Бойко за Терзиев: Уплаши се от дебат с Ваня и се скри ВИДЕО

Бойко за Терзиев: Уплаши се от дебат с Ваня и се скри ВИДЕО
A A+ A++ A

Имаме решение на партията да не подкрепяме БСП. Дори и да ги призова да гласуват, това е против устава на партията, ще се съберат партийците и ще ме свалят." Това обяви в Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той иронизира и поведението на кандидата за кмет на столицата от ПП-ДБ Васил Терзиев. "Скрил от дебат с Ваня Григорова. Защо се е скрил? Значи се страхува. От какво се страхува?", попита Борисов пред кандидатите за кметове на ГЕРБ в Плевенско, които отиват на втори тур тази неделя.

"Сглобката последните две седмици тотално се счупи. Със спирането на "Хемус" вчера заедно с пътя Велико Търново-Русе и Монтана-Видин, няма как да се приеме бюджет. Всички кметове, зад които стоя, са обещали тази инфраструктура да я има. Празни обещания не даваме", повтори той тезата, която по-рано защити и край Ловеч.
"Така самозабравила се сглобка... не можем да гарантираме, че ще се случи", каза още той и отново критикува решението на правителството за закупуване на бойните машини "Страйкър", без да се гласува в парламента.

Борисов обяви, че е доволен от резултатите на партията в Долна Митрополия и новия мандат на Поля Цоновска.

"Нея я даваха на една прокуратура, на втора. Не само, че се оказа невинна, но с 3 г. ядове, но хората си я избраха на първи тур, защото им направи толкова много неща. Към колегите от "Промяната" - и тия номера приключват. Да, тормозят хората, но накрая "наказанието" е - печели на първи тур", каза той.

#Бойко Борисов #Плевен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници