Легендарната ясновидка Соня Заварчик: Боби ще падне, много се е оял

Легендарната ясновидка Соня Заварчик: Боби ще падне, много се е оял

Стоп кадър/БНТ

A A+ A++ A

Бербатчето е честно момче и ще стане президент, пращам му сила и енергия. "Боби Михайлов ще падне като президент на БФС!"

Това пророчество направи легендарната софийска ясновидка и лечителка Соня Заварчик, която много рядко бърка с прогнозите си. Преди време леля Соня предрече, че Боби ще спечели поредния конгрес на БФС, но днес нейните сили и говорят друго.

"Боби беше добър ръководител, но няма успехи, щото се е променил - казва една от най-известните български ясновидки пред "България Днес". - Щом са се вдигнали всички срещу него, значи ще го свалят. Не може така, да има вечни хора, които само да богатеят и да правят сглобки."

Вчера феновете заградиха националния стадион "Васил Левски" за протест срещу 18-годишното управление на Михайлов и неговата клика в БФС. Агитките на най-големите отбори безпрецедентно се обединиха в борбата за освобождение от управлението на Боби. Според леля Соня тези процеси ще доведат до свалянето на Михайлов, въпреки че той "има много позиции".

"Боби много се е оял, сега ми дойде информация - казва Заварчик. - Някакви спорове има с другите, имат и разлика в заплащането. Аз не виждам кой ще го подкрепи Боби, вече и Бойко Борисов не го харесва, нищо че е стар футболист. Но може да има нови претенции от горните слоеве за футбола. Голямата група е решила той да не бъде там след многото грешки, които са му намерили. Неслучайно те са тръгнали на тая война."

Соня Заварчик познава Димитър Бербатов, който е водач на опозицията срещу Борислав Михайлов. Легендарната ясновидка е живяла в един квартал с бившия голмайстор на "Манчестър Юнайтед". Според нея Бербо ще донесе така нужната промяна и футболът ни ще тръгне нагоре.

"Бербатов може да подобри качеството - казва леля Соня. - Той вече има поглед върху всичко, което се случва досега. Виждам го, че той ще стане президент. С добро ще дойде Бербатов, той вече има много опит, колко години е в спорта. Другият само говори, а нищо не върши. Познавам много хора, чувствам се силна, нищо че станах на 75 години. Давам силата и енергията си на Бербатов. Аз като почна да говоря нещо, и то вземе, че стане. Ще предам директно енергия на Бербатов и той после да я предаде натам. Дано влезе Бербатчето, той е лоялен човек. Имаше някакви отклонения преди години, но човекът се възстанови. Бербатов живееше тука наблизо в "Бъкстон". Аз го познавам момчето, то си личи, че е честно. И учтив, и културен, и възпитан. Боби го гледаш добре отвънка, но вътре е беден по душа. Бербата има по-народна душа."

Според ясновидката от футбола се печели достатъчно, но парите не отиват по предназначение.

"От кликата на Боби не трябва да са там - казва леля Соня. - Футболът печели най-много, взимат от тото и хазарт. Но парите от мачовете отиват в някои други каси. Соня Заварчик е отвратена от политиката и футбола в страната, но успокоява, че в България война няма да има.

"Корупцията в държавата е пълна, тия хора нямат срам. 30 години е едно и също, всичко е голям цирк. Гледаш интелигентни мъже, а се карат като циганите във Филиповци. България ще се оправи, но трябва да се изчистят гнидите и вътрешните предатели да се махнат. Не виждам тук да стане война, плашат хората и ги лъжат по телевизията. Но те сами ще бъдат наказани отнякъде, въпреки че аз не пожелавам на никого лошото."

Поп чете молитва в БФС

Борислав Михайлов се обърна към свещеник в борбата си да запази шефския пост в БФС. Преди десетина дни поп прочете молитва против уроки в сградата на футболната централа в Бояна. Всички служители на футболната централа е трябвало да присъстват, а духовникът е поръсил присъстващите със здравец и светена вода. Поканата е дошла от Боби Михайлов, по чийто адрес от страна на феновете се носят не много приятни пожелания.

Напоследък във футбола все по-често прибягват до Божията помощ. В ЦСКА също извикаха поп преди началото на сезона, който отслужи водосвет за здраве и успех на терена на базата в Панчарево. Преди години на "Армията" дойде и екзорсистът отец Георги Гелеменов, който дойде да развали предполагаемо проклятие върху "червените".


#Соня Заварчик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници