8 типа мъже, които гарантирано подлудяват жените

8 типа мъже, които гарантирано подлудяват жените
A A+ A++ A

Често жените не могат веднага да разберат дали харесват определен мъж или не. Има обаче няколко типажа, които гарантирано ще подлудят всяка жена.

Възрастни мъже
Не говорим за петдесетгодишни „татковци“ за млади момичета на 20 години. Тук по-скоро говорим за мъже, които просто са видимо по-улегнали. Жените обожават опитните мъже и не искат да си губят времето с онези, които не знаят как да се държат с дама, как да правят пари и как да правят добро впечатление на другите.

Момичетата в ранна възраст харесват момчета от гимназията, момичетата в университета се влюбват в зрелостници и т.н. Идеалната възрастова разлика е приблизително 7 години, но това не е правило. Интересно е да си с по-възрастен мъж, който не се обижда за дреболии.

Творчески личности
Дамите са възхитени от актьори, музиканти, изобретатели и художници. Мъжете, които се занимават с изкуство, са особено популярни сред жените. Разбира се, креативните и необикновени мъже могат да бъдат доста летливи, но дамите все още са луди по тях.

Такива представители на силния пол имат възможността да съблазнят почти всяка дама. Те са привлекателни и знаят как да говорят за чувствата си, което е доста рядко при мъжете.

Търсачи на приключения
Никога няма да скучаете с такъв мъж. Това е типът мъж, който е склонен постоянно да измисля нови начини да се забавлява. Те или пътуват, или се срещат с нови хора.

Обикновено познават цял куп интересни хора, така че са много ерудирани и знаят как да общуват добре. Уверени са в себе си, обичат всичко ново и са страстни. Една жена ще се чувства много комфортно до такъв партньор, защото дамите обичат силните емоции.

Богаташи
Парите не са само статус, но и свобода, спокойствие, забавление. Богатите мъже винаги са били и ще бъдат харесвани от жени, които търсят красив живот, а такива наистина са много.

Богат не винаги означава скъперник или егоист. Има огромен брой мъже от този тип, които нямат отрицателни черти на характера. Животът с такъв човек ще е като приказка.

Лоши момчета
Жените мечтаят за живот като по филмите – с ярки емоции. Лошите момчета могат да изчезнат за известно време, да не прекарват нощта вкъщи и да правят каквото си искат. Може да разбие сърцето на една дама, но така се чувства тя жива.

Факт е, че когато лошите момчета се върнат, животът на дамата веднага придобива ярки цветове. Когато той не е наоколо, всичко е лошо. Когато е наблизо, всичко е наред. Такива връзки са като влакче в увеселителен парк. Опасни, но забавни.

Добри момчета
Добрите мъже дават на жената увереност, че днес, утре, следващата седмица и следващата година всичко ще бъде наред. Стабилността и комфортът са това, за което много, много хора мечтаят.

Такъв мъж е грижовен, умее да прощава и мама и татко определено ще го харесат, което също е доста сериозен аргумент. Добрият мъж е добър във всичко, защото знае, че партньорът му иска да се чувства специален.

Чужденци
Да си човек от друга култура винаги е вълнуващо преживяване. Ето защо в различни курорти жените не са против да се опитат да имат афера с французин, американец, германец или някой друг.

Такива връзки никога не се забравят, защото са жизнени и емоционални. Това също е добър шанс да намерите съпруг от друга страна, да се преместите да живеете в друг свят и да сбъднете мечтите си.

Спортисти
Тук не говорим за състезатели, които тежат 120 килограма, бутат влакове и вдигат коне. Разбира се, има дами, които харесват такива мъже, но когато чуят думата спортист, представителките на нежния пол си представят в главите си някой строен и елегантен мъж.

Такива мъже не пият, не пушат, тичат сутрин и имат отлично физическо състояние. Жените харесват този тип, защото по природа имат програма за намиране на най-добрите гени. С такъв мъж ще имате най-здравите и красиви деца.

#мъже

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници