Астролог предрече тотален обрат на войната в Украйна

Астролог предрече тотален обрат на войната в  Украйна

УНИАН

A A+ A++ A

Астрологът Влад Рос направи прогнозата си за войната през идните месеци. По думите му октомври и ноември ще са едни от най-успешните за въоръжените сили на страната. Именно през този период ще дойде краят на руснаците.

„Мисля, че след атаката на „Хамас“ срещу Израел“ Германия ще реши да прехвърли ракети Taurus в Украйна. Така силите ни ще могат да унищожат Кримския мост, което ще е началото на края на руснаците“, категоричен е той.

Освен това според него в края на октомври или началото на ноември, ще сме свидетели на неочакван възход на украинците на южния фронт.

По думите му въоръжените сили на Украйна ще направят така, че руснаците просто да нямат възможност да отблъснат атаките им в края на есента.

„Говоря не само за освобождаването на Запорожие и Херсконска област, но и за това, че украинците може да поемат контрола и на други територии, временно контролирани от Русия“, каза той.

Според Влад Рос през ноември Украйна може да обкръжи Курдюмовка и Горловка и да има напредък в Донецк. Освен това астрологът прогнозира голям шанс да бъдат освободени изцяло Запорожка и Херсонска области.

Превод и редакция БЛИЦ#астролог #войната в Украйна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?