Любовен хороскоп за декември

Любовен хороскоп за декември

Pixabay

A A+ A++ A

Сбогувахме се с летните емоции, порадвахме се на пъстроцветните листа на есента и ето, дойде време за коледни емоции и планове за следващата година. Последният месец от годината чука на вратата, а в любовен план това може да означава много неща. За лудо влюбените той носи вълнението от това да избират подарък на избраника на сърцето си. За онези, които вече имат семейство, това означава време, прекарано със семействата. А за все още търсещите, декември носи надеждата, че някъде там има някой, който също търси тях и е готов за голямата любов.

ОВЕН

Според любовния хороскоп на Овена през декември се очаква добро разтърсване. В навечерието на празниците рутинният живот ви се струва безвкусен, искате фойерверк от емоции, ярки преживявания. Не можете без любовни приключения, а сега е чудесно време да смените обстановката и да откриете нови усещания. В месеца на Стрелеца цари атмосфера на оптимизъм, свободният Овен уверено гледа към бъдещето, въпреки че изпитва известно объркване. Може би трябва да поработите върху имиджа си, като подчертаете своята индивидуалност и естествен чар. Това ще ви помогне да привлечете вниманието на противоположния пол. Първите дни на декември ще ви дарят с усещане за щастие; бъдещето се вижда в розова светлина. Трябва да подкрепите това настроение по всички възможни начини, като превърнете неприятностите в шега. Според хороскопа на Овена благополучието зависи от вътрешната хармония. Умението да живеете радостно ще ви позволи да избегнете ненужните притеснения и проблеми. Що се отнася до свободните хора, Венера във Везни им е подготвила съдбовна среща. Факт е, че запознанството може да се осъществи на най-неподходящото място, например на автомивка. Важно е да почувствате "своя" човек. Противоречивите емоции в средата на месеца ще са свързани с парите. От една страна, финансите са в ред, но от друга, предстоят сериозни разходи. Според любовния хороскоп на Овена през декември 2023 г. ситуацията е деликатна, но не и безнадеждна. Не бива да има разногласия относно разходите; оставете партньора да реши. В случай на съмнение Луната в Козирог ще постави всичко на мястото му. Ако досега не сте могли да вземете решение, Овенът ще почувства желязна увереност, че е прав. Въпреки неравностите, не можете да отлагате покупката на жилище или ремонтните дейности: домът е сигурно убежище от всички несгоди.

ТЕЛЕЦ

В любовния хороскоп на Телеца за декември цари позитивно настроение. В навечерието на празника емоциите са силни, има много причини да се отдадете на всичко. За да устоите на изкушенията, звездите съветват да насочите енергията към творчество: съвместно хоби, изработване на новогодишни изделия. Позицията на Слънцето в Стрелец вдъхва оптимизъм, създавайки илюзията за пълно благополучие. Преди да се потопят във водовъртежа на удоволствията и развлеченията, Телците трябва да претеглят материалните си възможности. В противен случай може да останат без пари в най-неподходящия момент. Семейният живот в началото на декември е смесица от съвпадения. Съпрузите не се разбират помежду си; чужди хора се опитват да навлязат в тези сложни отношения. Хороскопът за Телец ви съветва да се абстрахирате от случващото се. В момента спокойствието е по-важно, предстои ви много работа. Благодарение на влиянието на Венера във Везни ситуацията ще се развие по положителен сценарий. Любимците на съдбата ще бъдат потърсени от хора, които търсят своята сродна душа. Телецът може да разчита на среща, която коренно ще промени живота му. Най-добрите места за запознанства през този период са театърът, библиотеката, музеят. Финансов проблем в средата на месеца ще изхаби нервите ви. Въпреки че като цяло това е далечен проблем, перспективите са много светли. Според любовния хороскоп на Телеца през декември 2023 г. се очаква голям бонус. Ако харчите парите разумно, ще има достатъчно за празненства и подаръци за всичките ви близки. Тъй като Луната в Козирог е склонна към прагматизъм, влюбените се чувстват не на място. Въпреки че Телецът има спокоен и невъзмутим характер, реалността може да бъде много жестока и за него. Никакви половинчати мерки: или любов до изгубване на пулса, или рязък край на връзката.

БЛИЗНАЦИ

Според любовния хороскоп за Близнаци през декември предстоят промени. Свободните хора, които преживяват раздяла, ще осъзнаят, че времето лекува. Разбитото сърце боли все по-малко, а новогодишната суета улавя все повече и повече. Необходимо е най-накрая да подредите мислите си, за да започнете годината на чисто. Хармоничното Слънце в знака на Стрелеца щедро споделя енергията си, подхранвайки творческите импулси на Близнаците. Това ви позволява да обогатите живота си с ярки емоции и впечатления. В зависимост от финансовото положение можете да освежите интериора, да направите ремонт или дори да се преместите. Светли моменти ще украсят първите дни на декември; времето ще мине бързо. Атмосферата е благоприятна за романтика, във въздуха витае предчувствие за любов. Според хороскопа за Близнаци обстоятелствата може да ви призоват на път и пътуването ще бъде успешно. Няма съмнение, че ново запознанство ще преобърне живота ви с главата надолу. Тъй като Венера във Везни разпалва интуицията, тя ще изиграе решаваща роля в любовта. Близнаците, преживяващи раздяла, ще усетят предстоящите промени и ще има увереност в бързото помирение. Може би това е резултат от работа с психолог или самоанализ, но влиянието на интуицията не може да се отрече. Средата на месеца ще бъде момент на отдих, след което събитията ще започнат да се ускоряват. Ще трябва да се постараете проблемите и тревогите да не засенчат личния ви живот. Според любовния хороскоп за Близнаци през декември 2023 г. трябва да започнете да спестявате. Ако семейството не е готово да спестява, трябва да бъде настойчиво. Малко предизвикателство може да бъде Луната в Козирог, когато реалността се намесва в мечтите. Любителите на розовите очила ще имат трудни моменти, въпреки че оптимистичните Близнаци винаги ще намерят изход от ситуацията. Любовните страдания бързо ще бъдат забравени в топла компания; трябва да съберете гости и да организирате парти.

РАК

Според любовния хороскоп на Рака декември е пикът на приятните събития. Самотните хора, намерили щастие в личния си живот, ще почувстват своята нужда и значимост. Възможно е някои от тях да посрещнат главния празник на годината в нов статут. Женените двойки ще се радват на общуване в кръг от близки хора. Хармоничното Слънце в Стрелец заразява Рака с оптимизъм, като провокира необичайни за него действия. През този период голямо значение се отдава на външните прояви на чувствата: подаръци, комплименти, нежни докосвания. Звездите вярват: щедростта е най-добрият лек за обидата. Първите дни на декември отразяват общата тенденция на месеца. Ако те са плодотворни, личният ви живот ще бъде богат. Хороскопът на Рака ви съветва да се съсредоточите върху работата, за да подобрите финансовите си дела. Ако разполагате с достатъчно пари, всички проблеми могат да бъдат решени, включително и любовните. Венера във Везни свидетелства в полза на благоприятен сценарий, когато светът се възприема през призмата на красотата. Ракът, който е склонен към песимизъм, ще спре да вижда навсякъде само недостатъци. В случай на неудовлетвореност има незабавно решение: поглезете себе си и половинката си с нещо приятно. До средата на месеца графикът ще стане по-интензивен. Ще ви се наложи да решавате спешно служебни проблеми, но личният ви живот няма да пострада от това. Според любовния хороскоп на Рака през декември 2023 г. трябва да проявите служебно усърдие. Ако успеете да се издигнете по кариерната стълбица, цялото семейство ще има полза. Известно безпокойство предизвиква Луната в Козирог, чието негативно влияние може да ви потопи в бездната на депресията. Въпреки че Ракът обича да тормози близките си с мрънкане, той все пак има чувството, че нервите му са изложени на риск. Не бива да чакате здравето ви да се влоши; при първите признаци на отчаяние трябва да се консултирате с психолог.

ЛЪВ

Любовният хороскоп на Лъва за декември обещава късмет в любовните дела. Семейният живот ще промени посоката си: партньорите, сякаш се виждат за първи път, ще се потопят във водовъртежа на страстта. Необвързаните любовници ще получат намек за напредък във връзката, ако не се страхуват да поемат инициативата, като поемат ролята на лидер. Непокорното Слънце в Стрелец засилва темперамента на Лъва, подтиквайки го към ексцентрични постъпки. Стремежът да бъдете център на внимание чрез предизвикателно поведение може да има обратен ефект. Не трябва да разширявате социалния си кръг чрез случайни хора или виртуални познати. Първите дни на декември ще зададат тона за целия месец; трябва да бъдете внимателни към мислите и действията си. Ако постоянно се обръщате назад към миналото и трупате обиди, няма да видите щастие. Според хороскопа на Лъва си струва да се опитате да рестартирате връзката. Сърдечните разговори с партньора ви ще се превърнат в мост към нов живот. В случай на неуспех Венера във Везни ще коригира ситуацията. Нейната хармонична енергия неутрализира всяка негативност, като вдъхва любов в сърцата на хората. Веднага щом Лъвът включи своя чар, около него ще се събере тълпа от почитатели, при това с високо положение. Аферата с шефа ви има големи перспективи. Критичното мислене в средата на месеца ще ви предпази от разпадане на връзката ви. В обкръжението ви може да се появи нов човек, който да предизвика изключително положителни емоции. Според любовния хороскоп на Лъв през декември 2023 г. съществува риск да допуснете жестока грешка. Възможно е срещу влюбените да се плетат мръсни интриги. Моментът на истината ще бъде Луната в Козирог, когато лекомислието ще бъде заменено от внимателност. За Лъва способността да се контролира строго може да бъде откровение. Любовта е най-важна, но именно в името на нея трябва да се правят жертви. Време е да се откажете от вредните навици и да преминете на пречистваща диета.

ДЕВА

В любовния хороскоп на Дева за декември има предчувствие за празника. Атмосферата на наближаващата приказка очарова, кара ви да забравите за всички проблеми. Звездите съветват да направите предпразнична подготовка, независимо от цената на подаръците. Колкото повече похарчите, толкова повече ще получите обратно. Тъй като Слънцето в Стрелец прави срамежливата Дева по-отворена в проявата на чувствата, интимният живот ще заблести с нови цветове. Все пак трябва да се помни, че разпалената страст може бързо да угасне. За да избегнете това, не трябва да се сближавате с непознати хора. Хармоничният личен живот в началото на декември е източник на щастие. Нека около вас бушуват урагани, в работата има непрекъснати крайни срокове, всички мисли са само за партньора ви. Според хороскопа за Дева любовта е спасителна линия и трябва да се защитава. Независимо от обстоятелствата, трябва да планирате уикенд за двама. Благодарение на Венера във Везни всяка връзка се развива положително. Което особено ще зарадва Девата, която е принудена да се справя с капризите на децата. Споделянето на хобита, посещението на събития и интимните разговори ще ви помогнат да намерите общ език. Родителството е трудна работа, всичко ще се получи. Финансовата ситуация в средата на месеца е благоприятна за големи разходи. Въпреки че е твърде рано да се обобщават резултатите от годината, размерът на печалбата е неизвестен, но ситуацията вдъхва оптимизъм. Любовният хороскоп за Дева обещава дъжд от пари през декември 2023 г. Няма нужда да пестите пари, време е да се впуснете в новогодишно пазаруване. Тъй като мотивацията расте под влияние на Луната в Козирог, важно е да насочите мислите си в правилната посока. Ако няма взаимно разбиране и общи цели, Девата трябва да вземе нещата в свои ръце. Защо не опитате да си направите карта на желанията? Разбира се, с участието на партньора: елементът на играта ще освежи връзката

ВЕЗНИ

Любовният хороскоп на Везните за декември дава настройка за щастие. Всички инициативи ще бъдат успешни и ще донесат полза. Звездите предлагат да посветите това време на себе си, семейството и любимите си хобита. Простите и неусложнени дейности ще донесат много удоволствие и допълнително ще укрепят връзката между любимите хора. В месеца на Стрелеца има желание да промените драстично живота си, да го направите по-добър и по-светъл. На момента Везните ще решат да се отърват от всички негативни, токсични нагласи. Токсични хора, тежки чувства, скрити страхове - не можете да носите този товар през новата година. Първите дни на декември ще преминат в романтична мъгла, всички мисли ще са за любовта. Може би това има своя чар, но ще е полезно да помислите за неотложни проблеми. Според хороскопа на Везните предстоят значителни разходи; трябва да започнете да спестявате. Работата на непълно работно време ще помогне за подобряване на ситуацията, без да навреди на отношенията. Оптимистичен момент е позицията на Венера във Везни, когато добротата управлява света. Хората интуитивно усещат какво е най-добре да направят, за да бъдат щастливи. Везните, които планират да сключат брак, не трябва да отлагат решаването на този въпрос. Ако сърцето крещи "да", тогава сватбата ще се състои. Обстоятелствата от средата на месеца потвърждават истината: движението е живот. Не можете да отслабвате борбения си дух, докато съдбата ви дава зелена светлина. Любовният хороскоп на Везните през декември 2023 г. предвижда успех във всички области на живота. Смяната на работата или местоживеенето ще има положителен ефект върху любовните отношения. Позицията на Луната в Козирог предизвиква известно безпокойство, когато идеите придобият натрапчива форма. Везните, които преживяват болката от раздялата, могат да се превърнат в отмъстително чудовище. Медитативните практики и тренингите, насочени към прекратяване на взаимоотношенията, ще ви помогнат да се отървете от чувството на омраза.

СКОРПИОН

Любовният хороскоп на Скорпиона за декември вещае водовъртеж от страсти и приключения. Не са изключени изненадващи ситуации, които създават възможности за забавление и запознанства. Предпразнични събития, фирмени партита, срещи с приятели - всеки ще намери това, към което искрено се стреми. Тъй като Слънцето в Стрелец щедро споделя енергията си, свободният Скорпион е завладян от ентусиазъм и планове за бъдещето. Човек не бива да пропуска реален шанс да промени живота си към по-добро: лек романс не само ще озари самотата, но и ще се превърне в начало на сериозна връзка. Очакването на промяната в първите дни на декември вдъхновява и дава усещане за щастие. За самотните хора се отваря нова страница; времето на очакване е отминало. Според хороскопа на Скорпиона случайното запознанство ще доведе до брак. Вярно е, че не можете да разчитате на лесен успех; ще трябва да поемете инициативата. В цялата тази ситуация има един положителен момент - Венера във Везни, която щедро разпределя енергията си. Душата се стреми към красота, Скорпионът е изключително дипломатичен, така че е практически непробиваем. Скараните влюбени ще потърсят помирение, решавайки да повторят периода на меден месец. Финансовото благополучие в средата на месеца ще помогне да се изгладят всички неприятности. Комфортният живот изисква сериозни инвестиции. Според любовния хороскоп на Скорпиона през декември 2023 г. не трябва да пропускате възможността да спечелите допълнителни пари. Предстоят ви значителни разходи; по-добре е да се справите без заеми. Тъй като Луната в Козирог показва нещата в реалистична светлина, постигането на целите ви ще стане по-лесно. За Скорпиона всяко малко нещо е важно, неговият девиз е: безупречност във всичко. На първо място това се отнася до условията на живот. Ако проявите упоритост, ще успеете да изградите идеалното семейно гнездо.

СТРЕЛЕЦ

В любовния хороскоп на Стрелеца за декември има предчувствие за магия. Започват напрегнати дни, изпълнени с приготовления за новогодишните празници. Време е да зарадвате себе си и близките си. Влюбените ще бъдат в печеливша позиция: подарък със значение ще помогне да се подчертае сериозността на намеренията. Под влияние на Слънцето в Стрелец, благодарение на подкрепата на родната стихия, темпераментът на Стрелеца се проявява най-ясно. Неговата спонтанност може да очарова всеки, просто трябва да бъдете себе си. Това е добър момент за запознанства, първата среща ще бъде пролог на сериозна връзка. Пътуванията ще внесат нотка авантюризъм в живота; първите дни на декември ще бъдат богати на приключения. Фокусът е само върху удоволствието; нещата могат да бъдат оставени настрана. Според хороскопа на Стрелеца времето, прекарано на път, ще премине незабелязано. Нови запознанства, флирт - перспективите са много впечатляващи. Венера във Везни, която балансира противоположностите, ще ви помогне да поставите правилните акценти. Стрелецът ще бъде залят от доза съпричастност към другите и ще снижи летвата на изискванията си. Помагане на роднини, участие в делата на бивши партньори - всичко, което преди не е предизвиквало ентусиазъм, ще се превърне в необходимост.

КОЗИРОГ

Любовният хороскоп за Козирог за декември е изпълнен с оптимизъм и светли перспективи. Свободните хора ги очаква съдбовна среща: сърцето безпогрешно ще подскаже кой ще стане вашата половинка. Възможно е отношенията да се развият много бързо, дори преди края на годината да прозвучат сватбени камбани. Енергията на Слънцето в Стрелец оказва благотворно влияние върху Козирога, като му вдъхва оптимизъм. Време е да се отърве от бремето на проблемите и тревогите, за да се наслади на всички радости на живота. Една уютна вечер, в която гледате филм, почивате си сред природата, хапвате различни вкусотии, е толкова проста и толкова искрена. През първите дни на декември ще трябва да се борите за своето щастие. Изглежда, че личният живот върви по план, а в отношенията цари хармония. Въпреки това хороскопът за Козирог ви съветва да се погрижите за финансовите въпроси. Ако не сложите нещата в ред, предстоящите празници ще бъдат безнадеждно провалени. Тъй като Венера във Везни е време на партньорство и общуване, атмосферата ще бъде подходяща. Веднага щом Козирогът прояви малко дружелюбност, проблемите започват да се решават. Това се отнася предимно за битовото ниво: ремонти, закупуване на полезни дреболии. Партньорите ще бъдат доволни един от друг.

ВОДОЛЕЙ

В любовния хороскоп за Водолей за декември има усещане за завършеност. Влюбените ще вземат окончателно решение: да се оженят или не. Двойката ще стигне до споразумение, уреждайки всички недоразумения. Самотните хора, благодарение на чара си, ще привлекат достатъчно внимание към себе си, за да не празнуват празника сами. Под влиянието на Слънцето в знака на Стрелеца страстта бързо се разгаря и също така бързо угасва. За да не попадне в капана на несбъднатите очаквания, Водолеят не трябва да отпуска хватката си. Необходимо е незабавно да се идентифицират проблемните точки, което ще позволи да се предвиди бъдещето на отношенията. Началото на декември ще донесе много изненади. Партита, срещи и запознанства ще бъдат приятна прелюдия към предстоящите празници. Хороскопът на Водолея съветва да не губите главата си: атмосферата на забавление е отпускаща и има риск да се окажете в любовен триъгълник. Малко пресметливост няма да навреди. Благодарение на Венера във Везни ще е възможно да балансирате между желанията и възможностите. Неспокойната душа на Водолея ще се успокои и ще се появи разбиране за семейните ценности. Ако общуването с роднините не се получава, трябва да преосмислите поведението си. Щом намалите очакванията си, конфронтацията ще приключи.

РИБИ

Любовният хороскоп на Рибите за декември предвижда приятни събития. Между влюбените ще се установи взаимно разбирателство, като ситуацията ще играе важна роля за това. Ако положите малко усилия да хармонизирате заобикалящото ви пространство, ще успеете да привлечете свежа енергия, а следователно и промени към по-добро. Позицията на Слънцето в знака на Стрелеца дава неспокойствие, желание за смяна на местата. За да реализират този потенциал, Рибите трябва да отидат на екскурзия, а ако това не е възможно, да излизат по-често на многолюдни места. Едно ново запознанство може да прерасне в дългосрочна връзка. Личният живот през първите дни на декември няма да е гладък, въпреки че се очертава положителна тенденция. Очакват се чести пътувания, което може да доведе до отдалечаване на партньорите. Хороскопът за Риби ви съветва да обърнете това обстоятелство в своя полза. Любовните писма и сувенирите от пътуванията ще помогнат за изглаждане на раздялата. Намесата на Венера във Везни ще измести вниманието от негативното към нещо приятно. Тъй като Рибите имат деликатен вкус, те ще могат да се променят до неузнаваемост. Ефирна прическа, плавно облекло, очарователен аромат на парфюм - самото въплъщение на любовта. Никой не може да устои на такава красота.

Източник: Dama.bg

#любовен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници