Заснемането на Ергенът 3 приключи! Мацките се борят за сърцето на бизнесмена Сашо Младенов на остров Родос

Заснемането на Ергенът 3 приключи! Мацките се борят за сърцето на бизнесмена Сашо Младенов на остров Родос
A A+ A++ A

Снимките на хитовото риалити „Ергенът“ 3 приключиха и екипът вече е в България. Участничките и хората зад камера обаче трябва да мълчат до последния епизод през пролетта коя този път е спечелила любовта на бизнесмена Александър, но така или иначе победителката вече е известна.

Този път снимките на „Ергенът“ не бяха в Турция, а на остров Родос в Гърция. Луксозното имение, в което дамите са се стремили да пленят сърцето на бизнесмена Александър Младенов, има дори хеликоптерна площадка.

Сценаристката Ваня Щерева използва връщането си у дома, за да се види с приятеля си Юлиан Вергов.

Водещият Наум Шопов пък се пошегува, че вече трета година той е големият печеливш в предаването, което си е самата истина. Бившият доктор се появява за кратко, колкото да обяви идването на Ергена и има достатъчно време за себе си и семейството си, което също го придружава в Гърция, като заедно с това взима сериозен хонорар.

Той публикува снимка от летището на Родос, на която виждаме половинката му Теа Минкова и дъщеричката им Амая. „Всички рози са дадени! Прибирам се с най-ценното“ – написа потомственият актьор. Другата новост е, че Теа Минкова също се включи в работния процес. Двамата с Наум заснеха онлайн изданието на романтичното риалити.

„Мега яко стават снимките, защото интервюираме момичетата, които си тръгват от имението. Ще станете свидетели на техните неподправени реакции. Онлайн поредицата ще се появява в btvplus.bg след излъчването на ефирния епизод“ – споделиха Теа и Наум в началото на октомври, докато използваха един от почивните дни за разходка на малко познатия гръцки остров Сими.

#"Ергенът" #Родос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници