми, свързани с братя и сестри или членове на разширеното семейство.

Водолей

Любов: С навлизането на Плутон във Водолей очаквайте трансформиращи промени в себеизразяването и взаимоотношенията. Тази година е свързана с дълбоки душевни търсения и значителни промени в любовния ви живот. От юни приливите и отливите се обръщат благоприятно към романтиката, радостта и разширяването на семейството.

Финанси и кариера: Финансови предизвикателства и предизвикателства, свързани със самооценката, възникват, тъй като Сатурн проверява внимателно източниците ви на доходи. Заложете на планирането, стратегията и постоянството за финансов растеж.

Семейство: Първата половина на 2024 г. благоприятства сделките с недвижими имоти и укрепването на семейните връзки, особено с братята и сестрите и разширеното семейство.

Риби

Любов: Посещението на Сатурн ви подтиква към съзряване и вземане на дългосрочни решения в любовта. Макар че може да е предизвикателство да започнете нови взаимоотношения, връзките от минали животи може да се появят отново. Използвайте творческа визуализация, за да проявите желаното от вас романтично бъдеще.

Финанси и кариера: Финансови благословии на хоризонта: появяват се нови проекти и източници на доходи. Това е благоприятно време да подчертаете талантите си.

Семейство: Началото на 2024 г. носи положително развитие на отношенията с братя и сестри и роднини. Втората половина на периода е идеална за преместване, инвестиции в имоти, родителство и семейно изцеление.

Източник: сosmicnavigator.com/Жената днес

#Гал Сасон #годишен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници