Имена, които носят щастие

Имена, които носят щастие
A A+ A++ A

Името е част от личната карма на човека. То може дори да окаже влияние върху начина, по който той възприема себе си и мястото си в света.

Някои родители избират имена, които имат определено значение или символика, за да предначертаят пътя на детето си с късмет и вдъхновение. Името често е свързано с културни и семейни традиции.

Изборът на име може да бъде начин за запазване и предаване на културната идентичност, пише "Обекти". Също така някои хора вярват, че името може да повлияе на характера и дори на съдбата на човека.

Ето кои са 7-те най-популярни мъжки и женски имена, за които се смята, че носят късмет и щастие:

1. Елена

Това е сред най-популярните женски имена, но също така и сред онези, които се смятат за най-щастливи. Притежателките на това име имат светла и лесна съдба, която не е засенчена от тежки проблеми и неприятности.

Те са умни и привлекателни, лесно правят кариера, като израстват с лекота в йерархията. Те са общителни, открити и лесно се разбират с хората, като всеки намира общ език. Хората обичат и ценят притежателите на това име заради тяхната чувствителност, отзивчивост и нежност.

2. Александър

Сред мъжките имена това име се смята за особено щастливо и сполучливо. То е от гръцки произход и носи специално значение – „пазител", „защитник", „истински мъж". В различни варианти това име е разпространено по целия свят, но най-известните му носители са Александър Велики и Александър Невски.

Всички Александровци са величествени още от детството си, надарени са с особени качества на характера. Те се отличават с решителност, целеустременост, смелост и самоувереност.

3. Наталия

Жените с това име са уверени, упорити и не се предават лесно, нито позволяват трудностите да ги сломят. Притежателките на това име са трудолюбиви и точни, много комуникативни и искрени, въпреки че могат да бъдат огнени.

Жените с това име са трудолюбиви, стремят се да достигнат висоти в кариерата си и обикновено се справят много добре. Благодарение на своята общителност те винаги са в центъра на вниманието и общуват с лекота с всякакъв тип хора.

4. Богдан

Значението на това име е „дадено от Бога", а такова име не може да не даде щастлива съдба на своя притежател. Човек с името Богдан знае цената си, той е спокоен, уравновесен, лесно се разбира с хората и постига големи успехи в бизнеса.

Често Богдан става известен, показвайки необикновени способности в областта на творчеството или технологиите. Хората с това име ценят вдъхновението и способността за импровизация, умеят да взимат нестандартните решения.

Богдан е човек от семеен тип. Всеотдаен съпруг и любящ баща.

5. Ирина

Жената с това име може да постигне главозамайващ успех в различни сфери, тъй като умее да планира живота и времето си, може да се похвали с изявени творчески заложби и ясен ум. Името ѝ означава „мир и спокойствие".

Нейното присъствие действително внася спокойствие в екипа или семейството, тя е готова да помага на всички напълно безкористно. Ирина притежава дарбата да убеждава, но без агресия или натиск. С това тя привлича околните и ги печели на своя страна. Ирина увлича в каузи, умее да бъде водач и да вдъхновява другите.

6. Николай

Преди всичко, името се свързва със Свети Николай Чудотворец. В различни варианти се среща по целия свят, принадлежи към десетте най-популярни имена и това не е случайно.

Притежателите на това име са спокойни и уравновесени, притежават харизма, която им помага да печелят хората, да оглавяват големи предприятия и концерни. Често хората с това име имат голям ум и фино развита интуиция, което им помага да предвиждат опасностите. Те са привлекателни и общителни, имат много приятели.

7. Иван

Едно от най-популярните имена в света е Иван. То има своите вариации в различните страни: Джон, Ян, Жан, Йохан, Иван и др.

Собственикът на това име има силен ангел-хранител, който го предпазва от всички несгоди и го напътства. Носителите на тези имена стават известни, проявяват лидерски качества. Те са общителни, открити и отдадени на приятелите, на работата и на семейството.

#щастие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници