Хекимян наруши мълчанието си с пост във Фейса

Хекимян наруши мълчанието си с пост във Фейса
A A+ A++ A

„Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен. Уважавам избора и на тези, които не ме подкрепиха и поздравявам кандидатите, които отиват на балотаж.“ Това написа във фейсбук Антон Хекимян, който загуби катастрофално кметските избори в София като номинация на ГЕРБ-СДС.

Според данните на ЦИК към момента Хекимян е трети с под 18%. На балотаж отиват Васил Терзиев, издигнат от ПП-ДБ и „Спаси София“, с над 31% и Ваня Григорова от БСП и други леви партии с под 22%.

Антон Хекимян пише още: „Притеснителни са резултатите от този вот: първият е първи с едва 34 000 гласа (към момента) от имащи право на глас 1 100 000… В същото време в София 4.1% не подкрепят никого и този резултат расте!“

Всъщност тези числа са доста спекулативни. Васил Терзиев има 49 507 гласа при 44.09% обработени протоколи. По метода на екстраполацията той се очаква да получи окончателно около 112 хиляди гласа на първия тур.

Хекимян, който допреди изборите бе ключова фигура в bTV, обаче добавя: „За мен и може би за тези, които не гласуваха, предстои труден избор между държавна сигурност и държавна собственост! И да - всеки носи отговорност за изборите си. Аз моя го направих и не съжалявам. Ще работя и ще го отстоявам!“

#Антон Хекимян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници