Глас от ПП-ДБ: Навсякъде всички са се обединили срещу нашите кандидат-кметове - значи сме на прав път

Глас от ПП-ДБ: Навсякъде всички са се обединили срещу нашите кандидат-кметове - значи сме на прав път
A A+ A++ A

Бившият министър на електронното управление в кабинета на Кирил Петков - Божидар Божанов, пусна следното интересно четиво на стената си във Фейсбук:

На много места в страната кандидатите на ППДБ са на балотаж. И почти навсякъде всички останали партии са срещу тях. Всички, но не и гражданите.

В Пловдив - Ивайло Старибратов е разумен, спокоен, умерен и способен човек, който може да събира подкрепа и който с екипа си ще поправи грешките, допускани в Пловдив през последните години.

Във Варна - Благомир Коцев има реален шанс да сложи край на управлението на Портних, който от 49% на първи тур през 2019 г се срина до 25% сега (и има защо, както чувам от варненци)

В Разград, Мирослав Грънчаров застава срещу всички, след като днес ГЕРБ подкрепиха председателя на местното БСП. В

Разград ППДБ има изключително силна и сплотена организация, успяла да ни изведе до първа политическа сила в общинския съвет, и съм убеден, че ще се справи с местните политически "алианси", застанали срещу нев.

В Благоевград - Методи Байкушев е изключителен професионалнист, преподавал е в Американския университет и се изправя срещу опонента си с под 2000 гласа изоставане от първия тур. Те могат да бъдат наваксани и да имаме един подготвен и интелигентен кмет.

Във Велико Търново - на Йордан Терзийски няма да му е лесно срещу настоящия кмет, но Търново има нужда от архитект с визия за града, а не от поредните 4 години "както винаги".

В Пазарджик е крайно време да има нов кмет. Петър Куленски със сигурност е много по-добра опция от вечния Тодор Попов.

Това, че са впрегнати всички усилия срещу нашите кандидати ми дава увереност, че сме на прав път. Пожелавам им успех!

#Божидар Божанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници