Седмичен ТАРО хороскоп до 3 декември

Седмичен ТАРО хороскоп до 3 декември
A A+ A++ A

Овен - Деветка жезли

Мощ

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция, това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата.

Телец - Вселената

Цялостност

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени, обаче имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, самооткривате се, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Близнаци - Десетка мечове

Разруха

Предстоят ви кулминация и край на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото и вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Рак - Петица мечове-Обърната

Поражение

Слабост, лоша физическа кондиция. Нещата се обръщат с главата надолу. Налага се промяна в плановете. Намирате се в неизгодна позиция. Вашите думи и доводи не се чуват от никого.

Лъв - Шестица мечове

Наука

Предстои ви първата стъпка в неизвестна посока. Правите смел опит за подобряване на сегашната ситуация, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на ежедневието, избягвате някаква опасност. Необходимо е да положите повече усилия, но прогресът е започнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този период ще пътуват в чужбина, а някои и/ли по вода.

Дева – Справедливост

Баланс

През този период трябва да сте справедливи и безпристрастни. Нещата са поставени като на съд. Ситуацията е подложена на самооценка и везните могат да се наклонят силно в едната или другата посока за вас. Равновесието е крехко и нестабилно. По-добре отстъпете назад, притаете дъх и преценете ситуацията много точно.

Везни - Отшелникът

Отражение

През този период трябва да отсеете истинското и трайното от фалшивото и преходното. Стремете се към мъдрост, просветление на душата и вътрешно умиротворение. Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви покаже как да разрешите малките проблеми на ежедневието. През този период всички трябва да обърнат внимание на себе си. Картата не препоръчва обществени изяви и фалшиви взаимоотношения.

Скорпион - Четворка камъни

Земната сила

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните и първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Стрелец - Осмица жезли

Скорост

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с нея, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Козирог - Шестица камъни

Успех

Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Водолей - Десетка чаши

Успех

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Риби - Петица камъни

Материални трудности

Борите се да съхраните духа си, да останете на повърхността. Изчерпали сте всички ресурси, вече усещате липсата на пари и енергия. Преживявате самотен етап от живота си. Чувствате се изоставени, жадувате за съвети. Предстоят ви временни затруднения и дори известни материални затруднения. Налага се да се приспособите към променящата се ситуация.

Маг Розали, "Телеграф"

#таро хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници