Как ще се отрази пълнолунието в Близнаци на всяка зодия?

Как ще се отрази пълнолунието в Близнаци на всяка зодия?

Pixabay

A A+ A++ A

Днешното пълнолуние не само събужда любопитството на всяка зодия, но и разкрива някои доста дълбоки открития. Тази луна ще ви улесни да намерите отговорите, които търсите, ако искате да направите малко проучване. Просто приемете факта, че все още се учите. След време ще се почувствате уверени в знанията, които сте придобили.

А ето и повече за това как пълнолунието през ноември ще се отрази на всяка зодия:

Овен (21 март – 19 април)
На 27 ноември пълнолунието в зодия Близнаци ще подчертае текущите ви мисли, идеи и концепции. В какво се чувстваш най-необразован? Тази луна изважда на светло всичките ви въпроси без отговор. Може все още да не разполагате с всички отговори, но стига да останете любопитни, ще можете да откриете информацията, която търсите. Включете се в леки дискусии с връстниците си и не се страхувайте да прегърнете това, което все още не знаете.

Телец (19 април – 21 май)
Когато настъпи пълнолуние в Близнаци, то ще хвърли светлина върху вашите лични ресурси и активи. Как изглежда сегашната ви връзка с парите, Телец? Може да е време да заложите на нов бюджет или да се отървете от всякакви боклуци, които сте натрупали и които заемат твърде много място. Ако усещате живота си претрупан, време е да освободите малко място в него за по-стимулиращи неща.

Близнаци (21 май – 22 юни)
На 27 ноември пълнолунието в Близнаци ще се разгърне във вашия първи дом на лична идентичност, изваждайки много от вашите въпроси и концепции наяве. Как успяхте да се поддържате психически стимулирани? Може да осъзнаете важна идея или мнение сега, което е свързано с вашето себеизразяване, което пък прави това подходящ момент да насочите вниманието си към ново проучване или интерес. Чувствате се най-много като себе си, когато научавате нови неща, и когато настъпи пълнолунието, ще сте нетърпеливи да усвоите възможно най-много информация.

Рак (22 юни – 20 юли)
По време на пълнолунието в Близнаци най-съкровените ви въпроси и любопитство ще бъдат основният ви фокус. Ще бъдете подканени да се потопите дълбоко в настоящите си модели, навици и поведение, което ще направи това подходящ момент за анализиране на рутините ви без критика или осъждане. Може да се чувствате малко неспокойни, така че не се колебайте да четете, записвате или практикувате всичко, което ви позволява да разберете по-добре вътрешната работа на собствения си ум.

Лъв (20 юли – 21 август)
Докато пълнолунието в Близнаци се разгръща, настоящите ви приятелства и общности ще бъдат основната ви грижа. Хората около вас споделят важна информация, така че не забравяйте да си водите бележки, Лъв. Ще искате да сте част от разговорите, които се случват сега, тъй като те събуждат някои важни идеи и концепции във вас. Водете си бележки – много от тези дискусии имат потенциала да доведат до нещо по-голямо в дългосрочен план.

Дева (21 август – 22 септември)
Тъй като "любознателното" пълнолуние в Близнаци кулминира, което хвърля светлина върху текущия ви професионален статус и начинания в кариерата, вие се гордеете, че сте този, който уведомява и информира хората публично, но в този ден може да бъде разкрита важна информация относно вашето призвание. Може да сменяте ролите си или просто да се запознаете по-добре с подробностите на вашата роля. Обучението на себе си, за да споделите след това тази информация с други, ще бъде ваш основен приоритет.

Везни (22 септември – 21 октомври)
На 27 ноември пълнолунието в Близнаци осветява някои от най-големите ви въпроси за света около вас. През този ден ще търсите духовно напътствие и информация, която подкрепя настоящите ви системи от вярвания. През този ден ще се почувствате принудени да се отдръпнете и да разгледате голямата картина, заедно с въпросите, на които може би все още нямате отговори. Понякога най-доброто нещо, което можете да направите, е да се откъснете от обичайната си рутина. Отидете на пътуване или започнете разговор с някого, с когото обикновено не бихте. Всички ваши отговори ще бъдат точно там, където най-малко ги очаквате.

Скорпион (21 октомври – 22 ноември)
Пълнолунието в Близнаци осветява споделените ви отговорности и финансови тежести, което ви подтиква да станете любопитни за какво сте длъжни да се грижите (или да не се грижите). Ако сте се чувствали така, сякаш поемате собственост върху всичко, което не е ваш бизнес, помислете как можете да създадете по-добри граници. Не се страхувайте и да задавате въпроси – ако инвестирате своето време, пари или енергия, имате право да знаете какво се случва!

Стрелец (22 ноември – 19 декември)
На 27 ноември пълнолунието ще се разгърне във вашия пети дом, подчертавайки настоящите ви романтични интереси и връзки. Ще бъдете склонни да проявявате любопитство към хората, с които се заобикаляте. Какво е това за тях, което ви интересува? Щастливо време е да участвате във важни дискусии със значим човек, което може да ви предостави важна информация за текущата ви динамика. Ако не сте били сигурни къде се намирате с този човек, това пълнолуние обещава да предложи известна яснота.

Козирог (19 декември – 20 януари)
Тъй като пълнолунието в зодия Близнаци осветява текущите ви навици, режими и ритуали на 27 ноември, вие ще сте нетърпеливи да увеличите производителността си сега, но вместо да предприемате действия, вероятно ще преосмислите начина как да извлечете максимума от енергията и времето си. Може да осъзнаете нещо важно за текущата си рутина, което ще ви подтикне да направите основна промяна. Така или иначе, корекциите, които правите, трябва да ви помогнат да разберете по-добре как да регулирате ежедневието си.

Водолей (20 януари – 19 февруари)
Пълнолунието в Близнаци хвърля светлина върху вашите творчески страсти и удоволствията от живота, като ви насърчава да се грижите за нещата, които ви държат психически стимулирани. Направете нещо, което активира вашето вътрешно дете, Водолей. Тази луна не означава да се вземете на сериозно, а да се ангажирате с това, което ви носи радост. Позволете си да проявите любопитство към нещата, които ви правят щастливи. Защо ви носят радост и как можете да включите повече от тази енергия в живота си?

Риби (20 февруари – 20 март)
Вашите домашни и семейни въпроси ще бъдат вашата основна област на фокус по време на пълнолуние в Близнаци, което ви кани да участвате в дискусии около вашия домашен свят. Може да вземате някои ключови решения в дома си или да сте любопитни как можете да продължите да давате приоритет на желанието за умствен стимул в тази част от живота си. Това също може да означава важен разговор с роднина или просто промяна на декора на дома. Така или иначе ще се почувствате склонни да се оттеглите от света и да съсредоточите енергията си единствено върху личните си дела.

Източник: Tialoto.bg

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници