Димитър Рачков чака бебе от тази красавица

Димитър Рачков чака бебе от тази красавица

фейсбук

A A+ A++ A

Димитър Рачков ще става баща за втори път на 51-годишна възраст, научи „Уикенд“ от близки до водещия на едноименното шоу по Нова.

Според думите им приятелката на най-популярния комик в България – Камелия, е бременна в трети месец и вече трудно успява да скрие, че носи живот в утробата си.

Дни преди Димитър Рачков да отпразнува своя рожден ден на 10 октомври, той е бил забелязан заедно с възлюбената си Камелия в акушеро-гинекологичния комплекс към софийската болница „Токуда“, разкриват запознати с интимния живот на бургаския шоумен.

Според думите им Рачков вече е наел екип от най-добрите специалисти, които да следят бременността на приятелката му и бъдещото й раждане. До този момент Димитър Рачков не е обявил пред близките си, че любимата му Камелия е бременна, вероятно от суеверие. Макар от десетилетия да е част от светския елит, бургаският актьор пази в строга тайна личния си живот и предпочита да не го показва.

51-годишният шоумен се залюби с красивата сладкарка Камелия Андонова това лято, само няколко месеца след като приключи бурната му любовна авантюра със знойната блондинка Анита Димитрова, която продължи повече от 3 години. Рачков и неговата изгора бяха заснети да купонясват това лято в хитовата дискотека в Лозенец „Хасиенда Бийч“.

#Димитър Рачков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници