Конспиративна теория: Мощна магнитна буря спира електричеството на Земята в началото на 2024-а

Конспиративна теория: Мощна магнитна буря спира електричеството на Земята в началото на 2024-а

Pixabay

A A+ A++ A

Новата 2024 година вече чука на вратата ни. Когато наближава краят на годината обикновено мнозина ги налягат мисли за излетелите 12 месеца, извръщат поглеждат към това, което е било, и се замислят за това, което предстои. Като част от тази тенденция всяка година екстрасенсите надзъртат в бъдещето, за да ни подскажат какво можем да очакваме от следващите 12 месеца.

Според конспиративни теории в началото на 2024 година електричеството в целия свят ще прекъсне. Апокалиптичният сценарий бил предсказан и от баба Ванга.

Клип, плъзнал в социалните мрежи разказва как Оливър Даудън, който е заместник-министър председател на Обединеното кралство, е казал на своите сънародници да се запасят със свещи и батерии, но без да изпадат в паника. Властите в Швеция също били отправили подобно съобщение към нацията.

Причината за прекъсване на електрозахранването ще е мощна магнитна буря, която се очаква да избухне в началото на годината. На пръв поглед това може да звучи като поредното слънчево изригване, но то носи голямо зло за човечеството. Средствата за комуникация са от жизнено важно значение в днешно време. Ако те изчезнат и комуникацията между хората ще се изпари, банковите борси и фабриките ще спрат работа, а това ще доведе до икономическа криза.

Освен предсказанието на пророчицата, коментирали под видеото споделят, че са го срещали и в "Откровението на Йоан", пише "Телеграф".


#магнитна буря #Конспирация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници