Каква зодия сте според Китайския часовник? И сред Златните ли сте?

Каква зодия сте според Китайския часовник? И сред Златните ли сте?
A A+ A++ A

За предсказания кога и в какво ще ви върви, винаги трябва да имате предвид часа, деня, месеца и годината си на раждане. Тези четири важни фактора влияят на съдбата и личността ви и правят вашата натална карта уникална спрямо тези на всички останали хора.

Древните народи пък вярвали, че специално от часа на раждане зависи това дали животът ви ще бъде труден или изпълнен с късмет, както и какви са качествата, с които ще постигате целите си.

Фън шуй и източният хороскоп разделят денонощието на 12 часови зони, всяка от които се намира под знака на едно от 12-те животни от китайския зодиак.

Всеки знак има своя период от два часа в денонощието, като може да откриете, че това е моментът, в който се чувствате най-енергични и щастливи. Съществува и обратното взаимодействие – да се почувствате отпаднали или потиснати по време пада на двучасовия прозорец на вашия срещуположен знак. Този период обикновено е 12 часа по-късно.

Ето кой е вашият знак според часа, в който сте родени:

Час на Плъха: 23 ч. – 1ч.

Час на Бика: 1 ч. – 3 ч.

Час на Тигъра: 3 ч. – 5 ч.

Час на Заека: 5 ч. – 7 ч.

Час на Дракона: 7 ч. – 9 ч.

Час на Змията: 9 ч. – 11 ч.

Час на Коня: 11 ч. – 13 ч.

Час на Козата/Овцата: 13 ч. – 15 ч.

Час на Маймуната: 15 ч. – 17 ч.

Час на Петела: 17 ч. – 19 ч.

Час на Кучето: 19 ч. – 21 ч.

Час на Свинята: 21 ч. – 23 ч.

Сред тези 12 времеви периода има четири, които се наричат "златни".

Хората, родени в час, попадащ в тези златни зони, ще се радват на много късмет и успехи в живота си според концепцията на фън шуй и източната астрология на Китай, Япония, Виетнам и т.н., пише Една.бг.

Родените в часа на Плъха (23 ч. – 1 ч.)

Ако сте родени по времето на Плъха, вие сте природно интелигентни и имате различни таланти. Макар и надарени, никога не се държите арогантно, а работите върху себе си, за да се усъвършенствате. Имате вродена нужда да се учите през целия си живот и успехите в работата ви се дължат на вашата любознателност. Животът ви изглежда се нарежда лесно, срещате малко препятствия по пътя си, развивайки се в кариерата и финансово. Имате големи шансове да заемате ръководни позиции и да бъдете лидери в общността си. Най-големият недостатък на хората, родени във времето на Плъха, е, че и в кариерата, и в личните отношения са доста импулсивни и трудно контролират емоциите си. Склонни сте да влизате в ненужни спорове, стремейки се да убедите останалите в позициите си.

Родените в часа на Заека (5 ч. – 7 ч.)
Вие се отличавате с бърз ум и креативност, като умеете да действате със замах и решителност. Късметът е ваш спътник през целия ви живот и изглежда, че лесно постигате мечтите си. Въпреки това, вие не чакате нищо наготово и работите усилено за успехите. Притежавате интуиция, която почти никога не ви подвежда, и това ви отличава от другите. Важно е да се пазите от недоброжелатели и хора, които ще ви гледат със завист. Бъдете предпазливи пред кого разкривате финансовото си състояния, както и потенциални повишения в работата.

Родените в часа на Дракона (7 ч. – 9 ч. сутринта)
Като родени в часа на Дракона, с лекота умеете да будите у околните възхищение и уважение. Разполагате с бърз и аналитичен ум, умеете да подбирате правилно и ефективно думите си. Може би това е причината да се раздвате на изобилен живот във всяко отношение. Изглежда не ви се налага да полагате много усилия, за да си осигурите материални блага. Хората ви обичат, защото сте жизнерадостни по природа, сръчни и изключително мъдри. Дипломатическият талант и тактичността ви печелят приятели навсякъде. Ако се развивате в бизнес сферата, ви очаква просперитет благодарение на стабилни партньорства. Хората, родени по времето на Дракона, е най-вероятно да се радват на успехи след 35-годишна възраст.

Родени в часа на Маймуната (15 ч. – 17 ч.)
Ако сте родени в часа на Маймуната, вие се отличавате като спокойни, общителни и дейни хора. Тъй като сте отлични комуникатори, с лекота ставате център на внимание в общността си. Хората ви ценят заради колоритната ви личност и вашия интерелект. Надарени сте с талант и преследвате поставените цели с решителност. Скучните и рутинни работни задължения не ви прилягат, защото предпочитате предизвикателствата. След 30-годишна възраст имате най-голям шанс да постигнете благосъстоянието, към което се стремите. Успехите ви се дължат не само на вашите способности, но също така и на късмет и подкрепа от страна на важни хора в живота ви.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници