Големият месечен хороскоп за декември 2023

Големият месечен хороскоп за декември 2023

Pixabay

A A+ A++ A

ОВЕН

През декември представителите на зодия Овен, е добре да излязат от менталния хаос и да разберат собствените си чувства. Трябва да започнете да се подготвяте за предстоящите празници, но не забравяйте за работата, в противен случай ще влезете в Новата година с празен портфейл.

Не се конфронтирайте със своите близки и намерете компромис дори в най-безнадеждната ситуация. Освен това, ще трябва да забравите за почивката, защото този месец може би ще бъде най-натовареният в годината.

Любов и семейство

Някои от вашите приятели, тайно ви завижда на успеха. Поради това отношенията ви може да охладнеят, но истинските верни и предани приятели, ще ви подкрепят в новите начинания. Вашето семейство също няма да остане настрана. Ако внезапно решите да започнете собствен бизнес, ви очаква пълната им подкрепа.

Необвързаните могат да разчитат, че ще намерят своята половинка - има голям шанс да отпразнувате новогодишните празници с любящ и отдаден човек. Погрижете се за отношенията, възникнали в това мразовито и студено време - те ще бъдат дълги и най-важното - истински. Прекарвайте повече време с най-близките си хора – потънали в работни грижи, може да забравите за тях, незаслужено пренебрегвайки редките им обаждания.

Работа и финанси

Ще имате много работа през този месец. Зимата е отлично време за промени в живота и кариерно израстване. Ако отдавна искате да говорите с шефа си за повишение, точно сега е този благоприятен период. Може би той ще се съгласи да ви даде желаната позиция, тогава може да отидете на дългоочаквано пътуване и да се забавлявате по време на празниците.

Цялата година беше наситена и ярка за вас, но този декември ще засенчи всичко, което беше преди. Основното нещо е да вземете предвид мнението на близките си хора - те никога няма да ви посъветват нещо лошо. Следвайте шансовете които ви се дават и може значително да подобрите собственото си благосъстояние, личен живот и да закрепите социалния си статус.

Здраве

Силното нервно напрежение, ще бъде ваш постоянен спътник през декември. Вие сте достатъчно подготвени за настъпването на студеното време, така че е малко вероятно да се страхувате от настинки, но нарушенията на съня и стресът могат да ви навредят.

Затова избягвайте с всички сили пренапрежението и конфликтните ситуации. Няма да навреди да прекарвате повече време на открито. А в студените, мразовити вечери се настройте положителното - гледайте любимите си комедии или се задълбочете в четенето на интересни книги.

ТЕЛЕЦ

През декември представителите на зодия Телец, вероятно ще преминат през най-натоварения период от цялата година. По това време всички познати, с които поддържате връзка, ще изискват вашето внимание.

Този факт не трябва да ви дразни, защото означава, че сте спечелили благоволението на много хора. Само не се опитвайте да правите всичко наведнъж, по-добре решавайте проблемите стъпка по стъпка и тогава успехът няма да закъснее.

Любов и семейство

За тези, които все още не са срещнали сродната си душа, сега е много благоприятно време за романтични срещи. В същото време не е нужно да мислите, че любовта ще ви намери сама. По-скоро ще трябва да положите много усилия, за да спечелите благоволението на човека, който харесвате. Освен това, не трябва да разчитате на съдбата по въпросите на съществуващите отношения - вземете всичко в свои ръце и тогава напрежението, което е било характерно за вашия съюз, бързо ще отшуми.

Не се колебайте да изразите своята любов и благодарност към близките си, някои членове на семейството сега имат особено голяма нужда от вашата подкрепа. Тази година ще трябва да подготвите много празнични подаръци. Те ще разтопят сърцата на хората, с които сте били толкова студени напоследък и ще ви помогнат да внесете спокойствие в забързания си живот. Не забравяйте, че този месец е особено вълшебен и всичко, което поискате непременно ще се сбъдне. Но бъдете внимателни в своите желания – те могат да ви изиграят лоша шега.

Работа и финанси

Починете си от работните проблеми и си поемете глътка въздух. През новата година ще ви очакват нови постижения в кариерата, но сега е по-добре добре да обмислите всичко, отколкото решително да действате.

Възможно е да се наложи да се консултирате с по-опитни колеги или експерти във вашата професионална област. Както и да е, при всички положения трябва да намерите време както за работа, така и за почивка и да си съставите план за последващо развитие.

Здраве

През декември трябва да преминете на енергоспестяващ режим на вътрешните си сили и ресурси. Със сигурност ще имате нужда от тях през втората половина на месеца. В същото време стресът представлява особена опасност за вас. Научете се винаги да бъдете в състояние на психическо равновесие, дори когато вълните на океана живот силно удрят по борда на вашия кораб. В този случай ще можете да поддържате добро здраве и настроение.

Не обръщайте внимание на дребните проблеми – те се случват в живота на всеки човек. Трябва обаче да се научите да отделяте значимите проблеми от тези, които не заслужават вашето внимание. В този случай ще бъдете в отлично настроение и с бодър дух през целия месец и никакви простудни заболявания няма да ви изплашат.

БЛИЗНАЦИ

През декември представителите на зодия Близнаци, могат да се сблъскат с много препятствия и трудности. В същото време ще трябва да се борите сами с тях - не, няма да загубите всякаква поддръжка, по-скоро ще разберете, че няма нужда всеки път да използвате помощта на другите.

Веднага щом мисълта за независимост се вкорени в главата ви, всички несгоди ще ви се сторят лесни и преодолими - те ще ви закоравят, ще ви направят силни и издръжливи. Не трябва да изпадате в депресивно състояние - това няма да донесе нищо добро, в същото време оптимистичното отношение ще бъде ключът към успеха във всички начинания.

Любов и семейство

През този труден период, ще трябва да бъдете по-внимателни към всеки член на семейството си. Не забравяйте, че вашите близки търсят вашето благоволение и са готови да ви се притекат на помощ във всеки един момент. Отплатете им се за това, като им подготвите мили подаръци, дадени от сърце. Разбира се, няма да се мине без посещение на роднини и приятели.

За необвързаните декември е подготвил специална изненада - на бизнес срещи или културни събития, има голяма вероятност да срещнете своята любов. Не чакайте обаче, докато човекът направи първите стъпки - по-добре започнете решително да действате и тогава няма да празнувате Новата година сами. По природа може да бъдете малко избухливи и сами да си измисляте проблеми. Въпреки това, за да постигнете най-високите си цели в отношенията и работата, трябва да започнете да мислите по-мащабно и позитивно.

Работа и финанси

Сега ще имате много грижи, но те няма да могат да ви лишат от празничното настроение. През декември ще имате време да завършите всички планирани проекти и да спечелите авторитет сред колегите си. Ако продължите да работите усилено, финансовото благополучие няма да закъснее. Възможни са също бонуси и изгодни кредити или заеми.

От 12 декември вашият управител Меркурий ще стане ретрограден до 2 януари 2024 г. През този период може да станете по-нервни, неспокойни и суетливи. Отнасяйте се към всяка работа отговорно и внимателно, за да не допуснете сериозни грешки.

Здраве

Тази зима вашият организъм го чакат много предизвикателства. Може би, отдавна сте отвикнали да се забавлявате в студа и уморени от ежедневните грижи, ще искате отново да се потопите в детството – да се пързаляте с шейна, ски или кънки с приятели.

По това време трябва да внимавате, защото вече не сте дете и тялото ви просто не е подготвено за такова забавление. За да избегнете пневмония, се обличайте топло и не мръзнете. Ако цяла година сте си обещавали да се откажете от вредните навици, сега е моментът да реализирате всичките си мечти.

РАК

Представителите на зодия Рак по природа са консервативни. През декември обаче, започва един от най-благоприятните периоди за промяна. Не трябва да се страхувате от всичко ново, защото то не може да бъде избегнато.

По-добре е да приемете с леко сърце всички трансформации, които настъпват в живота ви, да станете по-весели и добри. По този начин може да спечелите благоразположението на колеги и близки. Никога не е късно да се промените към по-добро.

Любов и семейство

Трябва да се въздържате от критични забележки и намеса в личния живот на вашите близки и приятели. Това може да провокира конфликт, който ще бъде трудно разрешим. Просто запазете за себе си натрапчивото мнение и помогнете със съвет на нуждаещите се. По този начин може да съхраните добрия климат във вашия дом.

Необвързаните имат голям шанс да посрещнат Новата година с любим човек. Също така има вероятност за съживяване на стари чувства, но новите запознанства могат да донесат не по-малко романтични минути. Вие сте чувствителни по природа и веднага ще усетите, когато срещне точно този човек, когото сте търсили толкова дълго. В същото време за представителите на вашият знак няма да е лесно да започнат нова връзка, тъй като по природа се стеснявате от новите чувства, особено по отношение на непознати хора. Но не се притеснявайте, любовта ви ще бъде взаимна.

Работа и финанси

Не трябва да се опитвате за един ден да постигнете всичко, което сте планирали месеци наред. Това няма да донесе нищо друго освен разочарование. По-добре е да си набележите няколко приоритетни задачи и да започнете да ги изпълнявате. Ако получите няколко печеливши проекта, тогава нищо няма да ви спре по пътя към постигане на целта.

Някой от вас може да се сблъскат с проблеми в екипа. Вероятни са клюки, клевети и "задкулисни" действия. Изпълнявайте задълженията си по-внимателно от обикновено и избягвайте всякакви интриги. Така ще може да предотвратите провокативни ситуации и болезнени последици от сблъсъците.

Здраве

През декември трябва да се научите да контролирате по-добре емоционалното си състояние, в противен случай може да затънете в собствените си негативни мисли. Стресът представлява най-голямата опасност сега. Поради постоянното нервно напрежение може да започнете да страдате от главоболие и безсъние.

Има лесен начин да се справите с това - за да направите това, просто трябва да се абстрахирате от проблемите и да започнете да прекарвате повече време на чист въздух. В този случай вашето здраве ще бъде безупречно, а настроението винаги ще бъде на най-добро ниво.

ЛЪВ

За представителите на зодия Лъв най-накрая проблемите от миналия месец, ще загубят своята актуалност и последствията от тях, постепенно ще се неутрализират. Несъмнено през декември, ще може да промените мястото си на работа или местоживеенето, да се потопите с глава в нови неща или да се заемете с вълнуващи проекти - по това време ще бъдете инициативни и успешни.

Ако през годината сте били измъчвани от провали, сега времето е благоприятно дори за най-съмнителните авантюри – всички те ще бъдат увенчани с успех. През месецът ще бъдете много работоспособни, активни и вътрешно спокойни.

Любов и семейство

Ще имате много работа, но това в никакъв случай не е причина да пренебрегвате семейството и приятелите. Половинката ви ще бъде особено взискателна към вашето внимание. Ако е имало конфликти не по ваша вина, това не означава, че не трябва да направите първата стъпка към помирението. Разберете любимия си човек, поставете се на негово място и седнете на масата за преговори. По този начин можете бързо да разрешите всички проблеми и да постигнете взаимно разбирателство.

Не пренебрегвайте другите членове на вашето семейство, някои от тях сега преминават през труден период от живота. Помогнете им с практически съвети, ръководени от собствения си опит и тогава те ще бъдат безкрайно благодарни. Не отказвайте помощта си на никого, защото някой ден и вие ще имате нужда от подкрепа. В края на годината необвързаните ще бъдат изискани, галантни и романтични, като по този начин ще привличат искрен интерес към себе си. Сега не само ще се радвате на популярност, но и в любовта и романтиката ще намери своето вдъхновение.

Работа и финанси

В последния месец на годината всеки проект ще изисква вашето внимание. Трябва да проявите цялата си издръжливост и отговорност, за да не се откажете и изоставите проектите наполовина. В същото време колегите и работодателите ще ви гледат внимателно. Ако се докажете добре при решаването на текущи проблеми, тогава ви е гарантирано пълно натоварване с високоплатена работа.

Меркурий ще е ретрограден от 13 декември 2023 г. до 2 януари 2024 г. През този период някои неща може да се забавят. Това е подходящ момент за преглед на плановете, корекции и търсене на слабости във вече започнати проекти. По отношение на доходите парите ще идват редовно. Освен това има вероятност и за ръст на приходите.

Здраве

През декември трябва да бъдете много внимателни. Тъй като бързането може да доведе до падане върху леда, а недостатъчно топлото облекло до настинка. С други думи, трябва да бъдете изключително бдителни във всяко действие, в противен случай рискувате да прекарате поне няколко дни от декември на болнично легло.

Освен това се препоръчва да предприемете превантивни мерки за укрепване на собствения си имунитет. За да направите това, може да започнете да приемате витамини или да спортувате. Повярвайте, тялото ще ви благодари, ако оставите всичките си вредни навици в миналото.

ДЕВА

Представителите на зодия Дева са свикнали да работят усилено, но пред новогодишните празници им се препоръчва да отделят време за почивка. Малко време прекарано в безделие, което е толкова необичайно за вашия инициативен характер, няма да навреди, а напротив, ще ви помогне да обмислите важните решения.

Не забравяйте, че уикендите трябва да си останат почивни дни, така че не прекарвайте целия ден пред компютъра. Ако отделяте повече време на кариерата си, отколкото на близките си, тогава ви очакват само кавги и конфликти.

Любов и семейство

В отношенията с близки и роднини, ще трябва да правите отстъпки. Тази година може би сте отделили много малко време на най-близките си хора. Те могат да са обидени от това. Но може да компенсирате това с приятни новогодишни подаръци, които е най-добре да закупите предварително. Не отлагайте посещението на приятели и планирането на новогодишната си нощ за последния момент. В този случай, ще може да се подготвите предварително за всички непредвидени ситуации.

Ако искате да прекарате празниците далеч от дома, не забравяйте да вземете някой от семейството си. Това може да е половинката, децата или дори родителите. Както и да е, те ще оценят вашите усилия, което ще помогне за подобряване на отношенията. Необвързаните трябва да избягват лекомислени флиртове и интимни връзки. Това няма да доведе до нищо добро, освен разбито сърце и възможни болести.

Работа и финанси

През декември трябва да ограничите финансовите си разходи и да не правите подаръци на всеки колега и колежка. Ако успеете да намерите хоби, което ви увлича и носи доходи, тогава финансовото ви състояние ще се подобри значително. Като регулирате разходите и спестяванията си, може да станете независими финансово и с впечатляващ месечен доход.

От 13 декември вашият управител Меркурий става ретрограден (до 2 януари 2024 г.). През този период много от вас, може да не се държат напълно конструктивно. Опитайте се да не се суетите и вземайте отговорни решения само като предварително обмислите всичко. Не забравяйте, че всяка стъпка е изпълнена с последствия и мислете за бъдещето, тогава ще има по-малко досадни грешки.

Здраве

Правилното редуване на почивка и работа, не е част от натоварения ви професионален график, но през декември трябва да се погрижите да го спазвате. Бъдете внимателни, защото болестите могат да ви дебнат навсякъде. За да не прекарате цялата новогодишна нощ в леглото с температура, по-добре се погрижете за здравето си предварително.

Не мръзнете и приемайте повече витамини. Освен това няма да навреди да се отървете от вредните навици. Разбира се, в навечерието на Нова година може да изпиете няколко чаши вино или ракия, но това трябва да бъде ограничено. Не отлагайте важните дела, особено ако се отнасят до вашия здравен преглед. Посетете лекаря си тази година и може да избегнете сериозни патологии в бъдеще.

ВЕЗНИ

Декември за представителите на зодия Везни е благоприятен не само за обобщаване на резултатите от изминалата година, но и за анализ на промените във вашата личност през последния период. Ще може да направите много полезни заключения въз основа на опита си. Само не отлагайте дребните задачи, това ще ви помогне да завършите годината с чиста съвест.

През декември са възможни приятни изненади и вълнуващи пътувания, не се съпротивлявайте на възможностите за активно прекарване на свободното време. Също така ще имате възможност да се изявите като миротворец и да помирите враждуващи страни. Месецът ще бъде успешен в кариерно отношение и още по-благоприятен за любовния живот.

Любов и семейство

Сега е много важно да помогнете за установяването на хармония в дома. Ако в семейството ви има разногласия, тогава задачата да изгладите конфликтите и да възстановите реда и здравословната атмосфера пада върху вашите плещи. Опитайте се да определите кой е основният източник на проблемите. Този месец е един от най-благоприятните за започване на нови или укрепване на съществуващи връзки, не пренебрегвайте съветите на близките и същевременно слушайте сърцето си, то ще ви подскаже насоките за развитие.

Този месец може да почувствате спешна нужда от общуване с приятели, което да се дължи на желанието да говорите и жаждата за обмяна на впечатления. Приятелите с радост ще откликнат на предложението да прекарате известно време заедно и така може да попаднете в колелото на активния социален живот.

Работа и финанси

Добър период за планиране на бъдещата си кариера. Ако очаквате повишение или увеличение на заплатата, сега е най-добрият момент да напомните на шефа си за това. Този месец може да изникне възможност да поемете инициатива в несвойствена за вас сфера на отговорност. Вашите способности ще бъдат оценени от началството и екипа ви. Декември е благоприятно време за разгръщане на творческия потенциал и прилагане на нестандартни подходи в ежедневната работа.

Меркурий, ще бъде ретрограден от 13 декември 2023 г. до 2 януари следващата година. Това означава, че повечето от вас ще трябва да се връщат към едни и същи въпроси отново и отново. Много проекти и планове ще изискват преразглеждане и корекции. Бъдете изключително внимателни, особено с документите и във финансов план.

Здраве

През този месец не се очакват сериозни здравословни проблеми. Все пак през целия декември се опитайте да бъдете по-внимателни при шофиране и пътуване.

При някои от вас са възможни пристъпи на главоболие и обостряне на сърдечни заболявания. Опитайте се да водите по-умерен начин на живот и не поемайте излишни задължения. Прекомерните натоварвания само ще влошат съществуващите проблеми. Ще получите положителна енергия от общуването с близките, което определено ще се отрази на увеличаване на жизнеността.

СКОРПИОН

Декември бележи благоприятно време за стабилизиране на финансовото състояние на представителите на зодия Скорпион. Сега може да ви е доста трудно, но имайте предвид, че преди Нова година трябва да се отървете от всички възможни дългове и заеми. Това ще ви помогне да дишате спокойно и да насочите всичките си финансови потоци към реализиране на вашите желания и мечти.

Ако преди това сте имали конфликти с определени хора, които със сигурност са ви скъпи, настъпва отличен период за помирение. Направете първата крачка и ще разберете, че не всичко в живота е толкова сложно и противоречиво, колкото си мислите.

Любов и семейство

Декември ще бъде богат на събития. Не само вашите роднини и любимия човек, ще изискват вниманието ви но и вашите приятели. За да удовлетворите всички, ще трябва да прекарате всички почивни дни далеч от дома - на гости на приятели и близки. Вашата половинка също няма да остане без внимание. Ако й направите добър подарък, тя ще го оцени и в замяна ще ви обгради с комфорт и грижа.

Необвързаните трябва да се съсредоточат върху срещите с нови хора. Препоръчително е да посещавате по често културни събития и да прекарвате повече време в общуване с нови хора. Сред тях можете да намерите своята любов, която ще стане надежден партньор в живота в продължение на много десетилетия. През този период трябва да отделите повече време за решаване на лични проблеми, отколкото на финансови въпроси

Работа и финанси

На работа всички ще са доволни от вашия ентусиазъм и отговорност. Ако сте се представили добре през годината, тогава ще получите значителен бонус или дори повишение. Само, имайте предвид, че не трябва да пропускате работа, сега шефовете ви гледат, така че е много важно да се представите добре.

Не закъснявайте и не бъдете немарливи в работата. В този случай ви очакват много печеливши проекти. Сега мързелът ще бъде ваш заклет враг, така че се стегнете, в противен случай това ще попречи на финансовото ви благополучие.

Здраве

Повечето от вас ще се чувстват бодри, пълни със сила и ентусиазъм. Но това важи само за тези, които се грижат за здравето си и обръщат своевременно внимание на своето тяло. Особено уязвима ще бъде нервната система, в резултат на натоварения работен и дневен график, както и някои проблеми в личен план.

В допълнение, цялостен преглед, на който може да се подложите в някоя клиника, няма да навреди. Определено няма да е излишно, особено след като сега е сезонът на вирусните заболявания и настинките. Трябва да подготвите тялото си за предстоящите новогодишни празници. За да направите това, няма да навреди да започнете диета и да изчистите тялото си от токсините. Спортните занимания също ще бъдат изключително полезни. Коя посока да изберете в конкретния случай? От вас зависи да решите.

СТРЕЛЕЦ

През декември представителите на зодия Стрелец може да се чувстват доста самотни. И ще се чудите защо никой не ви обръща достатъчно внимание. Въпреки това, ако в началото на месеца тези мисли са напълно оправдани, то към средата на декември, няма да може да се оплаквате от самота, ще бъдете залети от обществено внимание.

Това може да се дължи на натоварения ви социален живот, както и на отношенията с роднини, които внезапно са се сетили за вас. Въпреки това, не се заблуждавайте, някои от тях просто искат да се възползват от вашите отношения. Бъдете внимателни и слушайте вътрешния си глас.

Любов и семейство

Необвързаните не трябва да се надяват на романтично запознанство, оцветено в ярки цветове. Може да има нови срещи, но те няма да получат по-нататъшно развитие. Изключение ще бъде случаят, когато наистина срещнете човека, с когото искате да прекарате целия си живот. Тогава много бързо ще установите духовна връзка, която никакви коварни планове на вашите завистници не може да разруши.

За да завоювате втората си половинка, ще трябва да отделите много време за самоусъвършенстване. Може би някои ваши качества. са просто неприемливи за любимия човек. Ето защо ще трябва да се борите между желанието да бъдете с избраника и нежеланието да се промените.

Работа и финанси

Трябва да систематизирате собственото си време, така че да имате достатъчно не само за общуване с приятели и роднини, закупуване на подаръци и подготовка за Новата година, но и за решаване на работни въпроси. Не забравяйте, че ако не работите продуктивно в началото на месеца, то до края вашите финансови резерви ще пресъхнат. За да не се случи това, приемайте всяка работа, която ви бъде предложена.

Дори работата на непълен работен ден през уикенда няма да е излишна, особено след като предстоят празници. Може да сключите изгодни сделки, които ще допринесат за вашето финансово благополучие. Но е по-добре да се откажете кредити и заеми и да отделите повече време за натрупване на средства, както и да се откажете да решавате съществуващите финансови затруднения със затъване в дългове.

Здраве

Някои от вас са свикнали да ядат каквото искат, както и да злоупотребяват с вредните навици. Ако принадлежите към тази категория представители на знака, значи ви очакват значителни здравословни проблеми. Те ще са свързани със стомашно-чревния тракт и ендокринната система.

Други от вас може да имат проблеми с наднорменото тегло. Ако принадлежите към тази категория, тогава трябва спешно да промените ежедневието си, да започнете да се храните правилно и да посещавате редовно фитнес. Настроението на някои от вас по това време на годината заслужава първостепенно внимание. С наближаването на празниците може да станете доста апатични.

ВОДОЛЕЙ

През декември представителите на зодия Водолей, ще се сблъскат с много празнични неуредици. Препоръчително е да се погрижите предварително за закупуването на подаръци за всички ваши близки. В този случай няма да е необходимо да бързате из магазините в последния момент, избирайки необходимите неща.

Също така не забравяйте да помислите за романтична изненада за вашата половинка, тя със сигурност ще оцени вашите усилия и ще ви дари с много приятни емоции.

Любов и семейство

Декември рискува да се превърне в истинска поредица от събития за вас. Не трябва обаче да бъдете прекалено впечатлителни и уязвими към проблемите, които могат да възникнат. Трябва да запомните, че всички те са мимолетни и скоро вашите дела ще тръгнат нагоре. В отношенията с любимите хора бъдете по-нежни и проявявайте максимално разбиране. Не забравяйте, че всеки човек се ръководи от определени мотиви, които не могат да не повлияят на действията му.

Трябва да избягвате комерсиализма, особено в отношенията с близки и приятели. Не бъдете мързеливи и мнителни, помнете, че вие наистина сте силни и независими. Ето защо никога не трябва да постъпвате както искат другите за сметка на собственото си мнение. Необвързаните ще трябва да преминат през много изпитания, за да спечелят благоволението на своя избраник. За това, ще трябва да промените характера си и да направите всичко, за да бъдете с любимия човек.

Работа и финанси

Не трябва да си правите планове за парите, преди да сте ги получили. По този начин може да избегнете нервно напрежение. По-добре помислете за предстоящите празници и направете всичко, за да работите продуктивно преди тях. В този случай ще може да се занимавате с това, което обичате, като получавате финансова печалба и морално удовлетворение.

Ако отдавна мечтаете за бонус или висока позиция, тогава сега е моментът да се утвърдите като отговорен служител. Въпреки това, не бързайте със заключенията, по-добре е да обмислите всичко няколко пъти и да вземете правилното решение. Слушайте вътрешния си глас и тогава ще може да избегнете финансови загуби през декември.

Здраве

Може да бъдете силно обезпокоени от емоционални преживявания, поради което трябва да се научите да не приемате всичко присърце. Хобито може да ви помогне да откъснете ума си от належащите проблеми. Въпреки това, не трябва да забравяте за състоянието на тялото си, така че ако сте загрижени за определени симптоми, тогава най-доброто решение би било да се подложите на цялостен преглед в клиника.

Избягвайте депресията и се опитайте да направите всичко, за да сте в добро настроение. В този случай ще бъдете пощадени не само от сезонните, но и от хроничните заболявания и ще може да отпразнувате Новата година с близките хора.

РИБИ

За представителите на зодия Риби това е добро време за творчество и опознаване на способностите. Опитайте се в нещо ново, може би отдавна сте мечтали да се заемете с някакво вълнуващо хоби, не се колебайте да реализирате плановете си.

Необвързаните ще бъдат неустоими и привлекателни в очите на другите, но не трябва да използвате своя чар и магнетичен ефект върху хората твърде активно, рискувате да се окажете в недвусмислена ситуация.

Любов и семейство

Този месец ще бъдете особено нежни и меки, което определено ще е от полза за отношенията ви с любимия човек. Това състояние на нещата ще помогне да се откриете, най-накрая ще може да говорите за своите преживявания и ще бъдете чути. В отношенията си с избраника бъдете максимално искрени и не крийте истинските си чувства зад фалшиви маски. Средата на декември е особено благоприятно време за отношенията, може би половинката ви е подготвила чудесна изненада, която чакате от дълго време.

Месецът ще е наситен с приятни изненади от любимите хора. Ако имате деца, те също ще ви радват с успехите си. Ще бъдете особено горди да отразявате резултатите от вашето възпитание. Необвързаните не трябва да се притесняват, определено няма да останат сами в новогодишната нощ. Последната седмица на декември е отличен период, за установяване на силни и щастливи връзки.

Работа и финанси

Средата на декември ще бъде подходящо време за обобщаване на резултатите от годината, трябва откровено да признаете и да си простите грешките, които сте направили, както и да се похвалите за постигнатите резултати, вие го заслужавате. Месецът е благоприятен за възстановяване на отношенията с колеги и началници.

Ако в сърцето си имате желание да смените вашата работа, тогава смело решете това, успехът ще ви съпътства. Времето е изключително успешно за тези, които се занимават с научни изследвания. Късмет ще имат и представителите на творческите професии.

Здраве

Възможни са леки здравословни проблеми и обостряне на хронични заболявания. Може би сега е моментът да опитате алтернативна медицина. Това не означава, че може изцяло да замените лечението, препоръчано от квалифицирани специалисти, но за да поддържате силата на тялото си, няма да е излишно да пиете билкови чайове и отвари.

Като цяло този месец, ще бъдете весели и енергични. Слабата нервна система обаче може да причини проблеми със съня. Излизайте по-често на чист въздух, не забравяйте за възможната физическа активност. Посещението на козметични, фризьорски салони и магазини за дрехи ще се отрази благотворно на емоциите ви.

Източник: astrostar.eu

#месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници