Гадателката на Берлускони: Радев ще направи партия, 2024 г. носи бедствия!

Гадателката на Берлускони: Радев ще направи партия, 2024 г. носи бедствия!

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Ясновидката Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у нас и по света. Получава дарбата да вижда бъдещето след 18-дневна кома вследствие на тежка катастрофа. Наричат я гадателката на Силвио Берлускони, тъй като известният италиански политик приживе ценеше високо прогностичните умения на българката и редовно се допитваше до нея.

„Ние не си даваме сметка, че сме на прага на трета световна война. Тя ще е различна, но факт е, че 2024 г. ще е много тежка за нашия свят. За Русия и за Украйна войната почти е приключила. Много скоро там ще се заговори за мир. Разумът ще надделее и ще има консенсус. В икономически план войната ще продължи, но поне няма да загиват хора. Всички световни лидери и организации ще съдействат за помирението. Не искам хората да се плашат, но през 2024 г. ще се разпалва конфликтът в Израел. Защото „Хамас“ е много опасна групировка. Много трябва да внимаваме да не се стига до Свещена война! Да не се разшири конфликтът към Иран, Ирак, Сирия, Ливан, Индия, Пакистан. Терористите ще всяват страх и ужас, особено по новогодишните и коледните празници“, прогнозира Стефанова за 2024 г.

Тя е категорична, че ни чакат нови пандемии, но не свързани с болести. „Следващата пандемия ще е „На колене пред водата“. Ще има бедствия, някои райони по света ще останат без вода. Други ще бъдат наводнени, ще гинат и хора. Но, купувайте земя, хора! Влагайте парите си в източници на вода. Копайте кладенци!“, казва гадателката.

Прогнозата ѝ за политиката у нас гласи, че догодина ще се появи ново гражданско движение. „То ще се наложи за кратко време и ще има лидери, които са подготвени в престижни университети – не само в чужбина, а и в България. Те ще бъдат много близо до хората, ще говорят на техния език. В същото време ще са иноватори, подпомогнати от изкуствения интелект. Разбира се, зад младите водачи ще застанат и други личности, които са били в политиката. Този отбор ще направи програми и хората на практика ще усетят, че страната ни върви напред. Те ще се борят с корупцията, ще проведат съдебната реформа. Тези лидери ще въведат закони и правила в България, които ще бъдат спазвани. Ще се работи много усилено и те ще влязат официално в политиката на държавата през 2025, 2026 г. Те ще издигнат образованието и културата на много по-високо ниво. Ще направят България по-екологична страна, ще въведат технологии за намаляване на сметките за тока. Ще дойде ново събудено поколение, което ще милее за България. От друга страна, президентът Румен Радев ще направи партиен проект, който няма да тежи особено много“, категорична е гадателката на Берлускони.

„На този етап никой няма да направи рискован ход да махне така наречената „некоалиция“. Но догодина ще отидем на предсрочни избори – това ще се случи малко след европейските. Ще има голямо напрежение между „Продължаваме промяната“ и „Да, България“, ГЕРБ, ДПС, БСП и „Възраждане“. Ще се искат оставки на министри. Някои от тях ще си отидат. При ротацията, когато премиер ще стане Мария Габриел, пак ще има проблеми. И тя няма да е начело на страната ни задълго, но ще надгради европейската си кариера. Някои формации ще се оттеглят от управлението. ПП и ДБ ще се разпаднат като съюз. Те може да последват съдбата на ИТН. ДПС влизат много силно във властта, тъй като политиката им е последователна. Няма да се учудя, ако при предсрочните избори те заемат второто място. „Възраждане“ също вървят много напред. Ще има доста промени, нови имена ще се наложат в политиката“, смята още ясновидката. „ България ще влезе в Шенген, ще приеме еврото. Македония няма да влезе в Евросъюза догодина, но по-нататък има шансове. Старата структура на ЕС ще бъде сменена. Ще дойдат много по-млади лидери. Ще има обаче и недоволни държави, които ще последват пътя на Великобритания и ще напуснат ЕС. Но ще има и разширяване“, нарежда още Стефанова. Тя не изключва възможността да се стигне до ядрена война, но Путин да бъде спрян в последния момент, пише "Ретро".

#Теодора Стефанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници