Седмичен хороскоп до 10 ноември

Седмичен хороскоп до 10 ноември

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Ден за пътуване, за водене на лични и делови преговори, за срещи с бъдещи и настоящи партньори, за преместване, за започване на нова работа и дейност. Не пропускайте нито една възможност, не отклонявайте покани и бъдете готови за важни начинания. Препоръчват се разговори на място, подайте си ръка. Някой вече върви и към олтара. Късметът ще е с вас. Предстои ви чудесен и творчески уикенд. Всичко може да се постигне и уреди. На 6-и се движете с повишено внимание. На 7-и предстои коренна реформа на всички нива. Разделяме се със старото мислене. От 8-и Венера навлиза в знака на трона си Везните и ще ви гледа в опозиция. Любовният ви живот може да зацикли. На 9-и е добре за приключване, но от 10-и бизнесът ви се активизира.

Телец 21 април – 20 май

Днес ще се води тежка битка на интереси и позиции. Ако разполагате с доверени съюзници и сътрудници, делата ви ще тръгнат в правилната посока. Но ако решите да водите самостоятелни битки, ще бъдете изолирани от конкуренцията. Днес печелят обединените усилия и работата в екип. Не лъжете, положението ще се влоши. Важно е да се играе по правилата и да се спазват уговорките. На 4-ти посягате към забранения плод, но за всичко ще си платите. На 5-и не получавате достоверна информация и може да вземете грешни решения. 6-и ви вкарва в капани на амбицията и страстта, но на 7-и правите силен ход, започвате активни действия и промени и си връщате позициите. На 8-и идват награди за добре свършената работа. На 9-и страстите се развихрят. 10-и носи напредък.

Близнаци 21 май – 21 юни

Пътувайте и на място решете проблемите. Може да се разберете по спорните въпроси и да си стиснете ръцете с изгодни сделки, поръчки и доставки. Ден на лични рекорди, не се стопирайте. Може да спечелите различни състезания, дори и да не сте достатъчно подготвени. Важно е да си в екипа да тестваш личните си възможности и дарби. Днешните ви изяви са трамплин за бъдещето. От 4-ти Сатурн тръгва в директна посока, старите проблеми изискват бързо решение. На 5-и печелят добре информираните. 6-и е ден на големите и ненаситни апетити. Няма да мине без сблъсъци на интереси. 7-и ви предлага стабилизиращ вариант. На 8-и любовта чука на вратата ви, а на 9-и вече й отваряте. Луна и Венера светят в съвпад в нощното небе. На 10-и си осигурявате защити и придобивки.

Рак 22 юни – 21 юли

Не се ограничавайте в контактите, но се постарайте да бъдете сред свои хора. Заедно ще постигнете много. Символ на деня е колесницата на победата. Пътувайте, уредете си приятелски и делови срещи, обсъдете бъдещите си действия и инициативи. Всяко начинание, стартирано днес, ще носи късмет и успехи в бъдеще, ще подсигурява семейството и децата. Бъдете активни и творчески. На 4-ти пътувайте, уредете си срещи и действайте активно. На 5-и печелят добре информираните и подготвените за изненади. 6-и е рисков и опасен, неблагоприятно за хирургически интервенции. На 7-и пъзелът се пренарежда, постарайте се да заемете стабилна позиция. 8-и е ден за приключване, а на 9-и ще бъдете изкушени в любовта. 10-и определя нова посока и избор. Връзките се подлагат на тест.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Може да реализирате и полуготовата си продукция и да купите нещо на сметка. Пътувайте, уредете си двустранни срещи и подпишете съвместен договор. Тенденцията е всичко да се развива успешно, да носи късмет и придобивки в бъдеще и за двете страни по договорите. Този ден ви носи някакво изцеление и подобрение на живота. На 4-ти инициативата ви се отпушва. Луната навлиза в Лъв, а Сатурн тръгва в директна посока. 5-и изисква добра информираност, иначе проблемите ни засипват. На 6-и приключете важна работа и задача. На 7-и е добре за ремонти, преместване и разместване. Ден на съзиданието и градежа. На 8-и приключете с всички обещани и уговорени задачи. 9-и е ден за любов. На 10-и вече сте на старта.

Дева 23 август – 22 септември

Ден за пътуване, за проучване на условия и места, на които може да се внедрите в бъдеще. Не отклонявайте покани, не се свивайте в черупката на недоверието. Един от дните, в които може да очаквате честна и открита игра и политика и дано връзките ви са приятни и перспективни. Чудесно е да се работи в екип, да се влезе в нов отбор, да се стартира съвместна делова и творческа дейност. На 4-ти късметът ще ви следва. Пътувайте, уредете приятелски и делови срещи, сключете нов договор. На 5-и е време за учене и проучване, преди да се направи верният избор. На 6-и не се включвайте в рискови инициативи, тълпата е неуправляема. На 8-и постигате максималното, а на 9-и си уредете среща с любовта. Препоръчват се срещи насаме. На 10-и влизате в нов отбор или група по интереси.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес може да направите крачката, от която в миналото сте се страхували. Всяка среща и разговор ще са от значение. Привличате нови партньори и спонсори. Някой сключва изгоден договор, получавате предплата за новата поръчка. Добре е да се работи в екип, да се разпределят роли и отговорности. В семеен план денят носи радостни моменти и разчиства старите проблеми. На 4-ти пътувайте, уредете делови и приятелски срещи. 5-и дава предимство на знаещите и добре информираните. На 6-и някой купува еднопосочен билет, въздържайте се от прибързани действия. 7-и променя правила и програми, търсете нова база за внедряване. От 8-и Венера навлиза във Везни, а на 9-и и Луната ще я последва. Време е за любов. 10-и ви носи предимства, нови договори и повишение.

Скорпион 23 октомври – 21 декември

Задушница. Луната навлиза в конфликтния ви Лъв и до вечерта образува тежък кармичен кръст с планетите в Телец и Скорпион. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Една лъжа ще влоши внезапно отношенията ви. Ден на ведрите мисли и честната игра. Не си и помисляйте да направите завой в личната си политика, в любовта и връзките. Ударът идва веднага. За вас се очертават три поредни тежки дни. 4-ти е труден за родените в първата декада, особено ако не изпълняват обещанията си. 5-и идва с проблеми за родените във втората декада поради тайни и неинформираност. На 6-и родените в третата декада да не поемат излишни рискове. Спазвайте закона. 7-8-и са дни на презареждане. 9-и носи емоция и любов. На 10-и работата ви ще е успешна.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада са в чудесна позиция за пътувания, сделки и делови контакти. Ще спечелите много от предлаганите оферти и ще привлечете важни за бъдещето ви хора. Пътувайте, преговаряйте на място, направете огледи, стиснете си ръцете с изгодни договори, поръчки и доставки. Сега е моментът да стартирате и новата дейност, която от доста време обмисляте и подготвяте. За вас предстоят три активни и творчески дни. От 4-ти Луната ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва. Всичко предприето в този ден ще ви вдига нивото. На 5-и получавате важна информация, използвайте я добре. Родените в третата декада правят силен удар на 6-и. На 7-8-и сте в рискова позиция, ще са нужни промени и ремонти. Не изневерявайте. 9-и носи любов, а 10-и успехи.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не бързайте, не ставайте рано, късметът ви се е успал. Към обед планирайте срещи, пътувания и промени. Вървите редом с подходящите за вас хора за работа и за съвместен живот. Приемайте предложения и направете такива. Сключените договори ще са дълготрайни и печеливши и за двете страни. Не заблуждавайте и не лъжете, печели откритата и честна игра и в любовта. От 4-ти вашата управляваща планета Сатурн тръгва в директна посока. Освобождавате се от забрани и тръгвате напред. На 5-и късметът следва хората на тайното знание. 6-и е ден на битки по върховете, страдат слабите. На 7-8-и започвате нова дейност, сключвате нови договори и вдигате нивото с решителни действия и избори. На 9-и кажете „Обичам те” колкото и да ви е трудно. 10-и е губещ.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес вашата управляваща планета Сатурн тръгва в директна посока и вече се отдалечава от вас в знака на Рибите. Отърсете се от миналите загуби и грешки, обърнете се с лице към нуждите на момента, направете крачка към ново бъдеще и нови партньори. Не оставайте да циклите в старата позиция. Ден на неудържимо движение напред и нагоре. Символ е колесницата на победата. На 4-ти се дава клетва за вярност, бъдете отговорни. 5-6-и са дни на изпитания и конфликти, движете се внимателно. На 7-и старите мостове се рушат, някои връзки се прекратяват. На 8-и постигате поне една важна за бъдещето ви цел. 9-и носи любов дори и за тези, които са я загърбили след тежки раздели. На 10-и късметът ви се отпушва, постигате важна цел, намирате спонсор и верен покровител.

Риби 19 февруари – 20 март

Ден за пътувания, за огледи на имоти, терени и места, на които в бъдеще може да се внедрите. Време е да се поемат и нови отговорности. Някой среща бъдещите си партньори и спонсори, а друг вече е с новото си семейство и новата рода. Край с изчаквателната политика, време е да се мисли и действа напред в една по-далечна перспектива. Поетите в момента ангажименти ще траят дълго. От 4-ти Сатурн тръгва директно в знака на Рибите. Приключете със старите ангажименти, нови отговорности се задават на хоризонта. На 5-и всяка подадена информация е ценна. 6-и ви вкарва в неприятности, не се месете в проблемите на другите. На 7-8-и Луната ви гледа в опозиция, ще ви се поставят условия. На 9-и намерете скрито и уютно местенце за любовта. 10-и носи късмет.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници