Краят на една ера: Какво казаха останалите петима от „Приятели” за Матю Пери

Краят на една ера: Какво казаха останалите петима от „Приятели” за Матю Пери

инстаграм

A A+ A++ A

Останалите петима актьори от сериала „Приятели“ отдадоха почит на Матю Пери, описвайки внезапната му смърт като "неописуема загуба", съобщиха световни медии.

"Всички сме толкова съкрушени от загубата на Матю", казаха Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Мат Лебланк пред списание People в първите си публични коментари за смъртта му.

"Бяхме повече от колеги. Ние сме семейство. Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да осмислим тази невъобразима загуба", казаха те.
Петимата актьори заявиха, че ще има какво да кажат, "когато могат": "Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света".

54-годишният Матю Пери беше открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис.

Роденият в Канада актьор говори открито за борбите си със зависимостта и посещаването на рехабилитационен център за болкоуспокояващи и алкохол.

Смъртта на Пери доведе до невиждано емоционално сбогуване от феновете му по целия свят, като опечалените оставиха цветя и искрени почести пред сградата в Ню Йорк, която служи като екстериор за шоуто.

Разследването за смъртта му продължава и може да отнеме седмици, преди да бъде установена причината.

#"Приятели"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници