5 знойни съвета, които ще превърнат срамежливото момиче в истинска жрица на любовта

5 знойни съвета, които ще превърнат срамежливото момиче в истинска жрица на любовта

pixabay

A A+ A++ A

Самоувереността е ключът към успеха във всяка област от живота, включително интимните. Мъжете обичат уверени жени, които знаят какво искат и не се страхуват да го изразят.

Как да впечатлите мъж по време на интимност?
Интимността е важен аспект от връзката между мъжа и жената. Позволява на хората да изразят своята любов и привързаност. За да впечатлите мъж по време на интимност, е важно да вземете предвид неговите индивидуални нужди и желания. Все пак има някои общи съвети, които могат да помогнат на всяка жена.

1. Бъдете уверени в себе си . Мъжете обичат уверени жени. Ако се чувствате неловко или несигурни, вашият партньор ще го забележи. Опитайте се да се отпуснете и да се насладите на процеса.

2. Фокусирайте се върху неговото удоволствие. Не забравяйте, че интимността не се отнася само до вас. Покажете на мъжа си, че ви е грижа за него. Попитайте го какво харесва и се опитайте да му угодите.

3. Бъдете креативни. Не се страхувайте да експериментирате и да опитате нещо ново. Това ще ви помогне да разнообразите интимния си живот и да го направите по-интересен. Опитайте нови пози, играчки или техники.

4. Бъдете чувствени. Чувствайте се свободни да изразите своите емоции и чувства. Мъжете обичат чувствените жени. Погледнете го в очите, докоснете го нежно и му кажете колко добре ви кара да се чувствате.

5. Не забравяйте за докосването. Ласките са важен елемент от интимността. Не пренебрегвайте силата на целувките, прегръдките и ласките. Те ще ви помогнат да се отпуснете и да се подготвите за страхотно изживяване.

Конкретни действия, които можете да предприемете
Започнете с любовната игра. Тя е чудесен начин да „загреете“ мъжа и да го подготвите за удоволствието. Не бързайте и си дайте достатъчно време за ласки и целувки. Например, можете да го целунете по врата, гърдите или корема. Можете също така нежно да го галите по косата, гърба или задните части.

Използвайте езика на тялото. Чувствайте се свободни да използвате езика на тялото, за да изразите желанията си. Например, можете да докоснете мъжа, за да му покажете, че харесвате това, което прави. Можете също да го погледнете в очите и да се усмихнете.

Говорете за вашите желания. Не се страхувайте да кажете на мъжа си какво харесвате и какво искате. Това ще му помогне да ви разбере по-добре и да отговори на нуждите ви. Например, можете да му кажете, че ви харесва, когато ви целува по врата.

Бъдете себе си. Един мъж ще оцени вашата искреност и естественост. Не се опитвайте да бъдете някой, който не сте.

Разбира се, всеки човек е индивидуален и това, което харесва на един, може да не се хареса на друг. Затова е важно да слушате партньора си и да се опитате да разберете желанията му.

Съвети, които ще ви помогнат да впечатлите всеки мъж

Грижете се за здравето си. Един мъж ще оцени, ако изглеждате и се чувствате добре.

Бъдете позитивни и общителни. Той ще иска да прекарва време с жена, която се смее и го кара да се чувства добре.

Не се страхувайте да бъдете игриви. Мъжете обичат жени, които знаят как да се представят.

Ако следвате тези съвети, можете да направите трайно впечатление на мъжа и да направите интимността си по-страстна и запомняща се.

#любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници