Кои мъже трябва да избягвате, ако търсите любов?

Кои мъже трябва да избягвате, ако търсите любов?

pixabay

A A+ A++ A

Ако не се нуждаете от мимолетни хобита, а от истински чувства, дългосрочна връзка или дори брак, тогава трябва да потърсите достойни кандидати за ръката и сърцето си. Психолозите ще ви кажат кои мъже определено трябва да избягвате.

Мъже, които още са влюбени в бившите си
Те живеят в миналото – това е първият им недостатък. Такива мъже не мислят за бъдещето и не могат да променят отношението си към миналото, така че с тях ще бъде много трудно.
Има ситуации, когато мъж се запознава с нова жена, но все още общува с бившата си и измисля нелепи причини за нови срещи. Ако дори веднъж спомене бившата си жена, сравни ви с нея или разберете, че си пише с нея или дори се среща с нея, веднага прекратете връзката.

Мамини синчета
Те са от най-опасните типове мъже. Факт е, че няма да можете да разпознаете момченцето на мама веднага. Това е първата трудност, свързана с тях. Никога няма да разберете колко зависи той от майка си: понякога трябва да я опознаете и да сте с тях, за да видите какви са отношенията им.

Вторият проблем е, че маминото синче винаги е галантно и добре възпитано. Такъв мъж знае, че не трябва да бъде груб с жените. Той определено няма да си позволи никакви волности, ще подарява цветя, ще се ръкува и ще отваря врати.

Основната опасност е, че жените мислят така: ако мъжът обича майка си и се грижи за нея, тогава той ще полага същите грижи за своята спътница. Това абсолютно не е вярно. Не забравяйте да обърнете внимание на това как мъжът се държи с майка си. Ако той често говори за нея, сравнява ви с нея, позовава се на нейното мнение вместо на своето, това директно показва неговата същност. Също така предупредителен знак е, ако той живее с родителите си и никога не е живял отделно.

Господин "обещавам"
Ако мъж упорито ви обещава, че ще се къпете в лукс и ще бъдете в злато, животът ви ще се промени на сто и осемдесет градуса, веднага щом отвърнете на чувствата му, това е тревожен сигнал. Мъжете може да дават обещания на първата среща, някои от тях наистина ще бъдат готови да изпълнят, но само няколко. Повечето са типични разказвачи, за които е важно или да вкарат една дама в леглото, или да я впечатлят и да погалят егото им.

Някои хора говорят за пари и красив живот, докато други обещават деца и щастлив брак. Зад подобни обещания често се крие истински тиранин. Най-вероятно в бъдеще той планира да ви контролира, да ви държи под здрава юзда. Разбира перфектно. че ако нямате нищо освен семейството и неговите обещания, няма да си отидете от него.


Гордите мачовци
Няма нищо лошо в силното самочувствие. Сред такива представители на по-силния пол има наистина адекватни личности, но ако човек отиде твърде далеч, говорейки само за себе си, това е тревожен звънец. Нарцисизмът е негативен знак, който показва, че връзката ви няма да продължи дълго.

Единственият начин те да издържат дълго време е, ако поддържате тази прекомерна самовлюбеност в мъжа. Ако спрете да подхранвате егото му, той ще си намери друга обожателка.

#любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници