Доган излиза под прожекторите отново, ето кога

Доган излиза под прожекторите отново, ето кога

ФБ/Ахмед Доган

A A+ A++ A

След 10 години зад завесите на Сарая почетният председател на ДПС Ахмед Доган отново излиза под светлините на прожекторите. Първата му публична поява в политическото пространство ще се състои след малко повече от седмица – на 17 ноември, петък.

Тогава е насрочено първото заседание на Централният съвет на ДПС след оставката на председателя Мустафа Карадайъ. Така основният орган на партията ще види основателя си на живо за първи път от 10 години. Парадоксално, но за първи път на живо ще го видят и някои от членовете на партийния орган.

Най-вероятно лично Доган ще води заседанието на ДПС.

След последните няколко месеца, в които Мустафа Карадайъ изчезна от публичното пространство и неговото място пред микрофоните беше заето от Делян Пеевски, оттеглянето му от поста председател не беше изненада. Очакваше се обаче той да слезе от този пост на Националната конференция на ДПС, която най-вероятно ще се състои през февруари или март 2024 г.

С оставката си вчера обаче Карадайъ явно е изненадал и колегите си, и самия Ахмед Доган, защото по информация на Lupa.bg почетният председател въобще не се е намирал в централата на ДПС и не е привиквал там Карадайъ, преди да гръмне новината, както писаха някои медии.


#Ахмед Доган #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници