Вежди Рашидов: ДПС усправлява сглобката, Пеевски е много умен

Вежди Рашидов: ДПС усправлява сглобката, Пеевски е много умен
A A+ A++ A

Това, което се случва с Пирогов, е абсолютна простотия. Това заяви пред bTV Вежди Рашидов, бивш депутат от ГЕРБ. Според него интересът там е за поръчките. Никой не се занимава със здравето на пациентите и лекарите, убеден е той. Да спрат политиците да се месят в болниците, съветва Рашидов.

Не искам да бъда машина за гласуване, сподели той за напускането на ГЕРБ. Партията е на един човек, да си прави, каквото иска, заяви бившият председател на НС. Вежди Рашидов сподели, че е разочарован от политиката и от себе си, че е влязъл в нея. Вече не обича Борисов. Всичките му гафове са от акъл, каза още той. Нищо не бих му казал, изтъкна Рашидов.

ДПС управлява сглобката, винаги ДПС е управлявала, тя е постоянен фактор, сподели той. Сега ДПС е по-влиятелно, коментира той. Ахмед Доган е един от най-мъдрите играчи в политиката, заяви Рашидов. Защо Делян Пеевски да не е лидер на ДПС, недоумява бившият депутат.

Магнитски е дъвка на САЩ, по мнението му. Аз Пеевски съм го пържил много, сподели Рашидов. Пеевски бил умен и прагматичен човек, според него. Глупав човек пари не прави, допълни той. Трябва да го оценим, подчерта Рашидов.

#Вежди Рашидов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници