Спецслужбите разчетоха писмо от Сатаната

Спецслужбите разчетоха писмо от Сатаната

Pixabay

A A+ A++ A

Обвитото в мрачна сатанинска слава Писмо на дявола от 1676 г. бе разчетено с помощта на специалните служби на Италия и изкуствен интелект (ИИ). То описва Бог, Исус и Светия Дух като „мъртви тежести“, отсичат изследователите и казват, че най-накрая са разрешили мистерията на писмото (или поне по-голямата ѝ част), което досега не се е удавало столетия наред.

Посланието съдържа 14 реда архаични букви на непознат език, които сякаш са разбъркани. Нумеролози казват, че 14 от някои култури, в това число и християнската, се приема като истинското скрито число на дявола – 1 + 4 = 5, т. е. това е пентаграмът и знакът на Сатаната.

Писмото е направено с ръката на сестра Мария Крочифиса дела Кончеционе, когато е била монахиня на 31 години. Тя обитавала манастира „Палма ди Монтекиаро“ в Сицилия. На 11 август 1676 г. сестрата е намерена на пода на килията си, лицето ѝ е било покрито с мастило и надраскано. В ръка е държала бележка, написана с неразбираема комбинация от символи и букви, твърдят историческите записки и хрониките на други монахини от манастира. Мария е казала на посестримите си, че писмото е написано от дявола, който я обладал и е напътствал ръката ѝ въпреки нейната съпротива. Той направил множество опити да я накара да се отрече от Бога и да се обърне към Принца на тъмнината и злото, пише във въпросните сведения.

Спецслужбите в Италия откриват, че писмото на монахинята съдържа смесица от думи и понякога само от срички от древни азбуки като гръцки, латински, рунически знаци, арабски и др. Засега изследването не е публикувано в рецензирано научно списание, както не се съобщават повече от разчетените думи.


#Сатана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници