Как да се държите така, че хората винаги да искат да общуват с вас: 6 важни съвета

Как да се държите така, че хората винаги да искат да общуват с вас: 6 важни съвета

pixabay

A A+ A++ A

За да сте сигурни, че хората винаги искат вашата компания, трябва да следвате няколко прости правила. Психолозите обясняват как можете да увеличите харизмата си и да станете много по-приятен събеседник.

Научете се да се смеете на себе си
Когато се чувстваме неловко, през повечето време не изглеждаме особено привлекателни. Ужасът замръзва на лицата ни, изражението ни казва на другите, че сме в шок. Можете да използвате неловките моменти, за да демонстрирате увереност и харизма. Не се страхувайте просто да се смеете на себе си.

Докосване
Можете също така да докосвате други хора, докато се смеете и сте искрено позитивни. Това е много мощен инструмент, но трябва да внимавате с него, тъй като лесно можете да прекалите. Тук е важно да усетите ситуацията едва доловимо, защото не всеки може да се радва на вашето докосване - някой не е в правилното настроение, някой не ви познава добре и някой изобщо не го харесва. Ако не познавате добре човека, докоснете само китката му. Ако връзката е по-близка, тогава можете да докоснете рамене.

Хиперболизиране
Понякога можете да хиперболизирате това, което искате да кажете. Хората го харесват, защото подобни шеги понякога са много подходящи. Основното нещо е да не ги използвате твърде често. Например, искате да кажете колко сте харесали даден човек. Заедно с това можете да кажете, че сте се влюбили в него от пръв поглед. Понякога наистина работи.

Опитайте се да прекалявате, когато се шегувате, така че всички да разберат, че това е шега. Можете да се преструвате, че имате прекалено надуто его, като се хвалите, така че всички да знаят, че се смеете на себе си. Такива шеги ще бъдат подходящи предимно за много скромни хора. Това ще ви отведе до ново ниво на харесване.

Правете спонтанни комплименти
Ако сте харесали това, което е направил другият, кажете му го веднага. По този начин можете да покажете своята искреност. Говорете възможно най-откровено и открито. Това е много важно и ще ви направи невероятно привлекателни.

Преместете вниманието си
Ако ви е дадена думата или всички слушат внимателно, опитайте да зададете въпрос на друг човек, който често мълчи и не казва нищо. Това ще увеличи значението ви за него и ще покаже на всички, че сте лидер, а не просто търсещ внимание. Във всеки случай този метод за спечелване на любовта на някой друг е наистина ефективен и работи сто процента.

Подгответе интересни истории
Много е важно. Ако искате хората да ви харесат, кажете им нещо вълнуващо за себе си. Тествайте няколко истории, от които всички се вълнуват, и след това изберете най-добрите. Кажете ги на нови познати, когато настъпи подходящият момент.

#Съвет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници