Ботев Пловдив е най-старият клуб, но въведе иновация: Приема биткойн плащания

Ботев Пловдив е най-старият клуб, но въведе иновация: Приема биткойн плащания
A A+ A++ A

От пресслужбата на най-стария клуб у нас - Ботев Пловдив, обявиха, че вече приемат Биткойн плащания, а същото така сайтът на клуба е обновен.

В навечерието на градското дерби Ботев (Пловдив) обявява две ключови нововъведения, подчертаващи амбициите на клуба за бъдеще, изпълнено с иновации, подхранващи успехи на терена.

Клубът разкрива своя обновен уебсайт. Новата платформа не е просто информационен портал, а модерното лице на клуба пред феновете и световната футболна общност.

Ботев (Пловдив) дава възможност на своите привърженици и широката общественост да използват биткойн в клубните фен магазини, както и на кетъринг точките, разположени на централната трибуна на стадион "Христо Ботев" по време на мачове на "канарчетата". Скоро тази опция ще бъде налична и за закупуване на билети, както и в онлайн магазина на клуба.

Като стимул за феновете и биткойн общността в България, Ботев предлага 10% отстъпка на всички продукти, закупени с биткойн през ноември.

Реализирайки тези иновации заедно с редица други образователни и социално-отговорни инициативи, Ботев затвърждава позицията си на лидер, устремен да модернизира и популяризира футболната игра. Отдадеността на клуба към прогреса обещава вълнуващи времена за своите фенове, пловдивчани, както и за широката футболна общност.

Малко по-късно от клуба обявиха, че има технически затруднения с обновения сайт и той не може да отвори заради сериозен транфик:

Пишем, за да ви информираме, че клубният уебсайт в момента изпитва технически затруднения поради неочаквано висока вълна от интерес и трафик.

Разбираме неудобството, което това може да причини, и искаме да ви уверим, че нашият екип работи усърдно, за да разреши проблема.

#Ботев Пловдив #биткойн #биткойни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници