Любо Пенев се маха от Пазарджик, защото парите в Хебър секнаха

Любо Пенев се маха от Пазарджик, защото парите в Хебър секнаха
A A+ A++ A

Любослав Пенев ще напусне Хебър след есенния дял на кампанията, предаде „Тема Спорт“. Една от причините това да се случи е предстоящото редуциране на бюджета, защото общината няма как да продължи да дава по 300 хиляди лева месечно на пазарджиклии, каквато бе практиката при предишното ръководство на града.

Ел Голеадор ще бъде начело на тима от стадион „Георги Бенковски“ в още три двубоя. На 2 декември, събота, Хебър приема шестия в класирането ЦСКА 1948, като мачът започва в 12:30 часа. След това има ново домакинство, но този път за Купата на България. На 6 декември, сряда, пазарджиклии приемат Левски в 1/8-финал, който стартира в 14:30 часа. На 10 декември, неделя, пък е гостуването на набиращия скорост Ботев Пловдив. Сблъсъкът на „Колежа“ е от 15:00 часа и ще бъде последен за Пенев начело на състава. След това той ще очаква нови предложения за работа.

Хебър направи нелош старт на сезона и в един момент се представяше доста над очакванията. В момента обаче отборът на Ел Голеадор заема 10-о място във временното класиране, като балансът му е 5 победи, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 19-24.

Трябва да се отбележи, че по време на миналогодишната зимна пауза Любослав Пенев най-изненадващо се раздели с ЦСКА 1948. След старта на пролетния полусезон той бе поканен да поеме Хебър от вече бившия кмет Тодор Попов. Наставникът свърши отлична работа, като успя да спаси Хебър от изпадане, при това, без тимът да преминава през бараж – това в един момент от пролетта изглеждаше почти невъзможно. Пенев обаче се справи с тежката задача, но петно остават съмненията за уредени мачове тогава.

#Хебър пазарджик #Любослав Пенев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници