Седмичен хороскоп до 17 ноември

Седмичен хороскоп до  17 ноември

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Днес някой дава от себе си повече, отколкото може да си позволи. Дано имате насреща си хора, които ви ценят и обичат. Денят е добър за нови начинания, но ако се почувствате застрашени, не стигайте до крайности. Добре е за имотни сделки, но такива, които ви осигуряват право на ползване до живот. Родените в третата декада са пред тежък избор, но са способни с всичко да се справят. Ако на 11-и уредите имотна сделка, вероятно ще е в полза на децата. 12-и е рисков, нищо важно не започвайте и не сключвайте нови договори. Сутринта на 13-и доминирате, а след това срещате силни противници. 14-и идва с важно прозрение. На 15-и правите силен и обезпечаващ ход. Сключете нови договори. На 16-и действайте солово. На 17-и работата и бизнесът провалят чувствата и любовта.

Телец 21 април – 20 май

В този ден може да стъпите на нова база, но не само за живеене, а и за развиване на определена дейност. Някой капарира имот, друг вече е уговорил прехвърляне на родова къща или земя. Огледайте се, не оставяйте друг да направлява живота и избора ви. Днес вие сте този, който има какво да предложи и реши в името на взаимната полза и бъдещите съвместни начинания. 11-и е ден за брокерски инициативи. На 12-и всичко предприето с голяма амбиция и очаквания ще зацикли. Някой влиза в собствения си капан. На 13-и до обед имате свобода на действие, но след това ще се съобразявате и подчинявате. На 14-и уредете документи, вадете сертификати за нова фирмена дейност. На 15-и застанете на старта, но на 16-и не тръгвайте с никого в комбина. 17-и носи победи.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на обезпечаване и уреждане на имотни и наследствени дела. Ще се разберете с роднини и ще разрешите труден казус. Проявете разбиране и добронамереност. С малки крачки един към друг ще постигнете големи и важни и за двете страни цели. Нищо важно да не се отлага за утре, когато трети лица ще се намесват и ситуацията ще се влоши. Ден на откровение за важните неща в живота. 11-и ви носи любов и придобивка. На 12-и се взимат грешни решения поради неинформираност и недоглеждане. На 13-и важното уредете до обед. До вечерта не взимайте важни решения. На 14-15-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Влизате в конфликти с родители и деца, може да се провалят съвместни начинания. На 16-и намирате решение на проблема и на 17-и правите силен ход.

Рак 22 юни - 21 юли

Стаени и несподелени чувства ще объркат отношенията ви в този ден, а и споделените ще предизвикат бури и промени, които няма да ви харесат и устройват. Ще се повдигат отново спорните имотни и наследствени въпроси, време е да се раздели неделимото преди. Постарайте се да играете ролята на балансьор. Не влизайте в конфликти, ще излезете виновни за чужда вина. 11-и е проблемен за родените в третата декада. Отложете взимането на важни решения. На 12-и съдбата елиминира ваш конкурент. На 13-и се издължавайте и приключвайте. Направете си равносметка. 14-и е дълбоко интуитивен, реализирайте всичко, което ви хрумне и привлече. На 15-и не се ограничавайте, а нападайте. На 16-и не се препоръчва работа в екип. 17-и е рисков.

Лъв 22 юли - 22 август

Ден на лично обезпечаване и уреждане на имотни дела. Действайте в посока на семейните интереси, някой прави и предложение. Чудесен ден за нови начинания. Нищо важно да не се отлага за утре, когато няма да сте във форма и друг ще командва парада. В момента инициативата трябва да идва от вас. С активна политика ще намерите и спонсор, който да финансира проектите ви. На 11-и срещате любовта, намирате и мястото, където да я приютите. 12-13-и са неблагоприятни и рискови за всякакви инициативи. Новолунието в Скорпион активизира кармичен кръст на планетни сили. Каквото загубите, трудно ще си върнете. На 14-и слушайте вътрешния си глас, а на 15-и водете активна и нападателна политика. 16-и е ден за консултации. 17-и носи победа и нови договори.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на заземяване, доминира желанието да уредите и да си подредите дома и връзките. Денят е добър за огледи и капариране на терени и имоти. Ще спечелите и като посредник между двама по отношение на наследствени делби. Намесва се и масовата карма, много хора търсят работа и дом в чужбина, а от това други хора ще се възползват и ще забогатеят. Старайте се да не отивате в крайности. На 11-и ще се случват събития, които ще засегнат интересите и съдбите на много хора. За вас е отредена обгрижваща роля. На 12-и всяка нова стъпка ще е погрешна. Останете където сте. На 13-и ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното в живота, връзките, храненето и личните стремежи. 14-15-и са рискови, работите за чужд интерес. На 16-17-и постигате поне една мечта.

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада днес може да намерят любовта или вече да се обяснят и да си изяснят отношенията. Не пропускайте момента, за да не останете неразбрани и сами. Още утре една врата ще се затвори и може да си остане така завинаги. В момента съдбата ви предлага това, което малцина получават. Огледайте се, може би някой наоколо ви гледа с влюбени очи. Пътувайте. 11-и е ведър и хармоничен, любовта ще ви следва. На 12-и ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние. Лъжите са навсякъде. На 13-и важното уредете до обед. 14-и е добър за старт на нова фирмена дейност. 15-и идва с активност и промени, включете се в битката. На 16-и не е време за екипна работа, ще успеят самостоятелните инициативи. На 17-и работите успешно, но само за чужди интереси.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за среща с любовта. Може да получите желаната подкрепа и дотация от близки и приятели и да реализирате замислите си. Денят е добър за преговори по имотни дела и делби. С лекота може да се раздели неделимото преди. Късно вечерта Луната навлиза в Скорпион, предстои новолуние на разделите, особено за родените на изгрев Слънце. До два дни животът ви може тотално да се промени. 11-и е ден на кармични срещи, особено в любовта. Намирате и мястото, в което да се усамотите и в бъдеще. 12-и настройва на внимание. Новолунието на 13-и активизира страхове и притеснения и ви кара да се държите ултимативно. На 14-и оставете да ви води интуицията. На 15-и стартирайте нова дейност, заявете участия в конкурси. 16-и е ден на неравностойни срещи, а на 17-и успехът ще е с вас.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят носи обезпечение по няколко житейски линии и програми. На първо място стои въпросът със собствеността и шанса да се уреди изгодна покупко-продажба на имот, а това скоро може да промени и местоживеенето ви. Всяка инициатива ще е успешна и ще ви свързва с полезни за бъдещето ви хора. За утре нищо важно не планирайте, отложете срещи и разговори. 11-и ви насочва към изгодна имотна сделка. На 12-и не взимайте важни решения, истината ви се изплъзва. На 13-и до обед върнете дълг на внимание и обич, издължете се и финансово. Предстои ограбващо новолуние в сатурновата ви дупка. Всичко може да се обърка, подбирайте си думите. На 14-15-и стартирайте нова дейност. На 16-и не играйте в комбина. 17-и идва с нов шанс.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес правите рисков ход, нарушавате дадените обещания или пренебрегвате закона. Бъдете сигурни, че за всяко прегрешение ще си плащате с лихвите. Не изневерявайте, запазете неутралитет независимо кой какво ви предлага. Не влизайте в комбина с непроверени хора и не се съгласявайте с неизгодни оферти, особено в посока на имотни и наследствените дела и делби. 11-и е рисков, особено в посока на любовта и чувствата за родените в третата декада. На 12-и всичко се прави на тъмно. На 13-и до обед владеете положението, след това се очертават конфликти. На 14-и се доверете на предчувствията си. На 15-и направете важна крачка напред, бъдете активни. 16-и е ден за пътуване и огледи, за преговори, но на четири очи. На 17-и късметът ще ви следва.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден за пътуване, за радостни моменти, чувства и любов, но покрай тях и добра работа ще се свърши. Някой ще уреди и получи имот или дарение, а друг ще дари от сърце. Лесно ще се споразумеете и с роднините. Подкрепете децата и любимите си хора, но не си сечете клона, на който седите и спите. Не планирайте нищо съществено и важно за следващите два дни, очертават се кризи. 11-и ще ви донесе радост и положителни емоции, не скривайте чувства и любов. На 12-и ограничете контактите, не се преуморявайте, не взимайте важни решения. 13-и е рисков за родените около 10-15 февруари. Влизате в преразход на сили, чувства и средства. На 14-15-и пътувайте към важна за вас цел, доверете се на интуицията, стартирайте нова дейност. 16-и е обсебващ, 17-и носи победа.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес може да разсечете Гордиевия възел на роднинските отношения. Опитайте да се споразумеете по наследствените въпроси. Което си е ваше, има тенденция да си дойде при вас. Всяка нова инициатива ще се отплаща в бъдеще. Търсете компромисния вариант и направете нужните отстъпки. И другият ще си даде сметка, че вече ситуацията е назряла за делба и приключване. 11-и е ден за преговори с роднини по имотните дела. На 12-и лесно правите желани от другите собствените си стремежи. Днес рибата хваща рибаря. На 13-и с лекота приключвате ограбващи връзки, разчиствате терена и в работата. 14-15-и са рискови и конфликтни, разчитайте повече на интуицията. На 16-и не участвайте в колективни инициативи. 17-и носи победа и придобивка.

Неда Иванова, "Телеграф"

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници