Още едно знаково лице от ГЕРБ агитира да се гласува за Ваня Григорова

Още едно знаково лице от ГЕРБ агитира да се гласува за Ваня Григорова
A A+ A++ A

След Бойко Борисов още един представител на ГЕРБ намекна, че може да гласува за подкрепената от пропутински, социалистически и комунистически партии Ваня Григорова за сметка на Васил Терзиев.

„Борис Бонев, Лена Бориславова и голяма част от актива, коментаторите и анализаторите на ПП - ДБ са напът да ми покажат за кого трябва да гласувам в неделя. Със сигурност не бих подкрепил партии, които мразят ГЕРБ“, написа острието Тома Биков във Фейсбук.

„Остават още две опции и още няколко дни за мислене. И да знаят нашите партньори от сглобката, че ако геополитическата ориентация на страната зависеше от тяхната електорална подкрепа, интелигентност и способност да взимат решения, то България вече вероятно щеше да е извън НАТО. Щеше да е извън НАТО, не защото те нямат желание да е там, а защото са най-лошата реклама на евроатлантическите ценности“, добави Биков.

Двете опции, за които споменава той, извън кандидата на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев са Ваня Григорова и „Не подкрепям никого“. Тома Биков е роден в Бургас, но в момента е народен представител от 24-и МИР София.

Припомняме, че в неделя в столицата балотажът за кмет ще е между Терзиев и Григорова, след като издигнатият от ГЕРБ Антон Хекимян се класира трети след първия тур, обирайки негативите от управлението на Йорданка Фандъкова.

#Тома Биков #Тома Биков - ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници