Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за президент на БФС

Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за президент на БФС

facebook

A A+ A++ A

Бившият футболен национал и кандидат за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов дава пресконференция в Национален пресклуб на БТА в София. Събитието започна в 09:30 часа.

Припомняме, че Бербатов вече публично обяви, че отново ще се кандидатира за президент на футболния ни съюз на предстоящия Конгрес, пише sportal.bg.

"След като се обяви датата за конгреса е нормално, както беше и предния път да обявя кандидатурата си за президент на БФС. Свикахме тази пресконференция и за да ви запознаем с част от нашите идеи", започна Бербатов.

"Ние сме хората, които толкова години се борим срещу това управление. Нормално е да има негативи и към нас. Целта ни е да се направи честен конгрес, който да няма причина да се обжалва. От нас включително. Затова призовавам кандидатите да се обявяват вече, да покажат екипите си и да започнем дискусии за един прозрачен конгрес. От нас гарантирам, че няма да кажем лоша дума за никой от кандидат президентите. Ние ще сме концентрирани около нашите идеи и стълбове. Ще ни е интересно да видим идеите на другите, някъде ще се препокриват идеите, другаде ще се разминават, но всичко да бъде честно", каза Бербатов.

#Димитър Бербатов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници