Корнелия Нинова към ГЕРБ и ДПС: Имайте доблестта да гласувате вота утре, даваме ви коз

Корнелия Нинова към ГЕРБ и ДПС: Имайте доблестта да гласувате вота утре, даваме ви коз

БСП

A A+ A++ A

С това, което направиха, ГЕРБ и ДПС спасиха кабинета и показаха, че извиват ръцете на партньорите си от ПП-ДБ. Това, което се случи, е потвърждение на думите ни от началото на тази "сглобка", че те се събраха единствено за интереси, пари и порции от властта. Това каза пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова след тоталния хаос около вота на недоверие към кабинета.

"Вече пети месец се занимават с това как да си разпределят порциите от властта. Конкретно днес ги препъна спорът им кой да застане на входа, изхода на енергетиката, кой да овладее паричните потоци там, кой да сложи ръка на "Лукойл". С това излизане правят демонстрация. Реално подкрепиха ПП-ДБ, но и показаха, че те ще трябва да се съобразяват с исканията им. Лакомия, власт, пари, но в никакъв случай грижа за хората", обобщи тя.

Нинова обясни причината БСП да не се регистрират и по този начин да се стигне до липса на кворум, което провали прегласуването на вота на недоверие. "Даваме шанс на ГЕРБ и ДПС да влязат в зала и народът да разбере ясно позицията им. Да имат доблестта да дойдат да кажат "за", "против" или "въздържал се". Даваме им коз да изпълнят това, с което постоянно заблуждават: да критикуват това правителство. Като говорите, елате, натиснете бутона и го свалете", подкани ги тя.

# Корнелия Нинова #Корнелия Нинова #Корнелия Нинова - БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници