Сръбската Ванга: Тези държави ще изчезнат!

Сръбската Ванга: Тези държави ще изчезнат!
A A+ A++ A

Ясновидката Верица Обренович, наричана сръбската Ванга, е покойница от 2019 г. насам, но нейният личен довереник сподели пред западни медии последните ѝ пророчества за бъдещето на света. Той е бил неин личен оператор, назначен от властите в бивша Югославия, за да записва всяка нейна дума.

Едно от последните ѝ предсказания е, че много скоро народи в Европа ще усетят на гърба си и ефекта от глобалното затопляне, а страните им ще изчезнат от картата на света. Потопът, за който се пише в Библията, ще се окаже реалност, а държавите, които може да престанат да съществуват заради топенето на ледниците, са Финландия, Швеция, Дания и Холандия.

Още през 2015 г. гадателката казала, че Иран ще атакува Израел, за да защити палестинците. Според нея Русия, Китай и Индия ще станат център на света, а Великобритания ще се разпадне. Разпад прогнозирала тя и на Испания и Италия.

Франция пък щяла да бъде разтресена от бунтове и терористични атаки. САЩ ще поведат война с ракети в небето, а в Италия вулканът Етна ще се събуди и много хора ще напуснат домовете си. Това пророчество е вече факт, тъй като Етна избълва преди дни и създаде паника на остров Сицилия.

Коя е Верица Обренович?

Информацията за Верица Обренович е оскъдна, твърди се, че е работила за най-висшето политическо ръководство на Югославия. Била е дори член на тайната група 69 на Генералния щаб на югославската армия. Информацията за нея е била строго класифицирана, пише БЛИЦ.

Малцина са имали достъп до Обренович и за да не се пропусне нищо от нейните пророчества, специално ѝ е бил назначен за оператор Александър Митрович.

Едва през 2010 г. името ѝ става известно на широката публика.

Верица Обренович починала на 22 юли 2019 г., а причината за смъртта остава неизвестна. Погребана е в Белград на гробището Орловац.

#пророчества

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници