Дъжд от пари за тези зодии до дни

Дъжд от  пари за тези зодии до дни
A A+ A++ A

Има ли някой, който да не иска да има много пари и да е финансово подсигурен? Едва ли!

Но как да стане това? Има хора, които се бъхтят здраво, за да имат повече пари в банковата си сметка, а други сякаш разчитат на късмета. Е, да – и това е вариант… поне според звездите.

Именно заради това известният украински астролог Василиса Володина прогнозира значителни финансови приходи за три знака на зодиака.

По думите й дъжд от пари ще се изсипе върху тях през ноември месец.

Но преди да се зарадвате, то знайте, че Володина направи и едно важно предупреждение: успехът очаква онези, които са работили усилено, за да осигурят своя просперитет.

Голямо израстване в кариерата очаква Рибите. Усилията им ще дадат плод, а началниците им, пленени от чара на представителките на знака, ще са готови да оценят резултатите от труда им.

„Още от втората половина на ноември Рибите могат уверено да разчитат на увеличение на заплатите, бонуси, подаръци и други награди“, казва Володина.

По думите й за Скорпионите успехът ще бъде доближен чрез преразглеждане на собствените им нагласи. „Представителите на знака най-после ще разберат кои сфери на дейността им могат да носят добри приходи и ще концентрират усилията си върху тях.

Представителите на знака ще видят финансовия резултат от подобно преориентиране до края на втората десетдневка на месеца“, категорична е астроложката.

„За Раците рецептата за успех ще е доста необичайна – тя ще се крие в личностното израстване“, казва Володина. Астрологът препоръчва на представителите на знака да „загърбят” материалните проблеми и да се концентрират върху качествената промяна на вътрешния си потенциал. Колкото по-скоро се случи това, толкова по-бързо Рибите ще започнат да получават парични приходи, пише jenata.blitz.bg




#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници