Топ ясновидци вещаят ядрен апокалипсис и глобален конфликт

Топ ясновидци вещаят ядрен апокалипсис и глобален конфликт
A A+ A++ A

Какво казват ясновидците за предстоящите промени в политическата и географската карта на света и защо държавите ще трябва да претърпят загуби и обединения?

Ясновидецът Кшищоф Яцковски, който навремето предсказва самолетна катастрофа, в която загива ръководството на страната му, предрича отнемането на суверенитета на Варшава и трансформацията на европейската карта.

Според него, скоро след поредица от конфликти и конфронтация между Русия и блока на НАТО, Европейският съюз ще се разпадне, а на негово място ще възникнат три нови формации. Полша ще се присъедини към една от тези страни.

Това преначертаване на географските граници ще бъде предшествано от военен конфликт в Украйна, твърди екстрасенсът. Атака срещу Полша ще създаде проблеми в централните и източните райони на страната.

В същото време Полша ще бъде атакувана от Беларус. Още през 2021 г., той нарича бъдещия конфликт на площада не вътрешноукраински, а глобален. И наистина, на полетата на бившата Украинска ССР сега се бие целият състав на НАТО и наемници от всички краища на света. А причината за атаката ще са постоянните провокации на Варшава, казва полският предсказател.

Глобален конфликт

Почти 30 години след смъртта на българската прорицателка Ванга, се открива ново пророчество, което касае събития от 2024 г. Съдейки по нейните прогнози, на света му предстои мащабно земетресение в Тихия океан. То ще бъде най-мощното в историята и ще доведе до голям брой жертви. Съществува и възможност за глобален конфликт през следващата година. Резултатът от него ще повлияе сериозно на световната ситуация. Освен това Ванга говори за съюз на трима, което вероятно означава Русия, Индия и Китай.

Разоряване на Америка

Преди 100 години американският пророк Едгар Кейси, който предсказва унищожаването на Съветския съюз, обещава на страната си огромна разруха и поредица от бедствия.

Американският живот на кредит ще рухне, държавата няма да може да изпълни задълженията си, а инфлацията ще лиши голям брой хора от домовете им и ще изгони стотици хиляди граждани в неравностойно положение на улицата.

След тези трудни събития страната ще бъде застигната от природни бедствия. Населението ще избяга на други континенти. В този момент Щатите ще започнат да се разпадат на части, които бавно ще потънат под вода, и трагедията на митичната Атлантида ще се повтори, твърди той. Кейси обещава крах на САЩ още през 2025 г.

Ядрени войни

Пророкът Готфрид фон Верденберг от Австрия в началото на 90-те години на миналия век предсказва Третата световна война и нейният вестител - „звезда“, която ще се приближи до Земята. Появата й ще предизвика огнен метеорен дъжд, а планетата ще бъде погълната от пожари. Ясновидецът вярва, че това ще стане през лятото.

„В 10 часа сутринта слънцето ще потъмнее, мъгла ще покрие земята, небето ще почернее, но звездите няма да се виждат. Тогава огнен дъжд ще завали на Земята от запад и север. Ще бъде тихо, но на всеки 100 метра повърхността на Земята ще се обсипва с метеорити, които ще стават огнища на пожари.“

Атомният апокалипсис е предсказан и от американския протестантски пастор Бринкли в края на 20 век. Според него, предстоящата ядрена война ще започне от Украйна. Осем бомби ще паднат на територията й. Той посочва градове като Киев, Харков, Днепропетровск, Одеса, Херсон, Донецк, Луганск и Запорожие. Според пастора, Лвов ще стане столица на Украйна, а Киев ще потъне в забрава. Ударите ще дойдат от Запад. В отговор на тяхната агресия, американски градове също ще бъдат обект на атаки.

Пророци, родени в Украйна, също твърдят, че Киев ще изчезне. Свещеникът от Кировоград Николай Трубин, който умира през 90-те години на ХХ век предупреждава хората, живеещи на територията на бившата Украинска ССР, че те ще напуснат апартаменти в многоетажни сгради в търсене на подслон в частни къщи, говори за разцеплението в православието и борбата с него.

„По време на разкола на православните няма да бъде позволено да ходят в църкви, с изключение на онези, които пазят чистотата на вярата си. Такова предателство ще унищожи украинците, удавяйки столицата първо в кръв, а след това във вода: Корабите ще плават около Киев“, пише БЛИЦ.

Върховният „шаман“ на Русия Кара-оол Допчун-оо вярва, че световна ядрена война няма да има. Той казва, че ако някой иска да използва ядрено оръжие, то руското такова, ще покрие целия свят. „Затова ги е страх и им трябват само преговори и мирен договор“, казва тувинският ясновидец. За конфликта в Украйна той смята, че боевете там се бавят поради желанието на управляващия елит на републиката, който „иска пари и оръжие от други страни“.

Прогнозата на руския астролог Сергей Вронски е, че Русия ще се оправи икономически едва през 2025 г. Според него Русия ще стане силна и богата само когато разбере, че нейната мощ е в единството. Той казва това през 90-те години, когато СССР престава да съществува. Астрологът твърди, че целият Запад ще вдигне оръжие срещу Москва, но тя ще оцелее.#Трета световна война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?